jezus, ruci, kaip grazu
nu pasiryzau pabandyt ir as. siaip absoliuciai nesu prie rankdarbiu-megzti nemokiu, siuti irgi, nerti taip pat
nu apskritai su menu sunkoka man
mes cia kaledom sugalvojom draugu rate kazka linskko sugalvot, kad tik nesedet prie stalo (nes vaikai visu dar nedideli, tai kazkur labai nenupulsi), tai nutarem dovanot viens kitam dovaneles, kuriu esma-padaryta paciu rankomis
tai sukau galva, ka as galeciau padaryt, nes....atrodo nemoku nieko. o cia va sitoks grozis ir galvoju labiausia cia turbut reikia kruopstumo, ar ne?
O kaip vyskta pas procesas? nu itariu pasidedi ant kokio kieto pavirsiaus trafareta ir pjaustai su peiliuku is rankos ar ne? O naudojams paprastas baltas popierius ar koks kitoks?
nu kantrybes man gal ir uztektu, kruopstumo irgi, tai gal sakau pavyktu? Nu man tos moterys ten super atrode, tai va reiktu trafaretu ir tada gal pabandyciau
O sita raudona moteris tai man super
neskaiciau labai visos temos tik pabaiga, tai tikiuosi rasiu nuorodu kur rasti koki trafareta. ir gal trumpai galit pasakyt kaip pats procesas vykt turi
Nu buciau labai dekinga ir gal jau si savaitgali pabandyciau papjaustyt
nu va, permeciau akim beveik visa tema, labai isgirti kritos darbeliai, bet jie jau neatsidaro niekur, tai neturejau kur akiu paganyt. bet uzsikreciau, paskaitinejau, kad ir pradedanciosioms visai neblogai pavyksta
tai va, reiktu kokio trafareto ir kad kas trumpai parasytu kaip visas procesas vyksta
Buciau be galo dekinga