Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriaus pjaustiniai-karpiniai

user posted image
user posted image
Kuris Jums gražesnis?
Pats karpinis yra raudonas, bet pamirsau nustatyt skanuojant Color,tai gavosi juodas. Nors darau tik is juodos spalvos popieriaus, kaip matot. O vakar uzsimaniau pabandyt raudona.
Atsakyti
Man abudu labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Nežinau už ką šiame forume skiriami apdovanojimai,bet manau,kad Krita tikrai verta apdovanoti,nes jos nuostabūs darbai ne tik žavi,bet ir užkrečia noru kurti kažką gražaus. 4u.gif Šaunuolė, Krita, esi kūrybinga,turi talentą,kurį negailėdama laiko atskleidi visiems.Karpinių skyrelis gyvuoja tavo kruopščių darbų dėka. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2007 04 27, 17:41)
Nežinau už ką šiame forume skiriami apdovanojimai,bet manau,kad Krita tikrai verta apdovanoti,nes jos nuostabūs darbai ne tik žavi,bet ir užkrečia noru kurti kažką gražaus. 4u.gif Šaunuolė, Krita, esi kūrybinga,turi talentą,kurį negailėdama laiko atskleidi visiems.Karpinių skyrelis gyvuoja tavo kruopščių darbų dėka. 4u.gif  thumbup.gif

Žinokit jokio geriasnio apdovanojimo man ir nereikia,jau kokie grąžus žodžiai .... drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Kiek tam žmogui reikia vieną gerą žodį,truputi dėmesio ir jau laimingas Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krita: 27 balandžio 2007 - 17:02
QUOTE(krita @ 2007 04 27, 06:01)
Kuris Jums gražesnis?
Pats karpinis yra raudonas, bet pamirsau nustatyt skanuojant  Color,tai gavosi juodas. Nors darau tik is juodos spalvos popieriaus, kaip matot. O vakar uzsimaniau pabandyt raudona.

man raudonas žaismingesnis, linksmesnis, nors aš vistik linkstu prie juodos spalvos smile.gif
Atsakyti
user posted image
O, jau visai pamiršome šią tėmą, o kodėl? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2007 05 11, 04:54)
O, jau visai pamiršome šią tėmą, o kodėl? ax.gif  ax.gif
Aš tai vis paskaitau, bet neturiu įkvėpimo dirbti sad.gif O tavo puikus karpinys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 11 gegužės 2007 - 08:34
QUOTE(krita @ 2007 05 11, 06:54)
user posted image
O, jau visai pamiršome šią tėmą, o kodėl? ax.gif  ax.gif

Man irgi labai gražus karpinukas.Bet temukė tikrai miršta verysad.gif Ymeskit ką nors gražaus,juk taip smagu pasigrožėti. 4u.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2007 05 18, 20:59)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jūsų karpiniai,kuo toliau tuo gražesni.Neišsivaizduoju ,kiek laiko reikia ,tokiam karpiniui padaryt.Bet tikrai labai gražu,nors darbo,manau,daug.
Atsakyti
Tobulėju gi kiekvieną dieną biggrin.gif lotuliukas.gif Ačiū anika 1,man labai malonu,kad patinka,o pati ne bandei? Užsuk į mano albumą pamatysi dar daugiau karpinių ir ne
tik....
Atsakyti
wow vacation4.gif
Atsakyti