Taip atrodo tik iškarpytas karpinys. Gana didelio formato.
nu sakes kokie groziai negi dar ir karpiniais apsikresiu?
QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 07, 22:30)
Gugile, jei jau užėjei, tai ir užsikrėsi
Man taip buvo. Niekada nieko panašaus nedarius, bet vat šiandien pabandžiau ir man patiko, tik kol išpjausčiau viską, ranka paskaudo
Prisiklijavo negražiai, išsipjaustė vietom irgi negražiai, bet kai pirmas blynas, tai man patinka
Man taip buvo. Niekada nieko panašaus nedarius, bet vat šiandien pabandžiau ir man patiko, tik kol išpjausčiau viską, ranka paskaudo
Prisiklijavo negražiai, išsipjaustė vietom irgi negražiai, bet kai pirmas blynas, tai man patinka
Xi xi xi liuks paveikslėlis
Ir nepasakyčiau kad čia pirmas blynas
QUOTE(bugytė @ 2007 01 31, 09:40)
Pagaliau ir aš turiu ką parodyti Pirmasis mano darbelis
bugyte, aš pasiskolinsiu tavo paveiksliuką ir išpjaustysiu jį anytai gimtadienio proga...Papildyta:
QUOTE(Jurgeete @ 2007 02 05, 16:31)
as taip pat esu susizavejusi karpiniais... kelis kartus esu pasinaudojusi siuo saitu, cia siaip yra trafaretai... bet sekmingai panaudojau atviruku gamybai.... gal kuriai irgi pravers....
O, kiek ten visko daug... Valio, bus ką veikti
QUOTE(krita @ 2007 02 10, 18:41)
Varna su savotišku šarmu
Aš sužavėta..
labai faina varna
Man tai įdomu kaip jūs taip gražiai išpjaustot suapvalintas detales? Pavyzdžiui kaip toje varnoje akys, nosis, sparnai? Aš pjaunu su tuo peiliuku laiškams ar kaip jis ten, tai man gaunasi viskas karbuota
Man tai įdomu kaip jūs taip gražiai išpjaustot suapvalintas detales? Pavyzdžiui kaip toje varnoje akys, nosis, sparnai? Aš pjaunu su tuo peiliuku laiškams ar kaip jis ten, tai man gaunasi viskas karbuota
Šiap tai svarbiausias ir patogiausias įrankis karpyti yra žirklės.Reikia tik įprasti.
QUOTE(Vaidullka @ 2007 02 10, 20:30)
labai faina varna
Aš darau taip: įbedžiu peiliuką į popierių ir tuomet neištraukdama peiliuko galo suku popierių kartais gaunasi labai gražiai
Papildyta:
bugyte, aš pasiskolinsiu tavo paveiksliuką ir išpjaustysiu jį anytai gimtadienio proga...
kaip smagu, kad visoms patiko tas mano paveiksliukas
čia tarp kitko - kai ateina pas mus svečių tai pirmiausiai į akis visiems krenta būtent tas piešinėlis
[quote=bugytė,2007 02 12, 10:44]
Aš darau taip: įbedžiu peiliuką į popierių ir tuomet neištraukdama peiliuko galo suku popierių kartais gaunasi labai gražiai
Ai nepaminėjau, kad taip pjaustau mažus apskritimukus
O taip tai man visa kita gaunasi pakankamai lygiai... Gal netinkamą popierių pasirinkai Vaidullka?
Ai nepaminėjau, kad taip pjaustau mažus apskritimukus
O taip tai man visa kita gaunasi pakankamai lygiai... Gal netinkamą popierių pasirinkai Vaidullka?