Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriaus pjaustiniai-karpiniai

Žavumėlis thumbup.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Krita....tuoj apsiverksiu kaip grazu...... blush2.gif
...noriu padaryti.....iskarpyti ka nors grazaus velyku sventei vaikams i darzeli i paroda.....tikiuos pavyks....o gal kokiu patarimu pradziamoksliui.....pamesit..... blush2.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AGFA @ 2007 03 29, 10:38)
Krita....tuoj apsiverksiu kaip grazu...... blush2.gif
...noriu padaryti.....iskarpyti ka nors grazaus velyku sventei vaikams i darzeli i paroda.....tikiuos pavyks....o gal kokiu patarimu pradziamoksliui.....pamesit..... blush2.gif  blush2.gif  biggrin.gif

As cia atsakinejau i klausymus,perversk puslapius o velykoms daug idejau i Velykos tema.
user posted image
user posted image
Cia trafaretai. Is kartono iskirpt , iverst siuliuka ir pakabint.Galima ant sakos,darzeliuose ant zilkos kabina,(kaip snaiges). Turiu dar pavizdziu kur ant langu galima kabint.
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2007 03 16, 14:13)

QUOTE(krita @ 2007 03 29, 13:21)

Cia trafaretai. Is kartono iskirpt , iverst siuliuka ir pakabint.Galima ant sakos,darzeliuose ant zilkos kabina,(kaip snaiges). Turiu dar pavizdziu kur ant langu galima kabint.

...tai kad man reik atviruko...tai noreciau va to......raudono...
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
O aš svajoju iškarpyt drugelį,bet su piešimu prastai sekasi blush2.gif Gal galit padėti,gal žinot kur rast kokį drugelių karpinuka g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(anika1 @ 2007 04 05, 12:52)
O aš svajoju iškarpyt drugelį,bet su piešimu prastai sekasi  blush2.gif Gal galit padėti,gal žinot kur rast kokį drugelių karpinuka g.gif ?

Oi,anika, drugeli iskirpt nera sunku. Jeigu nemoki pati ,surask koki paveiksliuka su drugeliu,paimk popieriaus lapa sulenk per puse ir nuo sulenkimo vietos pradek piest puse drugelio.Puse kunelio ir sparnus.Iskirpk,paziurek ar tau tinka toks.
Tarpkitko gerai atrodo drugeliai vitrazams.Esu padariusi daug visokiu drugeliu, tai skraido ir labai visiem patinka. Sekmes.
Atsakyti
Gal galėtum Krita savo vitražus parodyti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 04 06, 10:08)
Gal galėtum Krita savo vitražus parodyti?  bigsmile.gif

Gal po švenčių pasistengsiu,nes reikia paješkot ir nufotografot,tai žinot ... g.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikinu visus su Šv.Velykom
Atsakyti
Nuoroda karpyniu megejoms - gal rasit kokiu ideju 4u.gif
CIA
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 04 09, 18:08)
Nuoroda karpyniu megejoms - gal rasit kokiu ideju  4u.gif CIA
Geras thumbup.gif
Atsakyti