[quote=lengvute,2008 09 17, 07:49]
Mes pereidinėsim į Mažvydinę, tikrai girdėjau, kad ten vyresni lengviau įstoja į aukštąsias. Ir kas tokiol kad antra pamaina, gi prasideda tai 10.45, vaikai ilgiau pamiega.
O kaip su medikais, stomatologais ir pan. šiose mokyklose?Pilaitėj tai man vaikui dantis stomatologė pagadino, neinam jokiu būdu. Valgykloj maistas šaltas, būrelių mažai.Kas dėl Teresos, ji nebloga mokytoja, vaikai ją mėgsta, bet asmenybė-turgaus bobos lygio, gali bet ką ir vaikams pasakyt, kaip mum buvo.Pamąstykit.
[/quote
nu nežinau, kur ir ką girdejai, bet Mažvydo tik dvi laidos buvo, nelabai galima spręst ką nors apie tai, iš kurios mokyklos geriau įstoja. O pagal reitingus tai jos labai panašios. O eiti iš Pilaitės mokyklos į Mažvydo tikintis geresnių mokslo ir įstojimo rezultatų yra visiška nesąmonė. Tikrai ne ten tada reikia eit...
Antra pamaina yra visiškas totalus blogis, pabandykit - pamatysi. O pamokos prasideda nebūtinai 11.45, būna, kad prasideda 10.45 arba 12.55. Ir kas blogiausia, kad įvairiom savaitės dienom pamokos prasideda skirtigu laiku. Ir baigiasi.
Maistas valgykloj šiltas pas mus kažkodėl
. Ir būrelių man rodos nėra mažai: Keramika, dainavimo studija Retro, muzikos, šokių, dailės, teatro studija.. plius dar visokie sporto - krepsinis, karate, gimnastika, orientacinis ...
Kam reikia vesti vaiką pas stomatologą, kuris mokykloj su pasenusia įranga taiso dantis NEMOKAMAI, tai aš jau visai nesuprantu....
O Teresė yra PUIKI mokytoja, tokių savo darbui atsidavusių ir vaikus mylinčių mokytojų šiais laikais reikia dar labai gerai paieškoti. Tai ką čia parašei apie ją yra visiška nesąmonė. Ir žmogaus įžeidimas, beje ......
Papildyta:
QUOTE(Tweety @ 2008 09 17, 09:21)
Mažvydo tik dvi laidos buvo, nelabai yra iš ko spręsti
, bet pagal "Veide" skelbiamus mokyklų reitingus, Mažvydas yra aukščiau už Pilaitės mokyklą.
Gal kas konkrečiau gali papasakoti apie Mažvydo vyresniųjų klasių (9-12) mokymo lygį?
. Ar verta čia likti toliau, ar ieškoti kokios gimnazijos?
Jeigu vaikas gabus tikrai verta eit į gimnaziją