Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriaus pjaustiniai-karpiniai

Uoj mergytės viskas gavosi assa.gif Nusikėliau į paint'ą ir pasidariau lotuliukas.gif
Turiu bjaurią madą kitų prašyti pagalbos, kai pati dar nieko iki galo neišsiaiškinus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 01 31, 10:23)
Ruci, man rodos kad iš vokiško, bet ir aš nemoku ta kalba - "begrybaudama" netyčia užtikau  lotuliukas.gif

Pabandžiau keisti spalvas, bet kai paspaudžiu dešinį pelės klavišą, išmeta "edit pictures" ir atsidaro dešinėje pusėje papildomas langelis, deja niekur nerandu "image" ar "invert colors" schmoll.gif  Viską darau Microsot Office Picture Manager'yje, gal kitur kelti paveiksliuką?  g.gif
Ech kokia aš žiopla kompiuteriuose  fool.gif

o tu pabandyk paveiksliuką išsaugoti Desctop ir tada pabandyk atidaryti taip, kaip parašiau
Atsakyti
Didelis ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 01 31, 10:29)
Uoj mergytės viskas gavosi  assa.gif  Nusikėliau į paint'ą ir pasidariau  lotuliukas.gif
Turiu bjaurią madą kitų prašyti pagalbos, kai pati dar nieko iki galo neišsiaiškinus  hihihi.gif

Tai Gerai kad gavosi thumbup.gif .. Na jo ten veiskmas per Paint vyksta drinks_cheers.gif
Sėkmės darbuose 4u.gif
Atsakyti
Štai ką aptikau mirksiukas.gif
http://siluet.org.ru...dex.cgi?lang=en
Atsakyti
bugyteeeeee kaip grazu blink.gif as nesitikejau, buk geras zmogeliukas ir man ta schemute jei gali permesk mlaurute@yahoo.com (ar ji ten kazkur yra paslepta tavo duotam linke ?? g.gif kol kas nerandu)
einu skaityti nuo 1psl kaip cia viskas darosi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurynaa: 31 sausio 2007 - 12:14
Ačiū dar kartelis blush2.gif
Laurynaa, neieškok - aš net nepamenu iš kur ištraukiau lotuliukas.gif
Tuoj atsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl didelės paveiksliuko paklausos visų patogumui schemutę įdėsiu čia mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 01 30, 13:17)
O kiek maždaug kainavo? Juk reikia ir man naujo blush2.gif
O gal būna jų mažesnio dydžio, kad būtų patogiau pjaustinėti?

eidama namo uzeisiu popieriaus i parduotuve, labai mane suzavejo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 01 31, 12:02)

Bugyte, tu auksas.

user posted image wub.gif
Atsakyti
Vakar buvau užsukusi į Office 1 ir mačiau, kad yra mažiukų kanceliarinių peiliukų. Kainavo apie 2,50-3 litukus (tiksliai neatsimenu) mirksiukas.gif
Papildyta:
clap.gif clap.gif clap.gif Kaip džiugu kad kažkam padėjau clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
cia Valentinkei, elementaru, bet man Grazu biggrin.gif

user posted image

Atsakyti