Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriaus pjaustiniai-karpiniai

QUOTE(bugytė @ 2007 01 30, 13:17)
O kiek maždaug kainavo? Juk reikia ir man naujo blush2.gif
O gal būna jų mažesnio dydžio, kad būtų patogiau pjaustinėti?

man kainavo 12Lt...
pabandau kelt fotke kokį turiu biggrin.gif

http://www.fotofabri...o.12849780.jpeg
(tik nesuprantu kažkaip ankščiau kai keldavau foto, jos iš kart atsirasdavo žinutėje, o dabar tik nuoroda atsikelia.. Matyt su kompu kažkas, arba man nebeišeina kitaip įkelt doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 01 30, 14:30)
man kainavo 12Lt...
pabandau kelt fotke kokį turiu  biggrin.gif

(tik nesuprantu kažkaip ankščiau kai keldavau foto, jos iš kart atsirasdavo žinutėje, o dabar tik nuoroda atsikelia.. Matyt su kompu kažkas, arba man nebeišeina kitaip įkelt doh.gif )

OHO koksai įdomus blink.gif Aš irgi tokio noriu rolleyes.gif O kur tokio reikėtų ieškoti?
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 01 30, 13:42)
OHO koksai įdomus  blink.gif Aš irgi tokio noriu  rolleyes.gif  O kur tokio reikėtų ieškoti?

as pirkau Vilniuje, link Santariškių yra Rimi, o ten Emsi degalinė, tai va ten yra žaislinių modeliukų parduotuvė, ten ir pirkau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū mirksiukas.gif Reiks vyrą pakalbint kad nuvežtų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 01 30, 13:48)
Ačiū  mirksiukas.gif  Reiks vyrą pakalbint kad nuvežtų... ax.gif

Nėr už ką biggrin.gif , man gi negaila išduoti gerų vietų biggrin.gif :4u
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 01 30, 13:30)
man kainavo 12Lt...
pabandau kelt fotke kokį turiu  biggrin.gif

Tai gal ne IMG langelį netyčia spaudi g.gif reikia, kad nuoroda būtų "apkabint" ne URL skliausteliais, o IMG. Padaryk savo žinutę cituoti ir pažiūrėk. Gal labai nesąmonės nepasakiau g.gif

O tokių nesu ir mačius, kažkada senai senai su skalpeliu pjaustydavom g.gif Tie nauji irgi labai aštrūs ax.gif
Atsakyti
quote=Stiuardese,2007 01 30, 13:57]
Tai gal ne IMG langelį netyčia spaudi g.gif reikia, kad nuoroda būtų "apkabint" ne URL skliausteliais, o IMG. Padaryk savo žinutę cituoti ir pažiūrėk. Gal labai nesąmonės nepasakiau g.gif

na pagaliau pavyko, kažkaip keistai per pop up man blokuoja, bet dabar supratau ką reikia padaryti thumbup.gif Dėkoju už pagalbą
va įkelsiu iš naujo savo darbelį
user posted image

Atsakyti
diora, grazus darbas ir jauciu sudetinga toki daryti. As tai tingine blush2.gif nusipiesiu koki paprasta medeli ir karpau, bet reiks pabandyti ir pjaustymo technika.
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 01 30, 14:16)
diora, grazus darbas ir jauciu sudetinga toki daryti. As tai tingine  blush2.gif nusipiesiu koki paprasta medeli ir karpau, bet reiks pabandyti ir pjaustymo technika.

Nesunku, tikrai Nesunku, tik kantrybės reikia biggrin.gif , pirmą kart dariau, technikos jokios neturiu, tiesiog paėmiau atsispausdinau ant paprasto balto lapo ir pjaustinėjau..
Atsakyti
Emiausi veiksmu ir va ka sugalvojau, tik nezinau kaip igyvendint. Kaip pavyzdi pasiemaiu sipaveiksliuka, ketinu ispjaustyti lapelius ir po apacia deti zalia popieriu, o va citrinu noreciau geltonu ir iskiliu, tai klijuosiu ant virsaus, nes reminsiu be stikliuko. Gal kas patartu kaip man jas kiek iskilusias padaryt?
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2007 01 30, 16:20)
Emiausi veiksmu ir va ka sugalvojau, tik nezinau kaip igyvendint. Kaip pavyzdi pasiemaiu si paveiksliuka, ketinu ispjaustyti lapelius ir po apacia deti zalia popieriu, o va citrinu noreciau geltonu ir iskiliu, tai klijuosiu ant virsaus, nes reminsiu be stikliuko. Gal kas patartu kaip man jas kiek iskilusias padaryt?
Gal pabandyk paieškoti storesnio popieriaus... g.gif Gal galima rasti tokį su pūkeliu... g.gif Išvis gerai atrodytu thumbup.gif
Arba išpjauk visą paveikslą, dėk ant žalio lapo, o paskui citrinų vietoj išpjaustyk ir žalią...
Atsakyti
Pasirodysiu kai padarysiu, bet ideja su pukuotu lapu ruci, tai thumbup.gif Tik cia jauciu persikams tiktu biggrin.gif
Atsakyti