Mano naujausias darbelis. Sry del nekokybiskos nuotraukytes
QUOTE(auksaranke @ 2008 03 02, 17:28)
O mas tai tavo, tyli_tyla, darbeliai patinka - turbut neatima tiek daug laiko, bet atrodo efektingai
ačiū laiko ne, daug neatima.. bet vis vien sunku jo atrasti
QUOTE(mimo @ 2008 03 18, 10:57)
Mano naujausias darbelis. Sry del nekokybiskos nuotraukytes
nuostabus niu labai labai dailiai....
įsivaizduoju kiek čia darbo
nuostabus niu labai labai dailiai....
[/quote]
aciu ...darbelio nemazai, bet man patinka krapstytis
[/quote]
aciu ...darbelio nemazai, bet man patinka krapstytis
Sveikutes.
Super tema, visa perziurejau likau begalo suzaveta.
Noriu Jusu paklausti, o kaip tarkim parsisiuntus is interneto piesini ji atsispausdinti normalaus A4 formato dydzio?
Tarkim mimi karpyniai be galo grazus.
Is kur tokiu groziu reikia gauti?
Ar pati gal piesi?
Zinok, jauciuosi jau uzsikretusi karpiniais
Bandysiu susirinkti daugiau informacijos ir pradesiu ir as karpyti
Super tema, visa perziurejau likau begalo suzaveta.
Noriu Jusu paklausti, o kaip tarkim parsisiuntus is interneto piesini ji atsispausdinti normalaus A4 formato dydzio?
Tarkim mimi karpyniai be galo grazus.
Is kur tokiu groziu reikia gauti?
Ar pati gal piesi?
Zinok, jauciuosi jau uzsikretusi karpiniais
Bandysiu susirinkti daugiau informacijos ir pradesiu ir as karpyti
Labutis.
Gal kas turite koki paveiksliuka karpiniui, kur butu koks lopsys su vaiku, ar vezimelis, ar mama su vaikeliu?
Noreciau besilaukianciai draugei padaryti ir padovanoti
Gal kas turite koki paveiksliuka karpiniui, kur butu koks lopsys su vaiku, ar vezimelis, ar mama su vaikeliu?
Noreciau besilaukianciai draugei padaryti ir padovanoti
Cia mano kuryba.Bet jeigu patinka,tai leidziu iskarpyti. Man butu labai malonu ir tiek.
Mano neseniai iskirptas paukstelis
Gaila tik,kad sleivai priklijavau-visos pastangos perniek
Gaila tik,kad sleivai priklijavau-visos pastangos perniek
Mimo, tavo labai gražūs karpiniai paukštelis nuostabus ir ta japonė (gal kinietė) labai graži,nuostabi
mimo eik tiu sau, grazu, o ir pats motyvas
Labai gražūs visų darbeliai Turiu tokį klausimą...kaip suprantu jūs norimą piešinį atsispauzdinat ,o kaip su juodu popierium ar didesnio formato lapu
Papildyta:
Kadangi dar nė karto nekarpiau ,tai daugybė klauimų kyla Šis darbelis iš juodo popieriaus iškirptas ar iš balto ir juodas apačioje ?
Papildyta:
QUOTE(mimo @ 2008 03 18, 10:57)
Kadangi dar nė karto nekarpiau ,tai daugybė klauimų kyla Šis darbelis iš juodo popieriaus iškirptas ar iš balto ir juodas apačioje ?
Darbelis iskirptas is juodo popieriaus ir priklijuotas ant balto. As atsispausdinu ant juodo popieriaus juodu rasalu...nu matosi sis tas Man svarbu konturai, o mazas detales karpau kaip iseina-nebutinai taip,kaip atsispausdina. Didesniu nei a4 formato karpiniu nespausdinu,o nusipiesiu- ilgiau uztrunka, bet geriau matosi
Mimo darbeliai