Įkraunama...
Įkraunama...

Žvakės namuose

QUOTE(Darlingkrbe @ 2006 12 07, 14:54)
As irgi labai noriu aromatines zvakes ir aliejuku. Kur visa tai galima isigyti???
Aciu:)

As pirkau "Maximoje" is akmens padaryta ,tai man labai patinka. wub.gif Maciau ir "Senukuose" yra."Mazojoje Indijoje" yra - bet ten pakankamai brangios.
Aliejuku irgi ten pat yra ir kvapu yra visokiu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2006 12 07, 13:54)
As irgi labai noriu aromatines zvakes ir aliejuku. Kur visa tai galima isigyti???
Aciu:)

Tik geriau pirk natūralius aliejukus, o tie, kurie yra pigūs-tai sintetiniai ir kvepia nenatūraliai. Man patinka Barmunės eteriniai aliejukai. Gali paskaityti čia
Truputį nuo temos nukrypom ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 12 07, 16:45)
Tik geriau pirk natūralius aliejukus, o tie, kurie yra pigūs-tai sintetiniai ir kvepia nenatūraliai. Man patinka Barmunės eteriniai aliejukai. Gali paskaityti čia
Truputį nuo temos nukrypom  ax.gif  .

Ina ir Vene, aciu labai uz patarimus! Eisiu pirkti:)
Atsakyti
QUOTE(nenuorama82 @ 2006 12 07, 13:52)
o gal isduotum, kur tokias pirkai?

parasyk e-mailu info@limevika.lt ir tau atsius ka siuo metu turi, tada susimokesi ir atsius tau pastu thumbup.gif
Atsakyti
Oi kaip man patinka žvakės rolleyes.gif
Atsakyti

Gražių žvakių yra Kaune parduotuvėj Žvakių fabrikėlis buvusiam Laukiniam arkly,verta užsukti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 12 07, 16:45)
Truputį nuo temos nukrypom  ax.gif  .

Tai va, zvake nusipirkau, senukuose. Labai miela. O va aliejui tai pinigu pagailejau ir nusipirkau pigesni, bet kita karta butinai pirksiu naturalu, nes sitas is tiesu labai jau sintetinis. Skupas moka du kartus:)
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2006 12 11, 09:31)
Tai va, zvake nusipirkau, senukuose. Labai miela. O va aliejui tai pinigu pagailejau ir nusipirkau pigesni, bet kita karta butinai pirksiu naturalu, nes sitas is tiesu labai jau sintetinis. Skupas moka du kartus:)

O kokį aliejuką pirkai, kokio kvapo? Šiaip tai jo ilgam užtenka, nes pakanka 3- 4 lašelių. Aš turiu kelių kvapų, nes vienas kvapas atsibosta, mėgstu ir maudantis į vonią įsilašinti ax.gif .
Papildyta:
QUOTE(pusadriana @ 2006 12 08, 19:28)
Gražių žvakių yra Kaune parduotuvėj Žvakių fabrikėlis buvusiam Laukiniam arkly,verta užsukti thumbup.gif

Esu ten užsukusi netyčia. Tikrai labai originalių, gražių žvakių galima nusipirkti smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(vene @ 2006 12 11, 13:19)
O kokį aliejuką pirkai, kokio kvapo? Šiaip tai jo ilgam užtenka, nes pakanka 3- 4 lašelių. Aš turiu kelių kvapų, nes vienas kvapas atsibosta, mėgstu ir maudantis į vonią įsilašinti  ax.gif .
Papildyta:

Esu ten užsukusi netyčia. Tikrai labai originalių, gražių žvakių galima nusipirkti  smile.gif .

Vene,
pirkau sandalmedzio kvapo alieju.
Is tiesu tai didelio pasirinkimo nebuvo: citrina, jazminas, roze.
Norisi kazko tokio...
Atsakyti
QUOTE(Darlingkrbe @ 2006 12 12, 10:20)
Vene,
pirkau sandalmedzio kvapo alieju.
Is tiesu tai didelio pasirinkimo nebuvo: citrina, jazminas, roze.
Norisi kazko tokio...

Nezinau is kur tu, bet Vilniuje CUP'e pirmame aukste labai gera parduotuvele yra. Daug alejuku visokiausiu, misiniu is tu alieju.

ups nepasiziurejau apie kokia parduotuve kalbate huh.gif doh.gif

jei norisi kazko ypatingo pabandyk Akropolyje kur muilais naturaliais prekiauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iriska: 12 gruodžio 2006 - 11:34
QUOTE(Iriska @ 2006 12 12, 12:30)
Nezinau is kur tu, bet Vilniuje CUP'e pirmame aukste labai gera parduotuvele yra. Daug alejuku visokiausiu, misiniu is tu alieju.

ups nepasiziurejau  apie kokia parduotuve kalbate huh.gif  doh.gif

jei norisi kazko ypatingo pabandyk Akropolyje kur muilais naturaliais prekiauja.

aha, siandien jauciu busiu CUP'e, tai uzbegsiu apsiuostineti tenais:)
Vakar vakare dar karta labai apsidziaugiau, kad nusipirkau ta zvake, nes labai maloniai kvepia namai. Draugo mama pamaciusi irgi nusipirko, nes kartu buvome:)
Atsakyti
QUOTE(Zaneta75 @ 2006 12 05, 10:02)
jo, jos issiskleidziadegdamos  bigsmile.gif Isigijau keleta  thumbup.gif  Nos kaina nemazoka, bet dega ilgai!!!  thumbup.gif ir sudeginus nereik ismesti, graziai atrodo  bigsmile.gif

O kur tokias įsigyti galima?
Atsakyti