Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriaus pjaustiniai-karpiniai

QUOTE(mimo @ 2007 12 02, 01:15)
Cia dar keleta mano karpiniu
yahoo.gif Faina... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimo @ 2007 12 02, 01:15)
Cia dar keleta mano karpiniu

labai gražūs wub.gif
kaip pavyksta tokias smulkias detales iškarpyt g.gif
Atsakyti
Karpiniai tai tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir aš taip pat norėčiau paklausti kaip išeina taip iškarpyti ,nejaugi su žirklėmis ar yra spec. įrankis g.gif
Atsakyti
Aš visus pjaustinius pjaustau su peiliuku - būna pirkti raštinės prekėse... Turbūt ir Senukuose kokiuose yra... Nežiūrėjau blush2.gif
Atsakyti
As tai chirurginem labai smailiom zirklutem karpau thumbup.gif . Pirkau kazkada vaistineje uz 8 litus. Reikia labai daug kantrybes ir atidumo. Taciau neabejoju,kad ir jus visos sugebetumet-reikia tik pabandyti! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 01 26, 16:32)
krita, tikrai padėsim.
Papildyta:
Dar kelios merginos:
user posted image===>user posted image;
Štai kas gavos iš vienos mergaitės (didesnė nuotrauka paspaudius ant paveiklėlio):
user posted image
Papildyta:
O šalia ir mano įrankis, t.y. peiliukas, su kuriuo atlieku pjaustynius.
Atsakyti
thumbup.gif puikiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 12 03, 19:29)
thumbup.gif  puikiai atrodo  mirksiukas.gif
aciuks.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai,kad puikiai atrodo thumbup.gif .Reikia pabandyti g.gif ,bet čia suspėt neina kiek yra idėjų doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal galiu pasidemonstruoti ir aš....
nežinau ar tinku į jūsų ratą, bet aš darau karpinius + grafikos apipavidalinimas
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2007 12 04, 11:57)
nežinau ar tinku į jūsų ratą, bet aš darau karpinius + grafikos apipavidalinimas
Nuotrauka matosi tik ant jos paspaudus, bent jau man... Bet šiaip tai gražu... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Arminux @ 2007 12 04, 11:57)
user posted image

Labai labai grazu!!!! Man ypac patiko akvareles ir tuso darbelis tavo albume thumbup.gif
Atsakyti