Ačiū už patarimus
nežinau dėl to popieriaus, pjausčiau vieną ant paprasto spausdinimo popieriaus, nelabai gavos, dabar ant kažkokio tipo braižybai, pjaustymui, toks storesnis nei kartonas ir tai nelabai gavos.
Bet čia gal tik dėl to, jog aš pirmą kartą bandau, o jei jau būčiau profė tai man gal ir gerai gautųs
Nemanau, kad neprofesionalume bėda Aš juk irgi pradžiamokslė
Gal tuomet peiliukas atšipęs...
Kai pradėjau pjaustinėti pirmajį darbelį, man irgi baisiai negražiai gavosi, tuomet nusipirkau naują peiliuką ir
Net nežinau ką dar galima būtų patarti...
Gal tuomet peiliukas atšipęs...
Kai pradėjau pjaustinėti pirmajį darbelį, man irgi baisiai negražiai gavosi, tuomet nusipirkau naują peiliuką ir
Net nežinau ką dar galima būtų patarti...
Man antras labai tik gaila kad nemokamų schenų tiek mažai
šiaip gerai isižiūrėjus galima improvizuoti, kadangi ne vieną esu jau dariusi toki atviruką, tai jau maždaug "įsikaliau" šių atvirukų darymo principą... tai gal kam irgi pasiseks... sekmes...
QUOTE(Jurgeete @ 2007 02 13, 13:15)
Kur dingo visos karpytojos? http://i154.photobuc...piniai/R-10.jpg
krita labai grazus darbelis
QUOTE(krita @ 2007 02 17, 16:54)
Aš papjaustinėjau papjaustinėjau ir dabar ant mezgimo persinešiau
Kai atsibos mezgimas, tada siuvinėsiu, o kai atsibos ir šis, tada vėl čia grįšiu
Krita ir vėl patys gražiausi pagyrimai Tau
QUOTE(bugytė @ 2007 02 19, 15:02)
Aš papjaustinėjau papjaustinėjau ir dabar ant mezgimo persinešiau
Kai atsibos mezgimas, tada siuvinėsiu, o kai atsibos ir šis, tada vėl čia grįšiu
As ir panasiai darau kai nusibosta megzti tada pradedu nert, tai va dabar kai pabaigsiu nert tai artimiausiuose planuose yra pabandyti karpinius, paskui dar gal reiks pasiuvynet.
QUOTE(Katuliukas @ 2007 02 19, 15:59)
As ir panasiai darau kai nusibosta megzti tada pradedu nert, tai va dabar kai pabaigsiu nert tai artimiausiuose planuose yra pabandyti karpinius, paskui dar gal reiks pasiuvynet.
Tik po to nepamiršk pasigirti savo karpinukais
http://i154.photobuc...piniai/karp.jpg
Jau tuoj ir Velykos.
Jau tuoj ir Velykos.