Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriaus pjaustiniai-karpiniai

Sveikos, ziuriu, kad apmirusi tema. Susidomejau karpiniais, dar jaunysteje megau viska karpalioti, klijuoti. Pakolkas ieskau ir nerandu, gal kas gali paprastai, lakoniskai aprasyti etapus, kaip cia reiktu visk pradeti....
Kaip supratau atsispausdinu paveiksliuka, per langa persipaisau ant fakturinio popieriaus ir raizau peiliuku g.gif o paskui kas? klijuojant ant kieto pavirsiaus, ar kaip? g.gif
Atsakyti
Radau nemažai karpinių pvz. yra ir paprastesnių ir sudetingesnių, gal kam pravers wink.gif

http://images.google...uEMeJ_AbD-NTkAw
Atsakyti
labas merginos smile.gif man reikia jusu pagalbos smile.gif gal kas moka is popieriaus iskirpt angela blush2.gif ieskojau kokiu nuorodu,bet niekas man nesigavo verysad.gif verysad.gif verysad.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(andzelkina @ 2009 12 04, 23:45)
labas merginos smile.gif man reikia jusu pagalbos smile.gif  gal kas moka is popieriaus iskirpt angela  blush2.gif  ieskojau kokiu nuorodu,bet niekas man nesigavo  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  aciuks.gif

Labas andzelika,

Pabandyk atsidaryti sita nuoroda, gal patiks koks nors angelas:
http://images.google...u...t=0&ndsp=20 .
Atsakyti
Cikadelė, as paprasta motyva nusipiesiu piestuku, sudetingesni kompiuteriu. Atsispausdinu viska ant juodo popieriaus ir iskerpu kas nereikalinga smile.gif O po to laukia didziulis darbas milimetra po milimetro klijuoti karpini ant balto ar ant spalvoto pagrindo. Gal kitos karpytojos kitokiu principu dirba,as aprasiau savaji.
Kaip mano karpiniai atrodo gali pamatyti cia: www.meemow.de
andzelkina, mergaites buvo pridejusios nemazai angelu karpiniu pavyzdeliu-netingek paieskoti 4u.gif
Atsakyti
mimo, jūs ten viską klijavę atskirom detalėm unsure.gif , aš maniau, kad ten kur tamsu iškerpama ir tada tas skylėtas baltas lapas dedamas ant tamsaus pagrindo g.gif
Aš neseniai angeliuką pabandžiau, tai tas taip ir gaunasi g.gif

Sudėtingos grožybės pas Jus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 05 gruodžio 2009 - 18:59
dzūke, aciu ax.gif ...nors manau,kad kiekviena su truputeliu kantrybes taip sugebetu. Sakydama "milimetra po milimetro", turejau omeny,kad as tepu klijais po labai maza lopineli istiso karpinio ir klijuoju ant balto pagrindo. Taip sakant, as ji vartau pirmyn atgal, patepu-uzverciu,po keliu sekundziu vel atverciu,patepu ir vel uzverciu. Kartais karpinio klijavimas uztrunka ilgiau,nei pats karpymas. Aisku galima tiesiog prispausti su remelio stiklu, bet man patinka, kai karpinys suauges su pagrindu,kad perbraukus ranka galima jausti iskilusi reljefa...nebijant sugadinti pacio darbelio.
Atsakyti
Mano kažkos atvirkštinis mastymas hihihi.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,Temutes neskaiciau,bet pagal paskutinius postus supratau,kad klijuojat darbeli jau ispjauscius. Sesuo kazkada pjauste didziulius karpinius,tai prisimenu,kad ji pries pradedama pjaustyt to lapo blogaja puse istepdavo lipalo ir vandens skiediniu.viskas isdziudavo.tada pjaustydavo. kai viska ispjaustydavo pridedavo karpini prie pagrindo ir pralygindavo karstu lygintuvu. tai nereikedavo vargt su klijavimu. Papasakoju tam,kad gal kam kils kokia gera mintis kaipo lengviau klijuot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2009 12 05, 15:55)
Cikadelė, as paprasta motyva nusipiesiu piestuku, sudetingesni kompiuteriu. Atsispausdinu viska ant juodo popieriaus ir iskerpu kas nereikalinga smile.gif O po to laukia didziulis darbas milimetra po milimetro klijuoti karpini ant balto ar ant spalvoto pagrindo. Gal kitos karpytojos kitokiu principu dirba,as aprasiau savaji.
Kaip mano karpiniai atrodo gali pamatyti cia: www.meemow.de
andzelkina, mergaites buvo pridejusios nemazai angelu karpiniu pavyzdeliu-netingek paieskoti 4u.gif

sveikos užsikrėčiau karpiniais ir aš ax.gif
mimo matau tu čia profesionalė 4u.gif
o kaip reikia atsispausdinti ant juodo popieriaus???? Tai yra pas mane spausdintuvas nespalvotas. Tai jei aš spausdinsiu ant juodo lapo ar matytis kasnors??? g.gif g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti