Įkraunama...
Įkraunama...

Ar geriau Pilaitės, ar Mažvydo vid. m-kla?

QUOTE(Tweety @ 2008 09 18, 05:30)
Į kokią gimnaziją įstojo, jeigu ne paslaptis  4u.gif ?

Mano draugės vaikai įstojo į Karoliniškių gimnaziją. Bet jų klasiokų yra ir Jėzuituose, ir Biržiškos gimnazijose.
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2008 09 18, 09:29)
Mano draugės vaikai įstojo į Karoliniškių gimnaziją. Bet jų klasiokų yra ir Jėzuituose, ir Biržiškos gimnazijose.

Apie Karoliniškių gimnaziją ir mes galvojame, į Biržišką ar tuo labiau į Jėzuitus vargu ar pavyktų įstoti schmoll.gif, bet kažkaip vis kyla abejonių ar Karoliniškių gimnazija yra pakankamai geras variantas, kad būtų verta keisti mokyklą, esančią pašonėje. Būtų įdomu sužinoti, kaip seksis Jūsų draugėms vaikams ir kodėl rinkosi būtent šią gimnaziją smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2008 09 17, 09:49)
O kaip su medikais, stomatologais ir pan. šiose mokyklose?Pilaitėj tai man vaikui dantis stomatologė pagadino, neinam jokiu būdu. Valgykloj maistas šaltas, būrelių mažai.Kas dėl Teresos, ji nebloga mokytoja, vaikai ją mėgsta, bet asmenybė-turgaus bobos lygio, gali bet ką ir vaikams pasakyt, kaip mum buvo.Pamąstykit.

Labai nemegstu kai apibendrintai ir dar blogai atsiliepiama apie zmogu... Jei turi kokiu rimtu argumentu - prasom parasyti, o ne siaip smeizti zmogu - kuriam - bent jau kolkas neturiu jokiu priekaistu (o pati irgi turgaus boba nesijauciu 4u.gif ). O del mokyklu kuri geresne blogesne... Pirmiausia manau reik spresti pagal mokytojus - o ne aplinka, burelius ir pan... Nors bureliais Pilaites mokykloje esu visai patenkinta (nedaug dar galiu sakyt , nes tik i pirma klase zygiuojam).
Atsakyti
QUOTE(Tweety @ 2008 09 18, 06:55)
Apie Karoliniškių gimnaziją ir mes galvojame, į Biržišką ar tuo labiau į Jėzuitus vargu ar pavyktų įstoti  schmoll.gif, bet kažkaip vis kyla abejonių ar Karoliniškių gimnazija yra pakankamai geras variantas, kad būtų verta keisti mokyklą, esančią pašonėje. Būtų įdomu sužinoti, kaip seksis Jūsų draugėms vaikams ir kodėl rinkosi būtent šią gimnaziją  smile.gif .

gal kas žino kokia yra priėmimo tvarka į Karoliniškių gimnaziją? Ar ten taip pat, kaip į Biržišką daroma atranka?.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Odre @ 2008 09 18, 13:12)
gal kas žino kokia yra priėmimo tvarka į Karoliniškių gimnaziją? Ar ten taip pat, kaip į Biržišką daroma atranka?..  4u.gif

Į Karoliniškių gimnaziją priima pagal vidurkį. Ar jai priklausančio rajono moksleiviai priimami neatsižvelgiant į vidurkį - nežinau g.gif . Mano žiniomis "praeinamasis" balas į Karoliniškes mažesnis, negu į Biržišką.
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif O aš norėjau paklausti, kaip šiose mokyklose yra su skirstymu pagal tautybę? Pati esu ne lietuvė, bet lankiau lietuvių darželį ir baigiau lietuvių mokyklą (tėvai nusprendė, kad gyvenime man taip bus lengviau ir buvo teisūs). Dabar atėjo laikas mano krikštaduktę leisti į mokyklą ir esu girdėjusi, kad kažkurioj iš šių mokyklų sudaro atskiras klases pagal tautybę. Ar tai tiesa? Ir jei taip, tai kurioj mokykloj? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tratataika @ 2009 03 12, 13:27)
Sveikos mamytės  smile.gif  O aš norėjau paklausti, kaip šiose mokyklose yra su skirstymu pagal tautybę? Pati esu ne lietuvė, bet lankiau lietuvių darželį ir baigiau lietuvių mokyklą (tėvai nusprendė, kad gyvenime man taip bus lengviau ir buvo teisūs). Dabar atėjo laikas mano krikštaduktę leisti į mokyklą ir esu girdėjusi, kad kažkurioj iš šių mokyklų sudaro atskiras klases pagal tautybę. Ar tai tiesa? Ir jei taip, tai kurioj mokykloj? smile.gif

Kad tai būtų daroma Pilaitės vid. mokykloje?nesąmonė. apskritai nesu apie tai net girdėjusi, nusiraminkit, manau tokių vietų Pilaitėj nėra. 4u.gif
Atsakyti
aš irgi negirdėjau tokių dalykų
Atsakyti
Na gandai yra gandai smile.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
priimsit? labas...maniškiai mažvydo mokykloje.
Atsakyti
Sveikos,

norejau paklausti dirbanciu Pilaites vid. m-kloje, kokia jusu nuomone apie pradinuku mokytojas Skaiste ir Zivile? Kaip bendrauja su vaikais, ar megsta "isteriskai drausminti" vaikus? ir siaip kaip abibudintumete sias mokytojas?

ir dar, kazkodel pas daug geru atsiliepimu sulaukusia Dziuginta maziausiai uzsirasiusiu pirmoku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gritta: 04 gegužės 2009 - 13:25
QUOTE(Gritta @ 2009 05 04, 11:21)
ir dar, kazkodel pas daug geru atsiliepimu sulaukusia Dziuginta maziausiai uzsirasiusiu pirmoku g.gif

Priklauso nuo to, kas ko ieško. Juk kiekvieno žmogaus supratimas, kokia mokytoja yra gera, labai skirtingas 4u.gif O šiaip tai tas užrašymas pas mokytoją, manau, nelabai turės reikšmės. Nes juk nepadarys vienos klasės su 25 mokiniais, o kitos- su 13 ax.gif Bent jau maniškiai kai ėjo į pirmas klases, tai klasėse mokinių skaičius skyrėsi 1-2 vaikais, ne daugiau smile.gif
Atsakyti