Oi na ir uzsikreciau sia liga is naujo jau kuriu planus kokia cia kompozicija padaryti bet jus saunuoles tiek visokiu grozybiu randat
diora, matau, kad ruošies Valentino dienai... Idėja, superinė
QUOTE(bugytė @ 2007 01 31, 13:02)
Gal ir nekuklu tai girtis,bet taip įdomu pasidarė,kai pamačiau šį adresą, nes tame muzėjuje yra ir mano 2 karpiniai, turiu net padėką-knygą su užrašu. Miela man skaityt,kad jus taip darbuojates,šaunuolės.
QUOTE(bugytė @ 2007 01 31, 13:02)
Štai ką aptikau http://siluet.org.ru...dex.cgi?lang=en
Oho! Čia tai bent, tai pas mus ne tik mėgėjų (čia aš apie save), bet ir rofesionalų yra... Valio valio valio
QUOTE(krita @ 2007 01 31, 18:00)
Gal ir nekuklu tai girtis,bet taip įdomu pasidarė,kai pamačiau šį adresą, nes tame muzėjuje yra ir mano 2 karpiniai, turiu net padėką-knygą su užrašu. Miela man skaityt,kad jus taip darbuojates,šaunuolės.
vakar bandziau pjaustineti tai nzn gal del to,kad pop nelabai storas buvo, bet kur tik smulkesnes detales ten man gaunasi tokie astrus kampai nupjauti truksta matyt igudziu???? ir isvis man su tuo maketavimo peiliuku taip baisu pjaustyti labai bijau isipjauti
siandiena reikes pabandyti su daug storesniu popieriumi, gal kas geresnio gausis
siandiena reikes pabandyti su daug storesniu popieriumi, gal kas geresnio gausis
Vakar iskarpiau du darbelius ir nesugalvoju kaip graziai juos sujungti. Gal ka patarsit?
trūksta žodžių
Tikrai trūksta žodžių
QUOTE(sigita @ 2007 02 01, 11:34)
Vakar iskarpiau du darbelius ir nesugalvoju kaip graziai juos sujungti. Gal ka patarsit?
Šitas darbelis galutinai mane užkrėtė karpiniams . Seniai norėjau kažką panašaus karpyti. Dabar reikia susipirkti visas priemones ir kibti į darbą.
O gal galima schemutę, pagal kurią karpei, gauti?
Smagu matyti kad pilnėja mūsų gretos
Scemuciu tai neturiu, nes piesiau kopijuodama pora darbu is merginu pasiulytu saitu. O kaip apjungti i viena visuma niekaip nesugalvoju
Ir labai, labai aciu uz pagyrimus
Ir labai, labai aciu uz pagyrimus
QUOTE(sigita @ 2007 02 01, 12:57)
Scemuciu tai neturiu, nes piesiau kopijuodama pora darbu is merginu pasiulytu saitu. O kaip apjungti i viena visuma niekaip nesugalvoju
Žaviuosi darbeliu Manau, kad nejunk, o paprasciausiai ant kitos spalvos popieriaus lengvai paklijuok ir įrėmink...