QUOTE(ruci @ 2008 09 15, 11:24)
kaip grazu...o ka dekoruosi, jei ne paslaptis?
QUOTE(dovyda @ 2008 09 21, 02:58)
kaip grazu...o ka dekoruosi, jei ne paslaptis?
Prisižiūrėjau internete pavyzdžių kaip dekoruoti tualeto dangtį...
QUOTE(ruci @ 2008 09 21, 09:36)
Prisižiūrėjau internete pavyzdžių kaip dekoruoti tualeto dangtį...
kaip idomu!! vasariska...o su kokiais dazais?
QUOTE(dovyda @ 2008 09 21, 10:12)
kaip idomu!! vasariska...o su kokiais dazais?
Au aliejiniais dariau... Tik, kad trafaretas iš popieriaus, tai šiek tiek problemėlių buvo, bet nieko - dabar džiūsta. Pasirodysiu, kai viskas bus baigta.
QUOTE(ruci @ 2008 09 21, 10:15)
Au aliejiniais dariau... Tik, kad trafaretas iš popieriaus, tai šiek tiek problemėlių buvo, bet nieko - dabar džiūsta. Pasirodysiu, kai viskas bus baigta.
na bet kaip idomu lauksim rezultato
QUOTE(Jazminė @ 2008 10 25, 15:04)
Sveikos, darbštuolės,
Man labai reikia jūsų pagalbos Gal kas turite karpinių Kalėdoms, kad tiktų langus darželyje papuošti. Kokių namukų, eglučių, ar pan., na, kad būtų kažkas įdomaus. Siūlykite viską, ką tik rasite. Ačiū
Man labai reikia jūsų pagalbos Gal kas turite karpinių Kalėdoms, kad tiktų langus darželyje papuošti. Kokių namukų, eglučių, ar pan., na, kad būtų kažkas įdomaus. Siūlykite viską, ką tik rasite. Ačiū
mano angelai
Gražūs angelai
Merginos, cia pas jus tiesiog pasaku kampelis, ir kaip jus taip rankas valdot tokius kruopscius darbeliu padarot bet as cia ziurinedama, jau ir pasimeciau, man labai reiketu plunksnu paveiksliuku, karpiniu ar trafaretu, bet kazkaip nesiseka rast gal ka tuirt savo lobynuose, pasidalinkite prasau reiktu kokiu fainesniu plunksneliu, svelniu, pukiniu, tik ne povo
QUOTE(krita @ 2008 10 26, 10:43)
Koks grožis Ačiū labai
Gal dar kuri nors kokių karpinių turite