Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriaus pjaustiniai-karpiniai

QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 11 19, 15:22)

gal yra pavyzdėlis kalėdinio paveikslėlio kur ant lentos už mokytojos kabo wub.gif ax.gif
Atsakyti
o jurginėlis, dėkui už reklama
Atsakyti
O jau darbeliai gražūs bigsmile.gif Fantastika
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2008 11 22, 14:36)
O jau darbeliai gražūs bigsmile.gif Fantastika

Nu o, sakiau, kad reklamą man padarė. Cha cha cha. Prašau užsukti į mano fotoalbumą. bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif turiu prasimuka 4u.gif ieskau kalediniu angeliuku karpiniu, cia kiek ieskojau neradau verysad.gif gal, jei turit nuorodeliu, ar pavyzduku, buciau dekkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(<Pinda> @ 2008 12 07, 14:36)
sveikutes  smile.gif  turiu prasimuka  4u.gif  ieskau kalediniu angeliuku karpiniu, cia kiek ieskojau neradau  verysad.gif  gal, jei turit nuorodeliu, ar pavyzduku, buciau dekkinga  4u.gif

45 puslapyje yra angeliukų nuoroda
Atsakyti
http://www.kidsweb.d...renschnitt.html cia puslapis kur man bent labai graziu bet truputi vaikisku kalediniu karpiniu yra smile.gif 4u.gif
Atsakyti
cia ne tik karpiniu, bet dar visokiu grozybiu galima rast aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2007 12 15, 00:48)
Siandien greitomis iskarpiau paprastuti kaciuka. Nufotografavau visa darbo eiga. Gal pradedanciosioms karpytojoms bus idomu. Paspauskite ant pirmos nuotraukytes,kad visa galerija padidetu tongue.gif
http://picasaweb.goo...aciukotuttorial

labai mielai atrodo 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
user posted image
Seniai jau neberodžiau savo darbų.
Atsakyti
nezinau kurrasti, tai sumeginsiu cia smile.gif radau cia begalo originalu sviestuva, gal butu kas noretu pameginti ji daryti? paciai biski neikandamai atrodo blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(miglytea @ 2008 12 27, 17:06)
labai mielai atrodo  4u.gif  blush2.gif

Aciu labai ax.gif
Papildyta:
Vau, Ponia. Popo, na ir grozybiu jus cia mums parodet thumbup.gif . Idomu, is ko cia iskarpyta? Atidziau apziurejus-neatrodytu,kad is popieriaus. Ir nuo lempos karscio popierius uzsidegtu manyciau g.gif . Betkokiu atveju reikes pabandyti ir man kazka panasaus pakarpyti kai ranka pasveiks.

Krita- jusu darbelis labai grazus. Jusu karpiniu motyvai man labai mieli sirdziai.
Atsakyti