Įkraunama...
Įkraunama...

Ar geriau Pilaitės, ar Mažvydo vid. m-kla?

QUOTE(lauruskal @ 2008 09 02, 11:51)
O iki kelių val. Pilaitės vidurinėj prailginta grupė?

Pas mus iki 18 val.
Atsakyti
QUOTE(Odre @ 2008 09 04, 07:53)
Pas mus iki 18 val.

Musu mokytoja minejo apie budincia mokytoja, kuri galbut pasilieka ilgiau. Siandien turesime susirinkima, manau daugiau papasakos apie prailginta grupe.
Atsakyti
QUOTE(Siesta @ 2008 09 04, 05:56)
Musu mokytoja minejo apie budincia mokytoja, kuri galbut pasilieka ilgiau. Siandien turesime susirinkima, manau daugiau papasakos apie prailginta grupe.

Cia siaip susitarimo reikalas, pas mus dirba prailgintoj pasikeisdamos dvi mokytojos, jei reikia pabuna ir ilgiau negu 18 val.
Papildyta:
QUOTE(Siesta @ 2008 09 02, 10:18)
Mes jau irgi pirmokai Pilaiteje smile.gif vaikas liko labai patenkintas mokytoja, patiko pamokeles, uzduotys, nors pries mokyklele jaudinosi kaip jam seksis, kaip mokytoja, nauji draugai. Bet viskas gerai smile.gif
Ir man mokytoja pasirode labai faina, reikli, bet su vaikais elgiasi svelniai.

Ingušonkai, pas kokia mokytoja jus papuolete? Mes pas Terese, gal vaikai bendraklasiai? mirksiukas.gif

o su mokytoja tai jums labai labai pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Odre @ 2008 09 04, 08:00)
Cia siaip susitarimo reikalas, pas mus dirba prailgintoj pasikeisdamos dvi mokytojos, jei reikia pabuna ir ilgiau negu 18 val.
Papildyta:

o su mokytoja tai jums labai labai pasiseke  thumbup.gif

Greiciausiai ir pas mus bus susitarimo reikalas smile.gif .

Mokytoja tikrai esame patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
o kokia jusu mokytoja?
Atsakyti
QUOTE(Odre @ 2008 09 04, 08:00)
Papildyta:

o su mokytoja tai jums labai labai pasiseke  thumbup.gif

Pasiseke pasiseke lotuliukas.gif Buvo kas rekomenduoja mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes pereidinėsim į Mažvydinę, tikrai girdėjau, kad ten vyresni lengviau įstoja į aukštąsias. Ir kas tokiol kad antra pamaina, gi prasideda tai 10.45, vaikai ilgiau pamiega.
O kaip su medikais, stomatologais ir pan. šiose mokyklose?Pilaitėj tai man vaikui dantis stomatologė pagadino, neinam jokiu būdu. Valgykloj maistas šaltas, būrelių mažai.Kas dėl Teresos, ji nebloga mokytoja, vaikai ją mėgsta, bet asmenybė-turgaus bobos lygio, gali bet ką ir vaikams pasakyt, kaip mum buvo.Pamąstykit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lengvute: 17 rugsėjo 2008 - 09:50
QUOTE(lengvute @ 2008 09 17, 10:49)
Mes pereidinėsim į Mažvydinę, tikrai girdėjau, kad ten vyresni lengviau įstoja į aukštąsias.

Mažvydo tik dvi laidos buvo, nelabai yra iš ko spręsti g.gif , bet pagal "Veide" skelbiamus mokyklų reitingus, Mažvydas yra aukščiau už Pilaitės mokyklą. bigsmile.gif
Gal kas konkrečiau gali papasakoti apie Mažvydo vyresniųjų klasių (9-12) mokymo lygį? 4u.gif . Ar verta čia likti toliau, ar ieškoti kokios gimnazijos?
Atsakyti
[quote=lengvute,2008 09 17, 07:49]
Mes pereidinėsim į Mažvydinę, tikrai girdėjau, kad ten vyresni lengviau įstoja į aukštąsias. Ir kas tokiol kad antra pamaina, gi prasideda tai 10.45, vaikai ilgiau pamiega.
O kaip su medikais, stomatologais ir pan. šiose mokyklose?Pilaitėj tai man vaikui dantis stomatologė pagadino, neinam jokiu būdu. Valgykloj maistas šaltas, būrelių mažai.Kas dėl Teresos, ji nebloga mokytoja, vaikai ją mėgsta, bet asmenybė-turgaus bobos lygio, gali bet ką ir vaikams pasakyt, kaip mum buvo.Pamąstykit.
[/quote

blink.gif
nu nežinau, kur ir ką girdejai, bet Mažvydo tik dvi laidos buvo, nelabai galima spręst ką nors apie tai, iš kurios mokyklos geriau įstoja. O pagal reitingus tai jos labai panašios. O eiti iš Pilaitės mokyklos į Mažvydo tikintis geresnių mokslo ir įstojimo rezultatų yra visiška nesąmonė. Tikrai ne ten tada reikia eit...
Antra pamaina yra visiškas totalus blogis, pabandykit - pamatysi. O pamokos prasideda nebūtinai 11.45, būna, kad prasideda 10.45 arba 12.55. Ir kas blogiausia, kad įvairiom savaitės dienom pamokos prasideda skirtigu laiku. Ir baigiasi. schmoll.gif
Maistas valgykloj šiltas pas mus kažkodėl g.gif . Ir būrelių man rodos nėra mažai: Keramika, dainavimo studija Retro, muzikos, šokių, dailės, teatro studija.. plius dar visokie sporto - krepsinis, karate, gimnastika, orientacinis ...
Kam reikia vesti vaiką pas stomatologą, kuris mokykloj su pasenusia įranga taiso dantis NEMOKAMAI, tai aš jau visai nesuprantu....
O Teresė yra PUIKI mokytoja, tokių savo darbui atsidavusių ir vaikus mylinčių mokytojų šiais laikais reikia dar labai gerai paieškoti. Tai ką čia parašei apie ją yra visiška nesąmonė. Ir žmogaus įžeidimas, beje ......

Papildyta:
QUOTE(Tweety @ 2008 09 17, 09:21)
Mažvydo tik dvi laidos buvo, nelabai yra iš ko spręsti  g.gif , bet pagal "Veide" skelbiamus mokyklų reitingus, Mažvydas yra aukščiau už Pilaitės mokyklą. bigsmile.gif 
Gal kas konkrečiau gali papasakoti apie Mažvydo vyresniųjų klasių (9-12) mokymo lygį? 4u.gif . Ar verta čia likti toliau, ar ieškoti kokios gimnazijos?

Jeigu vaikas gabus tikrai verta eit į gimnaziją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lengvute @ 2008 09 17, 07:49)

Kadangi pati baigiau kaimo mokyklėlę, bet įstojau į prestižinę specialybę, tai galiu tik vieną dalyką pasakyt- jei vaikas norės mokytis, tai joks mokytojas jo nesugadins. Tie, kurie rimtai galvoja apie tolesnius perspektyvius mokslus, tai tikrai neves vaikų iš vienos vidurinės į kitą, o ieškos kokios gimnazijos ar licėjaus. Mano draugės vaikai šiemet turėjo būti 9-okai Mažvyde, bet įstojo į gimtaziją. tai sakė, kad iš jų klasės beveik nieko Mažvyde neliko- visi išsilakstė kur geriau... g.gif
Na, o dėl visų kitų pastebėjimų... Vieni mato tik tai, kas gera, kiti- tik tai, kas bloga... Matyt, aš nepataisoma optimistė, nes ir man, ir mano vaikam Pilaitės mokykla labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Būtent, labai sutinku thumbup.gif. Mokytis galima visur, jei tik yra noro.
kas dėl mažvydo rezultatų- juk patys geriausi mokiniai buvo išėję į gimnazijas, o rezultatai vis tiek geri ir labai geri smile.gif.
Aš tikiu ir gal netgi žinau, kad yr kas veikt šiose mokyklose. O dėl to išėjimo po 8 ar 9 - parodykit nors vieną paprastą vidurinę iš kurios vaikai neitų į gimnazijas. Patys stipriausi ir gabiausi išeina. Nors, patikėkit, jiems bus kas veikt ir čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nega @ 2008 09 17, 15:41)
Mano draugės vaikai šiemet turėjo būti 9-okai Mažvyde, bet įstojo į gimtaziją. tai sakė, kad iš jų klasės beveik nieko Mažvyde neliko- visi išsilakstė kur geriau... g.gif

Į kokią gimnaziją įstojo, jeigu ne paslaptis 4u.gif ?
Atsakyti