Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriaus pjaustiniai-karpiniai

Oi na ir uzsikreciau sia liga is naujo doh.gif jau kuriu planus kokia cia kompozicija padaryti g.gif bet jus saunuoles tiek visokiu grozybiu randat thumbup.gif
Atsakyti
diora, matau, kad ruošies Valentino dienai... Idėja, superinė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 01 31, 13:02)

Gal ir nekuklu tai girtis,bet taip įdomu pasidarė,kai pamačiau šį adresą, nes tame muzėjuje yra ir mano 2 karpiniai, turiu net padėką-knygą su užrašu. Miela man skaityt,kad jus taip darbuojates,šaunuolės.
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 01 31, 13:02)
Štai ką aptikau  http://siluet.org.ru...dex.cgi?lang=en
QUOTE(krita @ 2007 01 31, 18:00)
Gal ir nekuklu tai girtis,bet taip įdomu pasidarė,kai pamačiau šį adresą, nes tame muzėjuje yra ir mano 2 karpiniai, turiu net padėką-knygą su užrašu. Miela man skaityt,kad jus taip darbuojates,šaunuolės.
Oho! Čia tai bent, tai pas mus ne tik mėgėjų (čia aš apie save), bet ir rofesionalų yra... Valio valio valio first.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
vakar bandziau pjaustineti blush2.gif tai nzn gal del to,kad pop nelabai storas buvo, bet kur tik smulkesnes detales ten man gaunasi tokie astrus kampai nupjauti doh.gif doh.gif truksta matyt igudziu???? ir isvis man su tuo maketavimo peiliuku taip baisu pjaustyti unsure.gif labai bijau isipjauti verysad.gif
siandiena reikes pabandyti su daug storesniu popieriumi, gal kas geresnio gausis g.gif
Atsakyti
Vakar iskarpiau du darbelius ir nesugalvoju kaip graziai juos sujungti. Gal ka patarsit?
user posted image
Atsakyti
trūksta žodžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tikrai trūksta žodžių thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita @ 2007 02 01, 11:34)
Vakar iskarpiau du darbelius ir nesugalvoju kaip graziai juos sujungti. Gal ka patarsit?
user posted image

Šitas darbelis galutinai mane užkrėtė karpiniams wub.gif . Seniai norėjau kažką panašaus karpyti. Dabar reikia susipirkti visas priemones ir kibti į darbą.
O gal galima schemutę, pagal kurią karpei, gauti? rolleyes.gif
Atsakyti
Smagu matyti kad pilnėja mūsų gretos ploja.gif
Atsakyti
Scemuciu tai neturiu, nes piesiau kopijuodama pora darbu is merginu pasiulytu saitu. O kaip apjungti i viena visuma g.gif niekaip nesugalvoju doh.gif

user posted image user posted image

Ir labai, labai aciu uz pagyrimus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigita: 01 vasario 2007 - 12:58
QUOTE(sigita @ 2007 02 01, 12:57)
Scemuciu tai neturiu, nes piesiau kopijuodama pora darbu is merginu pasiulytu saitu. O kaip apjungti i viena visuma  g.gif  niekaip nesugalvoju  doh.gif
Žaviuosi darbeliu first.gif Manau, kad nejunk, o paprasciausiai ant kitos spalvos popieriaus lengvai paklijuok ir įrėmink...
Atsakyti