Įkraunama...
Įkraunama...

SOS! naujagimiai kačiukai

Sakykit, o katytei (mazdaug 1,5 menesio) reikia pilvuka masazuot (realiai galvoju kad nepakenktu..)ar jau nereikia? gal ir kvailas klausim, bet... blush2.gif
ir dar pamirsau, o jau galima vandenuka duot ar dar reikia kaciuku pienelio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @zemuoge@: 08 rugpjūčio 2009 - 19:56
Negi nieks neatsakys... Siandien radom su vyru savo laiptinej palikta likimo valei katyte (greiciausiai kad katyte). Tokios mazos nesam tureja...
Siaip ji ant ranku nekniaukia,o tik murkia, bet tuo momentu kai imam ja, tai kniaukia taip nepatenkintai, tai gal galvoju jai pilvuka skauda...
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 08 08, 20:45)
Sakykit, o katytei (mazdaug 1,5 menesio) reikia pilvuka masazuot (realiai galvoju kad nepakenktu..)ar jau nereikia? gal ir kvailas klausim, bet... blush2.gif

1.5 men katyte jau turetu pati tustintis ir nereikia masazuoti.
Jeigu ji pati eda, tai nereikia pieno. Duok sausiuko ir vandens, ar konservu.
Atsakyti
Žemuoge, jei tos katytes tikrai toks amžius tai nei masažuot nei pienelio jau kaip ir nereikia. Duokit mirkyta sausiuka ir vandenuka.
Atsakyti
Aciu uz atsakymus.
Manom jog jos tikrai toks amzius. Siandien jai davem Wiskas guleso maziems kaciukams (deja, pas mus mieste tik tai galejom gaut, mat veterinarines nebedirba), tai valge vargsiuke isalkus ir vandenuka lake. Taciau ji dar nedrasute tai nelabai nori lyst is dezutes su patalais,nors karta isviliojom su zaisliuku.
Musu nepatyrusios akys mato, kad jos pilvukas toks gan pasiputes... g.gif nezinau ar tai normalu tokio amziaus katytei..kai jai masazavau pilvuka svelniai, tai nesipriesino.

stai jos nuotrauka
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @zemuoge@: 08 rugpjūčio 2009 - 21:48
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 08 08, 20:45)

na mes savo katytę įsigijom kai jai buvo 1,5 mėn., ji jau tuo metu viską darė pati ax.gif ir be galo dievino pašildytą pienuką wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Granta: 08 rugpjūčio 2009 - 21:42
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 08 08, 22:36)
Musu nepatyrusios akys mato, kad jos pilvukas toks gan pasiputes... g.gif nezinau ar tai normalu tokio amziaus katytei..kai jai masazavau pilvuka svelniai, tai nesipriesino.

Gali tureti kirminu. Bet pas mazus kaciukus, pilvukas buna toks issiputes.
Atsakyti
Dėl visa kito nusipirkit veterinarinėj kačiukams tinkančios pastos nuo kirminų. Blogiau nebus ir katytei į naudą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(interim @ 2009 08 08, 23:12)
Dėl visa kito nusipirkit veterinarinėj kačiukams tinkančios pastos nuo kirminų. Blogiau nebus ir katytei į naudą smile.gif

Butinai. rytoj is ryto vaziuosiu ieskot. o tablete tiktu kazin? ar pasta geriau?
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 08 09, 00:21)
Butinai. rytoj is ryto vaziuosiu ieskot. o tablete tiktu kazin? ar pasta geriau?

Kokia grazute katyte wub.gif Sau pasiliksi?

Maziems kaciukams rekomenduoja duoti pasta, nes ji svelnesnio poveikio. Kad neapnuodyti kaciuko organizmo, jeigu turi daug kirminu. Tuo paciu reiktu ir nublusinti. Bet su lasiukais irgi atsargiai, nes man atrodo galima lasinti nuo 2 men amziaus arba kai svoris ne mazesnis kaip 1 kg.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2009 08 09, 08:07)
Kokia grazute katyte  wub.gif Sau pasiliksi?
Maziems kaciukams rekomenduoja duoti pasta, nes ji svelnesnio poveikio. Kad neapnuodyti kaciuko organizmo, jeigu turi daug kirminu. Tuo paciu reiktu ir nublusinti. Bet su lasiukais irgi atsargiai, nes man atrodo galima lasinti nuo 2 men amziaus arba kai svoris ne mazesnis kaip 1 kg.

Taip, pasiliksim sau wub.gif
Jetau as sianakt tik 3 valandas miegojau doh.gif vis su vyru pasikeisdami budejom, mat dar turim pona Dima, savo valdu karaliu biggrin.gif Is pat ryto begau i parduotuve wc, kraika kitoki pirkt ir dubeneli.
Duodu Hillsa drekinta ir vandenuka.
Aj, dar davem tu milteliu bakteriju (fermactiv) skiestu su vandeniu is svirksto, tai labai noriai isgere.
Del pastos aisku. Reiks ieskot. Labai tikiuosi kad bus cia Jonavoj doh.gif Labai man rupi ja nukirmelint.
Siaip ji nesikaso..apziurejom, tai blusu lyg neradom, ausytes svarios. Tik pati tokia issekus, ne baisiai, bet matosi. Siandien jau ir zaidem su plunksnom, tai man net sirdis atsigavo.
Bet siaip tai ji pazaidzia truputi, pavalgo ir vel miegot eina..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @zemuoge@: 09 rugpjūčio 2009 - 09:13
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 08 09, 10:07)
Del pastos aisku. Reiks ieskot. Labai tikiuosi kad bus cia Jonavoj doh.gif Labai man rupi ja nukirmelint.
Siaip ji nesikaso..apziurejom, tai blusu lyg neradom, ausytes svarios. Tik pati tokia issekus, ne baisiai, bet matosi. Siandien jau ir zaidem su plunksnom, tai man net sirdis atsigavo.
Bet siaip tai ji pazaidzia truputi, pavalgo ir vel miegot eina..

Dimukas tures drauge thumbup.gif

Gali bandyti ir tablete nuo kirminu duoti, bet but gerai ja pasverti, kad neperdozuoti.
Is nuotraukos, tai man ji tikrai 2 men atrodo. Bet gal cia tik del to, kad is arti fotografuota.
O i wc dezute eina?
Atsakyti