Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriaus pjaustiniai-karpiniai

labai gražūs tavo darbai.
Labai mėgstu karpyt, bet visiškai nesugebu piešt doh.gif
Atsakyti
nu ir as pasirodysiu su maziukais karpinukais, vokeliai pinigeliams, aukletojoms darzelyja juose dovanosim pinigelius, nuotraukos labai nekokybiskos ir spalvos kaskokios netikros bet kaskas iziurima ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 12 17, 21:55)
nu ir as pasirodysiu su maziukais karpinukais, vokeliai pinigeliams, aukletojoms darzelyja juose dovanosim pinigelius, nuotraukos labai nekokybiskos ir spalvos kaskokios netikros bet kaskas iziurima  ax.gif
thumbup.gif Man labai patinka šie tavo karpiniai yahoo.gif clap_1.gif:

Nevystančios gėlės...
Atsakyti
[quote=LINUTUKĖ,2007 12 17, 22:55]
nu ir as pasirodysiu su maziukais karpinukais, vokeliai pinigeliams, aukletojoms darzelyja juose dovanosim pinigelius, nuotraukos labai nekokybiskos ir spalvos kaskokios netikros bet kaskas iziurima ax.gif

user posted image

Labai gražūs vokeliai. thumbup.gif gal galėtum plačiau papasakoti kaip juos darai ir kaip voko formą išgauni. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 12 18, 07:53)
thumbup.gif Man labai patinka šie tavo karpiniai yahoo.gif clap_1.gif:
Nevystančios gėlės...

aciu blush2.gif
QUOTE(Katuliukas @ 2007 12 18, 08:38)
Labai gražūs vokeliai.  thumbup.gif gal galėtum plačiau papasakoti kaip juos darai ir kaip voko formą išgauni. 4u.gif

nu jai rimtai tai nera ka pasakoti dariau viska is akies, na tik pasimatavau simtine ax.gif , ir primeciau po puse cm sonuose o tada pasipiesiau ant snapelio blogosios puses papjausciau su peiliuku ir geltono popieriaus priklijavau is blogos puses, ta kamputi kirpau su figurinemis zirklutemis. tiesa dariau ne is kartono, bet is storesnio (160gr) popieriaus ir klijavau viska su dvipuse lipnia juostele, pabijojau naudoti klijus kad nesusibanguotu popierius, reiks siandien dar viena daryti doh.gif , teveliai pareiske nora dar ir vadovei pinigeliu dovanoti
Atsakyti
Kaledu proga visoms vaiku karpyti Kaledu andelai wub.gif gal ne tokie sudetingi ne tokie tvarkingi kaip musu, bet uz tai is sirdeles wub.gif

Vestinos angelas-user posted image

Ugniaus angelas-user posted image

Loretos angelas-user posted image

Monikos angelas-user posted image

Aurimo angelas-user posted image

Emos angelas-user posted image

Igno angelas-user posted image

LINKSMU SVENTU KALEDU! 000054.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovyda: 23 gruodžio 2007 - 10:20
kokie šilti darbeliai wub.gif
vaikai šaunuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Cia mano naujausias, katik uzbaigtas karpinys
http://picasaweb.goo...286706740168786
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2007 12 24, 01:44)
Cia mano naujausias, katik uzbaigtas karpinys
http://picasaweb.goo...286706740168786

Koks kruopštus ir gražus darbelis thumbup.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Sweikutes mergaites, pabandziau ir as kazka ispjaustyti, labai nepeikit tai pirmi mano darbeliai ax.gif

Foto
Atsakyti
QUOTE(isdykelee_ @ 2007 12 29, 19:14)
Sweikutes mergaites, pabandziau ir as kazka ispjaustyti, labai nepeikit tai pirmi mano darbeliai  ax.gif
Foto
thumbup.gif
Atsakyti
isdykelee, nuostabus darbeliai thumbup.gif

O as radau stai koki miniatiurini karpineli iskarpyta miniatiurinemis zirklutemis:
http://www.scherensc...32_oppliger.jpg
Atsakyti