Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriaus pjaustiniai-karpiniai

Sigita, gražus darbelis 4u.gif thumbup.gif

Tikrai kad pažiūrėjus į tokį grožį kitaip ir neišeina, kaip tik prisėst ir kurti...
Manau kad dar ne viena prisijunks i kompaniją g.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
Įdėsiu drakoniuką:

user posted image
Atsakyti
Sveikutes,
gal galit parašyt, kaip klijuojat smulkius karpinius-pjaustinius?
Atsakyti
QUOTE(rutast @ 2007 02 01, 15:09)
Sveikutes,
gal galit parašyt, kaip klijuojat smulkius karpinius-pjaustinius?

Baltais klijais EPVA ar PVA. As tai pripratau ir klijuoju su adatėle.
Atsakyti
Visa karpinio blogoji pusė atsargiai ur kruopščiai ištepame labai plonu klijų sluoksniu.Kaire ranka keldami karpinį aukštyn ir versdami ore į gerąją pusę prilipdome jį dešine ranka. Pirštais išlyginame ir nustumiame į vietą užsirietusias,nuslinkusias karpinio dalys. Galima uždėt popierių ir atsargiai braukiame iš centro į kraštus. Nepriklijuotas karpinio detales atsargiai ištepame klijais ir vėl prispaudžiame. Reikia labai ploniai ir greitai ištepti karpinį klijais. Tai mano patarimas.
Atsakyti
kazkada ir man patiko tokie darbeliai, turiu du grazius, bet abu padovanoti, jau pries n metu daryti. ir dabar man kilo liuks ideja, bet reiketu jusu pagalbos. arteja pusbrolio gimtadienis, tai as noreciau jam kokia pupyte iskirpt, bet nelabai pati tokia mokesiu nusipiest ax.gif gal kartais turit kokiu mergyciu lelyciu? norisi kazko tokio. dvi puikias jau radau pas jus, bet tai truputi ne tai ko noriu.
busiu labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natinka @ 2007 02 01, 20:01)
kazkada ir man patiko tokie darbeliai, turiu du grazius, bet abu padovanoti, jau pries n metu daryti. ir dabar man kilo liuks ideja, bet reiketu jusu pagalbos. arteja pusbrolio gimtadienis, tai as noreciau jam kokia pupyte iskirpt, bet nelabai pati tokia mokesiu nusipiest  ax.gif  gal kartais turit kokiu mergyciu lelyciu? norisi kazko tokio. dvi puikias jau radau pas jus, bet tai truputi ne tai ko noriu. busiu labai dekinga  4u.gif
O kokios tau norėtųsi tos panelės?
Atsakyti
QUOTE(krita @ 2007 02 01, 19:20)
Visa karpinio blogoji pusė atsargiai ur kruopščiai ištepame labai plonu klijų sluoksniu.Kaire ranka keldami karpinį aukštyn ir versdami ore į gerąją pusę prilipdome jį dešine ranka. Pirštais  išlyginame ir nustumiame į vietą užsirietusias,nuslinkusias karpinio dalys. Galima uždėt popierių ir atsargiai braukiame iš centro į kraštus. Nepriklijuotas karpinio detales atsargiai ištepame klijais ir vėl prispaudžiame. Reikia labai ploniai ir greitai ištepti karpinį klijais. Tai mano patarimas.

Ačiū už išsamų atsakymą. aciuks.gif
Kažkada karpiau karpinius, bet jau primiršus buvau kaip ir kas.
Dabar gera proga prisimint, daug idėjų pasisėmiau pas jus. rolleyes.gif
Atsakyti
Natinka, gal tiks tokia Lady

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 02 vasario 2007 - 15:51
Ačiū, rutast, už gerus žodžius. Kas neaišku klauskite, jei sugebėsiu, tai atsakysiu. bigsmile.gif
Atsakyti
Dar keletas ledi:
važiuojanti - user posted image mąstanti - user posted image
kepa - user posted image su vyru - user posted image
Atsakyti
oi aciu uz tas paneles. pati dorai nezinau, kokios noriu. bet kai pamatysiu ja - zinosiu smile.gif vien silueto neuztenka, noriu su daugiau pakarpymu ir tooookios seksualios. is tos kortu serijos man visai patiko ta "kieta" su odiniais rubais, tamsiais akiniais ir ginklu. pusbroliui bus 21. galvoju daryt ant stiklo su ta plevele, kur kitos baldams atnaujinti naudoja. bet dar cia tik mintyse, net neisivaizduoju, ar tai imanoma, bet kai nori gali viska padaryt thumbup.gif
Atsakyti
Makausi dar nukopijuot savo karpinį.user posted image
Papildyta:
QUOTE(krita @ 2007 02 04, 10:34)
Makausi dar nukopijuot savo  karpinį.user posted image

valio thumbup.gif
Atsakyti