Įkraunama...
Įkraunama...

SOS! naujagimiai kačiukai

QUOTE(fenddi @ 2009 08 09, 09:18)
Gali bandyti ir tablete nuo kirminu duoti, bet but gerai ja pasverti, kad neperdozuoti.
Is nuotraukos, tai man ji tikrai 2 men atrodo. Bet gal cia tik del to, kad is arti fotografuota.
O i wc dezute eina?

Dar nesverem. reiks pasvert.
veliau idesiu kitokia nuotrauka. gal geriau matysis. Siaip ji laaabai lengva (na galman po Dimo kilogramu taip atrodo biggrin.gif ), kai glostau tai kauliukai jauciasi, turbut uztat ir pilvukas atrodo issiputes.
I wc vakare kai norejo, tai isejo is vonios kambario i kolidoriu ieskot kur pasisiot, ant kilimo pradejo daryt, tai as is karto i wc ja ikeliau.
Dar nekakojo.. laukiu nesulaukiu.. tik kad ji galetu daugiau dukti..gal dar nedrasu jai..
Atsakyti
Iš savo patirties galiu pasakyt, kad pasta esu labai nusivylus - ji švelni ir veliau išryškejo keli apsinuodyjimai nuo kirmelijukų, nes pasta tiesiog jų neįveikdavo. Todėl esu už tablete.
Katytė mano nuomone jau tikrai virš dviejų mėnesių.
Žemuoge pabandykit Jonavos veterinarijos klinikose paieškor RC konservo "Recover" labai labai padėtų Jūsų katytei.
Atsakyti
QUOTE(aisha7 @ 2009 08 09, 19:54)
Katytė mano nuomone jau tikrai virš dviejų mėnesių.
Žemuoge pabandykit Jonavos veterinarijos klinikose paieškor RC konservo "Recover" labai labai padėtų Jūsų katytei.

gal tik nuotraukoj ji didoka atrodo, siaip nemanau kad butu jai virs 2 menesiu..
Ji dar nesitustino..su mumis jau para, o pries tai kaip buvo nezinau.. kas padetu?tik tie konservai? siaip ji valgo su apetitu.
dar ji galine viena kojyte nestipriai primina ir vis taikosi atsisest..pavaikto truputi ir vel miegot eina, paduksta siek tiek ir vel miega.
Rytoj vesiu pas veta kad apziuret, bet as kazko nepasitikiu cia jais...bet teks, nes nenoriu jos mazytes tyst i kauna.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @zemuoge@: 09 rugpjūčio 2009 - 20:28
Aga tie konservukai tikrai geri.. mano katė kuriai nereikia, nuo jų pasitaiso biggrin.gif jei jonavoj nerasit, tai ukmergėj tikrai yra smile.gif šiaip dar galima bandyti vitaminų duot, jei atrodo pasilpus.. aš žindančiai katei tokius daviau http://www.vetfarmas...ndex.php?id=191, jai labai padėjo, parašyta, kad tinka ir kačiukams smile.gif
kojytė gal sumušta buvo, gal kas paspyrė gatvėj, bet kuriuo atveju vetui parodyti ne pro šalį smile.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz pagalba ir atsakymus.

Siandien nuvezem katyte pas veterinare. Apziurejo. Pasake jog jai tikrai daugiau nei 2 menesiai, gal kokie 2men. 2 savaites smile.gif Sveria 1 kg 60 g smile.gif
Del kojytes tai sake stebet ir tiek, o kai po 2 savaiciu vesim ja skiepyt ir nebus praejus ta kojyte, tai kazka rimciau dayt reiks,o dabar pasake kad pakaks pastebet.
Siaip viskas lyg ok. Sudaviau tabletes nuo kirminuku. Ziuresiu..
Sianakt grazuole pakakojo thumbup.gif Kirmeliuku nesimate, bet sudaviau vaistuku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @zemuoge@: 10 rugpjūčio 2009 - 11:11
Ogo kokia stambi.. Žiū bus kokios didžiųjų veislės nekilmingos meilės nuotykis smile.gif
Beje gal su mažyle ateisit į UC? Pasidžiaugsim visi ja smile.gif
Atsakyti
Labukas,
Atskubėjau su pagalbos prašymu. Taip jau nutiko, kad šiandien namuose atsirado mažutis, apie 2 savaičių (?) kačiukas. Sveria 420g (o gal pagal svori didesnis?). Rodos gerai mato, nors akutės tokios kiek apsiblaususios atrodo. Į garsus taip beveik reaguoja. Tik dar toks visiškas kerėpliukas. Maitinu becukriu kondensuotu pienuku skiestu su vandeniu ir su vos vos medaus. Ėda noriai. Tik vis dvejoju dėl mišinuko kiekio? Kiek jam jo duoti? Paskutiniais kartais maitinau tol, kol pats atsisakė valgyti. Jau kokios 8 - 9 val. kaip jis mano globoj. Bet dar tik vieną kartą siusiojo (į mano dičkio katino guoli). Radau internete info tik tiek, kad tokiems mažiukams reikia padėti tuštintis. O kaip padėti? Vis glostinėju jį. Toks patenkintas būna. Murkiantis smile.gif Beje, nupirkau smėliuko jo tualetui, tai mažius jį pradėjo ėsti biggrin.gif Dabar dėžutėje smulkiai plėšytas laikraštis.
Suprantu, kad geriausia būtų jam rasti maitinančią katę, bet esu ne Lt. Ir apie tokius dalykus čia nelabai kas supranta..
Atsakyti
Nesuprantu kodėl neleidžia redaguoti žinutės. Pasirodo labai nusišnekėjau.

Maniau, jis kokių 2 savaičių, nes tokio amžiaus turėtų būti globojamos katės vaikučiai. Bet paskaičiau, kad 2 - 3 savaičių kačiukai dar tik šliaužioti pradeda. O 4 savaičių - kalasi dantukai. Labai mažiaus neapžiūrinėjau, bet dantukus tai jis tikrai jau turi. Kramto viską, kas pasimaišo jo kelyje. Toks dar žiopliukas - kliūnantis, griūnantis.. Koks maždaug galėtų būti jo amžius?
Atsakyti
jei jisai jau virš 400gr, tai manau jam jau mėnesiukas tikrai yra. ypač jei ir į WC eina ir dantukus turi. o su kuo jis iki šiol augo?
kokį kraiką tu jam nupirkai? geriausiai tiktų natūralus drožlių. silikoninis ar betonitinis pakolkas netinka, nes kaip jau pastebėjai jis jį valgys.
pienuko duok kiek jis nori, tik jei prieš tai kartais badavo, tai nepersistenk iš pradžių, kad neapsirytų
nupirk mažiems kačiukams skirtų konservukų ir bandyk duoti. pirmą dieną labai nedaug, kad tik vos paragautų, o paskui didink normą.
dar gerai būtų vitamininė pasta, tik nežinau ar pas jus tokia yra
user posted image

o pilvuką gerai būtų kartas nuo karto pamasažuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū už atsakymą. Nupirkau tokio paprasto turbut betoninio kraiko. Parduotuvėj tik tokio tebuvo. Bandysiu drožlių ieškoti.
Kur ir kaip mažius augo anksčiau aš jau nebesuprantu. Globojam du laukinius katinukus. Vienas - tikrai katė. Kitas visada manėm, kad katinas. Vis vaikščiodavo "apipešiotas" per morčiu. Kad kada lauktusi tikrai niekad nematėm. Kiekvieną dieną abu sėdi mūsų kieme. O vakar jis į mūsų kiemą atvedė mūsų mažyliuką. Stebėjau juos visą dieną. Atseit jį maitino. Na, bet kad ir dabar, po maitinimo matosi, kaip pilvukas padidėja. O pas tą katiną toks vis neramus buvo, kūdutis, niekaip nerandantis tinkamo spenio. Tikėjausi, kad parėjusi katė juo pasirūpins. Bet jai jis visai nerūpėjo. Vijo nuo savęs. Tad katino vaikas, tai būt negali. O katė kačiavosi prieš 2 savaites. Todėl ir maniau kad šiam mažiui tiek laiko. Paėmiau vakar mažiuką pamaitint, tai kaip išbadėjęs buvo. Visai nedaug paėdė ir užmigo. Taip ir liko. Nes ir dičkiai visai neprieštaravę, kad paėmiau mažiuką greit iškeliavo.
O dabar iš vis pasimečiau. Tas katinas vėl atnešęs kačiuką. Tik tas tai jau tikrai 2 savaičių. Iš labai arti nemačiau, bet dar beveik nešliaužiojantis. Ir vėl juo rūpinasi katinas, o katė šnypščia.
Atnešiau ir savo mažiuką, galvojau gal lauke reikaliukus atliks. Kaip tik tada ir pamačiau laukinukus. Prinešiau ir saviškį. Tai tik apsišnypščiojo visi ir draugystė baigta. Dabar miega pagaliau įsitaisęs man ant kelių.
Tai taip ir nesuprantu nei kaip, nei kas, nei kodėl..
Atsakyti
Tai gal gerai patikrinkit, kur katinas, kur katė. Gal katė atsivedė kitur kačiukų ir dabar veda visus jums.. O jei paėmėt mažiuką, jau gavo jūsų kvapo ir nebepriims mažylio. Dėl šventos ramybės tuos savo laukinukus kastruokit ir sterilizuokit. Bus ramiau ir jums, ir katinams.
Atsakyti
Kad viena iš laukinukų katė, tai tiksliai žinau. Ji jau per 8mėn. trečią kartą kačiukų atsivedė. O tas kitas "auklė" visada katiniškas buvo. Per morčiu apipešiotas. Toks vos ne katės gynėjas. Dėl kastracijos/sterilizacijos. Savo lėšom kastruoti abu per brangu. Tad pagaliau atradom prieglaudą, kuri "išoperuos" abu pigiau. Dabar didžiausias galvos skausmas kiek tų kačiukų yra ir kur jie. Juk negaliu atimt dičkių iš 2 sav. amžiaus mažylių. Šiandien nuomojamo būsto šeimininkė bandys ieškoti kokios prieglaudos. Paaiškins situaciją. Tikiuosi kažkuo padės. Visam pusdieniui "auklė" buvo pradingus. Tai lauke palikta kačiuką neliesdama per pipetę šiek tiek pamaitinau. Išbadėjęs, bet labai sunkiai valgo. Visai mažutis. Dar akytė tik viena vos prasimerkus. Taip gaila žiūrėti.
Mano auginamas kačiukas, tai nežinau jau kieno. Per didelis būti laukinukės vaikas. Būčiau tikrai pastebėjus jai ir "auklius" lauktusi.. O mažyliukas turi būt katės, kuri jo nepripažysta. Atitinka amžius.
Na, nežinau.. Kažkaip nesuprantamai man čia viskas.
Atsakyti