Žavumėlis
Krita....tuoj apsiverksiu kaip grazu......
...noriu padaryti.....iskarpyti ka nors grazaus velyku sventei vaikams i darzeli i paroda.....tikiuos pavyks....o gal kokiu patarimu pradziamoksliui.....pamesit.....
...noriu padaryti.....iskarpyti ka nors grazaus velyku sventei vaikams i darzeli i paroda.....tikiuos pavyks....o gal kokiu patarimu pradziamoksliui.....pamesit.....
QUOTE(AGFA @ 2007 03 29, 10:38)
Krita....tuoj apsiverksiu kaip grazu......
As cia atsakinejau i klausymus,perversk puslapius o velykoms daug idejau i Velykos tema.
Cia trafaretai. Is kartono iskirpt , iverst siuliuka ir pakabint.Galima ant sakos,darzeliuose ant zilkos kabina,(kaip snaiges). Turiu dar pavizdziu kur ant langu galima kabint.
QUOTE(krita @ 2007 03 16, 14:13)
QUOTE(krita @ 2007 03 29, 13:21)
Cia trafaretai. Is kartono iskirpt , iverst siuliuka ir pakabint.Galima ant sakos,darzeliuose ant zilkos kabina,(kaip snaiges). Turiu dar pavizdziu kur ant langu galima kabint.
...tai kad man reik atviruko...tai noreciau va to......raudono...
O aš svajoju iškarpyt drugelį,bet su piešimu prastai sekasi Gal galit padėti,gal žinot kur rast kokį drugelių karpinuka ?
QUOTE(anika1 @ 2007 04 05, 12:52)
O aš svajoju iškarpyt drugelį,bet su piešimu prastai sekasi Gal galit padėti,gal žinot kur rast kokį drugelių karpinuka ?
Oi,anika, drugeli iskirpt nera sunku. Jeigu nemoki pati ,surask koki paveiksliuka su drugeliu,paimk popieriaus lapa sulenk per puse ir nuo sulenkimo vietos pradek piest puse drugelio.Puse kunelio ir sparnus.Iskirpk,paziurek ar tau tinka toks.
Tarpkitko gerai atrodo drugeliai vitrazams.Esu padariusi daug visokiu drugeliu, tai skraido ir labai visiem patinka. Sekmes.
Gal galėtum Krita savo vitražus parodyti?
QUOTE(bugytė @ 2007 04 06, 10:08)
Gal galėtum Krita savo vitražus parodyti?
Gal po švenčių pasistengsiu,nes reikia paješkot ir nufotografot,tai žinot ...
Sveikinu visus su Šv.Velykom
QUOTE(IF... @ 2007 04 09, 18:08)
Nuoroda karpyniu megejoms - gal rasit kokiu ideju CIA
Geras