Uoj mergytės viskas gavosi Nusikėliau į paint'ą ir pasidariau
Turiu bjaurią madą kitų prašyti pagalbos, kai pati dar nieko iki galo neišsiaiškinus
QUOTE(bugytė @ 2007 01 31, 10:23)
Ruci, man rodos kad iš vokiško, bet ir aš nemoku ta kalba - "begrybaudama" netyčia užtikau
Pabandžiau keisti spalvas, bet kai paspaudžiu dešinį pelės klavišą, išmeta "edit pictures" ir atsidaro dešinėje pusėje papildomas langelis, deja niekur nerandu "image" ar "invert colors" Viską darau Microsot Office Picture Manager'yje, gal kitur kelti paveiksliuką?
Ech kokia aš žiopla kompiuteriuose
Pabandžiau keisti spalvas, bet kai paspaudžiu dešinį pelės klavišą, išmeta "edit pictures" ir atsidaro dešinėje pusėje papildomas langelis, deja niekur nerandu "image" ar "invert colors" Viską darau Microsot Office Picture Manager'yje, gal kitur kelti paveiksliuką?
Ech kokia aš žiopla kompiuteriuose
o tu pabandyk paveiksliuką išsaugoti Desctop ir tada pabandyk atidaryti taip, kaip parašiau
Didelis ačiū už pagalbą
QUOTE(bugytė @ 2007 01 31, 10:29)
Uoj mergytės viskas gavosi Nusikėliau į paint'ą ir pasidariau
Turiu bjaurią madą kitų prašyti pagalbos, kai pati dar nieko iki galo neišsiaiškinus
Tai Gerai kad gavosi .. Na jo ten veiskmas per Paint vyksta
Sėkmės darbuose
bugyteeeeee kaip grazu as nesitikejau, buk geras zmogeliukas ir man ta schemute jei gali permesk mlaurute@yahoo.com (ar ji ten kazkur yra paslepta tavo duotam linke ?? kol kas nerandu)
einu skaityti nuo 1psl kaip cia viskas darosi
einu skaityti nuo 1psl kaip cia viskas darosi
Ačiū dar kartelis
Laurynaa, neieškok - aš net nepamenu iš kur ištraukiau
Tuoj atsiųsiu
Laurynaa, neieškok - aš net nepamenu iš kur ištraukiau
Tuoj atsiųsiu
Dėl didelės paveiksliuko paklausos visų patogumui schemutę įdėsiu čia
QUOTE(bugytė @ 2007 01 30, 13:17)
O kiek maždaug kainavo? Juk reikia ir man naujo
O gal būna jų mažesnio dydžio, kad būtų patogiau pjaustinėti?
O gal būna jų mažesnio dydžio, kad būtų patogiau pjaustinėti?
eidama namo uzeisiu popieriaus i parduotuve, labai mane suzavejo
QUOTE(bugytė @ 2007 01 31, 12:02)
Bugyte, tu auksas.
Vakar buvau užsukusi į Office 1 ir mačiau, kad yra mažiukų kanceliarinių peiliukų. Kainavo apie 2,50-3 litukus (tiksliai neatsimenu)
Papildyta:
Kaip džiugu kad kažkam padėjau
Papildyta:
Kaip džiugu kad kažkam padėjau
cia Valentinkei, elementaru, bet man Grazu