Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriaus pjaustiniai-karpiniai

QUOTE(Monada @ 2007 01 30, 18:00)
Pasirodysiu kai padarysiu, bet ideja su pukuotu lapu ruci, tai  thumbup.gif Tik cia jauciu persikams tiktu biggrin.gif
Gal ir tavo tiesa... Labai lauksim karpinio.
Atsakyti
Na va. dar vienas vakarykštis mano darbelis..

user posted image
Atsakyti
Diora thumbup.gif
Pagaliau ir aš turiu ką parodyti ax.gif Pirmasis mano darbelis blush2.gif
user posted image
Atsakyti
diora, bugyte - labai labai labai gražūs karpiniai. bugyte - noriu schemos... blush2.gif Galima?
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2007 01 31, 09:48)
diora, bugyte - labai labai labai gražūs karpiniai. bugyte - noriu schemos...  blush2.gif Galima?

Bugyte - darbelis SUPER thumbup.gif

Ir as NORIU shemos, jei galima smile.gif bigsmile.gif , koridoriuj pasikabinsiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 31 sausio 2007 - 10:00
Ruci, jau išsiunčiau mirksiukas.gif
Ir tuo pačiu noriu paklausti - kaip reikia pakeisti spalvas, kad vietoj juodos būtų balta, o vietoj baltos - juoda? Ta prasme norius atsispausdinti tą schemutę, kur vakar Diora įdėjo savo darbelį smile.gif
Papildyta:
Parašyk savo e'mailą mirksiukas.gif
Ir aš koridoriuj pakabinau drinks_cheers.gif
Papildyta:
Ačiū už pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
[Ir tuo pačiu noriu paklausti - kaip reikia pakeisti spalvas, kad vietoj juodos būtų

aš galiu tau padėti, kaip pakeisti spalvas
atsidarai piešinį, spaudi dešinį pelytės klavišą , tada Edit - Image - Invert colors

jei nori atsiusiu tau Originalą i email
Atsakyti
Būtų gerai kad atiųstum, nereiktų man terliotis lotuliukas.gif Iš anksto ačiū mirksiukas.gif
Aš tau jau irgi išsiunčiau schemutę mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū už schemą 4u.gif Įtariu, kad čia iš vokiško psl. Gal tos, kurios moka vokiškai galėtų įdėti daugiau schemų ar nuorodų... Aš tai moku tik angliškai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 01 31, 10:10)
Būtų gerai kad atiųstum, nereiktų man terliotis  lotuliukas.gif Iš anksto ačiū  mirksiukas.gif 
Aš tau jau irgi išsiunčiau schemutę mirksiukas.gif

ir aš jau išsiunčiau..
Atsakyti
Ruci, man rodos kad iš vokiško, bet ir aš nemoku ta kalba - "begrybaudama" netyčia užtikau lotuliukas.gif

Pabandžiau keisti spalvas, bet kai paspaudžiu dešinį pelės klavišą, išmeta "edit pictures" ir atsidaro dešinėje pusėje papildomas langelis, deja niekur nerandu "image" ar "invert colors" schmoll.gif Viską darau Microsot Office Picture Manager'yje, gal kitur kelti paveiksliuką? g.gif
Ech kokia aš žiopla kompiuteriuose fool.gif
Atsakyti
bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau koks grožis wub.gif
jaučiu eisiu pirkti peiliuko biggrin.gif
Atsakyti