Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriaus pjaustiniai-karpiniai

Įmesiu keletą paveikslėlių iš interneto, lygtais tokių nebuvo 4u.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Gal kuri pasisemsite idėjų mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kuri žinot kuo ypatingas yra ryžinis popierius? smalsu ar jis storas, plonas g.gif
Atsakyti
Tyli_tyla, o tu nori daug spalvyciu ideti? Jei tik viena-tai as po apacia tokio pat dydzio norimos spalvos popieriu uzklijuociau ir viskas smile.gif Mano nuomone 2 spalvu uztektu, nes vien ta zalia labai jau amm...labai spalvota lotuliukas.gif Atvirute, beja, labai grazi gavosi thumbup.gif . Apie ryziu popieriu nedaug zinau...Is jo berods net lempoms gaubtus daro-tai gal neplonas turetu buti. Bet bijau sumeluoti.

Del popieriaus tepimo pries kerpant-gal jus ir teisios-reiketu pabandyti ant kokios skiautes kazka iskarpyti ir prilyginti. As siaip labai gerus klijus naudoju- nesimato ju,jei koks netyciukas is po popieriaus islenda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 02 28, 21:05)
gal kuri žinot kuo ypatingas yra ryžinis popierius? smalsu ar jis storas, plonas  g.gif

Ryzinio popieriaus buna ivairaus storio, spalvoto ir nespalvoto. Tik nemanau, kad irs jo karpyti butu gerai - visgi gal kiek per skystas siam reikalui. Nebent kaip fona imti
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 02 27, 01:29)
na va pristatau pirmą blyną  blush2.gif šiek tiek kopijavau, šiek tiek savo kūrybos pridėjau. norėjau tokį kaip atviruką padaryti. tik gal dar kokį žodį ar trumpą eilutę apačioj užrašysiu arba irgi trafaretų pagalba padarysiu...

user posted image

va čia didesnis variantas 4u.gif

Pirmas blynas super thumbup.gif
O ir as, tvarkydama rankdarbiu knygas, radau savo pirmus karpinius. Valio!!!!! Tad pasirodysiu, tik va fotike baterijos nusedo, tai pasirodyma truputi atidesiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2008 02 28, 22:52)
Tyli_tyla, o tu nori daug spalvyciu ideti? Jei tik viena-tai as po apacia tokio pat dydzio norimos spalvos popieriu uzklijuociau ir viskas smile.gif Mano nuomone 2 spalvu uztektu, nes vien ta zalia labai jau amm...labai spalvota lotuliukas.gif Atvirute, beja, labai grazi gavosi thumbup.gif . Apie ryziu popieriu nedaug zinau...Is jo berods net lempoms gaubtus daro-tai gal neplonas turetu buti. Bet bijau sumeluoti.

na iš pradžių planavau labai jau spalvotą tą atvirutę padaryti, bet paskiau nusprendžiau, kad ne. vieną spalvą pasirinkau. o ta žalia gyvai ne tokia ryški kaip foto, bet sutinku, kad ji spalvinga jau ir taip biggrin.gif
dėkui už ats. dėl ryžinio popieriaus 4u.gif
QUOTE(auksaranke @ 2008 02 29, 09:14)
Ryzinio popieriaus buna ivairaus storio, spalvoto ir nespalvoto. Tik nemanau, kad irs jo karpyti butu gerai - visgi gal kiek per skystas siam reikalui. Nebent kaip fona imti

aš užmačiau jį va čia ir susidomėjau, nes prie kategorijos popierius atvirukams, albumams priskirtas smile.gif tik vat pabijojau, kad per skystas gali būti. tvirtesnio norėtųsi 4u.gif
QUOTE(auksaranke @ 2008 02 29, 11:15)
Pirmas blynas super thumbup.gif
O ir as, tvarkydama rankdarbiu knygas, radau savo pirmus karpinius. Valio!!!!! Tad pasirodysiu, tik va fotike baterijos nusedo, tai pasirodyma truputi atidesiu lotuliukas.gif

dėkui 4u.gif įdomu tavo pirmuosius darbelius pamatyti bigsmile.gif

beje, vakar buvau į meno mūzą užsukus. senai ten bebuvau, tai taip nustebau, kaip parduotuvė išdidėjus bigsmile.gif pasiklydau tarp tiek popieriaus. nebežinojau ką girebti biggrin.gif
Atsakyti
dėkui 4u.gif įdomu tavo pirmuosius darbelius pamatyti bigsmile.gif

beje, vakar buvau į meno mūzą užsukus. senai ten bebuvau, tai taip nustebau, kaip parduotuvė išdidėjus bigsmile.gif pasiklydau tarp tiek popieriaus. nebežinojau ką girebti biggrin.gif
[/quote]

na va, po Kaziuko muges pagaliau prisiruosiau
user posted image
user posted image
user posted image

Geltonas - pirmiausias, raudonas - paskiau, o juodas - pries dar didesnius karpinius. Visi A4 formato. Ir dar jau kokiu 10 metu nepriklijuoti blush2.gif Guli, kaip rezultatas eilinio pomegio tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 02 kovo 2008 - 14:26
QUOTE(auksaranke @ 2008 03 02, 15:25)
Labai gražu thumbup.gif Ypač pirmasis... Kiaušinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(auksaranke @ 2008 03 02, 14:25)

na nieko sau pirmieji darbeliai bigsmile.gif kaip kruopščiai, dailiai iškarpyta! man čia su saviškiais pirmais nėra ko lygintis
ypač antrasis su drugeliu man labai patiko smile.gif

va mano paskutinysis smile.gif tik dar nepriklijuotas..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tyli_tyla @ 2008 03 02, 16:50)
na nieko sau pirmieji darbeliai bigsmile.gif kaip kruopščiai, dailiai iškarpyta! man čia su saviškiais pirmais nėra ko lygintis
ypač antrasis su drugeliu man labai patiko  smile.gif

As ta antra dariau dar visa juoda. Toks pat nesigavo, bet panasiai - taip. Ir jau pildziau visa lapa, nedariau tokio "lango". Dar kazkur turejau aguonu lauka karpyta - turbut pati graziausia is visu mazesnio formato. Tik jau jo tai net nesitikiu rasti - lyg kazkur i paroda buvau atidavusi, o gal ir siaip, susigadino nuo gulejimo ir ismeciau.
Siaip, megstu daryti tai, ko kiti nedaro arba taip, kaip kiti negales atkartoti. Tad patinka kruopstus, idomesni darbai, reikalaujantys daug laiko ir kantrybes. Ir visur - mezginiuose, neriniuose, karpiniuose, keramikoj ar panasiai. Daug ko moku ax.gif Ir svajoju "susikukuoti" su tokiom pat rankdarbiautojom drinks_cheers.gif
O mas tai tavo, tyli_tyla, darbeliai patinka - turbut neatima tiek daug laiko, bet atrodo efektingai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksaranke: 02 kovo 2008 - 17:34
Šviestuvai Jūrmalos viešbutyje, atrodo kaip popieriniai karpiniai, bet ištiesų iš balto plastiko
user posted image
user posted image
Gal ir Jūs sugalvosit ką panašaus pasidaryti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo siaubute: 12 kovo 2008 - 12:00
QUOTE(siaubute @ 2008 03 12, 12:56)
Šviestuvai Jūrmalos viešbutyje, atrodo kaip popieriniai karpiniai, bet ištiesų iš balto plastiko
user posted image
user posted image
Gal ir Jūs sugalvosit ką panašaus pasidaryti...

As jau tiek tokiu prisiziurejusi internete ir taip svajoju ka tokio padaryti. Tik reikia tinkama plastika parinkti - kad nesilydytu ir nesmirdetu. O tai tiek darbo ir visas....... nueis
Atsakyti