Toki galima pakabint ant lango.
QUOTE(Stiuardese @ 2007 03 13, 11:13)
Ojeee, Krita, fainiai kaip
O aš atsispausdinau gaidį, pasiruošiau viską ko reikia ir pššš.. pasimečiau ką pjaustyt ar juodas linijas išpjaut , ar jas kaip tik palikt Žodžiu kaip greit pasiėmiau, taip greit ir padėjau
O aš atsispausdinau gaidį, pasiruošiau viską ko reikia ir pššš.. pasimečiau ką pjaustyt ar juodas linijas išpjaut , ar jas kaip tik palikt Žodžiu kaip greit pasiėmiau, taip greit ir padėjau
O aš iškarpiau taip:
Gal kam prireiks.Aš tai kabinu ant šakos,dar Įkelsiu visčiukų,paukščiukų ir t.t.
Vadinasi buvau netinkamą piešinį pasirinkus
Čia kaip suprantat pavizdziai.Reikia iskirpt is spalvoto kartono,ivert siuliuka ir kaip sakiau pakabint ant sakos. Interjero pap.
Kaip man džiugu matyti, kad ši temelė neužmirštama žinoma, kritos dėka
Nors pati jau senokai pjaustinėjau, bet labai dažnai čia užsuku o darbeliai sustojo todėl, kad noriu išpjaustinėti tokį nestandartinio dydžio paveikslėlį ir bėda tame, kad rėmelių jam nieku nerandu o rėminti pagal užskaymą brangokai gaunasi na bet kai pagaus didelis įkvėpimas, tai tikrai niekas nesustabdys
Nors pati jau senokai pjaustinėjau, bet labai dažnai čia užsuku o darbeliai sustojo todėl, kad noriu išpjaustinėti tokį nestandartinio dydžio paveikslėlį ir bėda tame, kad rėmelių jam nieku nerandu o rėminti pagal užskaymą brangokai gaunasi na bet kai pagaus didelis įkvėpimas, tai tikrai niekas nesustabdys
QUOTE(krita @ 2007 03 16, 13:13)
Gražu
Labai malomu.
Krita Vat iškart ir klausimas apie paskutinįjį, karpei iš juodo ar iš balto?