Įkraunama...
Įkraunama...

SOS! naujagimiai kačiukai

Mes labai dekojame ,kad nepalikot likimo valiai siu mielu sutverimu - jus padaret dideli darba-suteiket jiems sansa 4u.gif
Kaciukai randasi pas musu savanore,mes tikrai juos mylim ir globojam mirksiukas.gif
Papildyta:
Fonda turim patirti ir mes,bet deja ne visos kates vienu mastu matuojamos...As manau mes stengiames kiek galim.
Atsakyti
kačiukai turėjo pernelyg stiprų savo kvapą, nes buvo pas mane smarkiai apsisisioję (rašiau jau)... prieš važiuojant į Kauną juos visaip džiovinau, supakavau sausutėlius, tačiau pabaigoj kelionės, jaučiau, kad tašėj ir vėl šlapia...dėl to galėjo katė ir nepriimti...
visa ką aš išmaniau- duot ėst kai jie cypia... daugiau praktiškai nieko- net nežinau, jų lyties blush2.gif , nors vras sakė, kad tai katinai... gal? g.gif
kažkaip su šunimis man viskas aiškiau blush2.gif ...nors pati turiu katę- tačiau kačių- nepažystu ir nesuprantu... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vobla: 27 sausio 2007 - 23:52
Vobla,jus viska labai gerai daret.Šaunuole.Kiek spejau paziuret vienas tikrai vyrukas smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ar yra kokių žinių iš katiniukų? Jei gyvi , tai jau turbūt atsimerkė? wub.gif
Atsakyti
sveiki,nuo ketvirtadienio kaciukai pas mane,jau pilnai atsimerke ir labai gajus mazuliai.Tai du berniukai.gera naujiena dar yra -juos apsieme globot mano kate thumbup.gif na pienuko ji neturi bet manau motiniska meile tikrai duoda.Jei jus domina parasykit i az savo pasta as galesiu atsiusti foto.
Atsakyti
jetau, kokia gera žinia thumbup.gif ... būtinai parodysiu vyrui šias nuotraukas... jis vis domisi, kaip tie katukai...o ką jūsų katė su jais veikia- taip atrodo, tarsi maitintų? blink.gif ji turbūt nesterilizuota? nes mano katė tai jais nesidomėjo verysad.gif schmoll.gif Ir jau kokie paaugę wub.gif
Atsakyti
Oj, AIsha7,

Kokia tavo širdis gera, ir tavo Musi fainuolė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2007 02 05, 17:23)
jetau, kokia gera žinia thumbup.gif ... būtinai parodysiu vyrui šias nuotraukas... jis vis domisi, kaip tie katukai...o ką jūsų katė su jais veikia- taip atrodo, tarsi maitintų? blink.gif  ji turbūt nesterilizuota? nes mano katė tai jais nesidomėjo verysad.gif  schmoll.gif Ir jau kokie paaugę wub.gif

Kažkada mano viena katė turėjo atsivedusi kačiukų, maitino, labai jau stori buvo. Ir nustebau, kad kita katė, negimdžiusi, ne nėščia, taip pat šiuos kačiukus maitino, ir pieno turėjo. Tik ilgai, gal kokias 2 savaites, nuo mūsų tą faktą jai pavyko nuslėpti... Ir dar, pasakojo viena vetgydytoja, kad jos kalė, taip pat negimdžiusi, parnešus mažą katinuką į namus, po kurio laiko (gana greit) pradėjo maitinti ir turėjo pieno tol, kol visai jį užaugino iki pusmečio... Taip kad fiziologiškai toks maitinimas visiškai įmanomas ir šiuo atveju.
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2007 02 05, 18:38)
Kažkada mano viena katė turėjo atsivedusi kačiukų, maitino, labai jau stori buvo. Ir nustebau, kad kita katė, negimdžiusi, ne nėščia, taip pat šiuos kačiukus maitino, ir pieno turėjo. Tik ilgai, gal kokias 2 savaites, nuo mūsų tą faktą jai pavyko nuslėpti... Ir dar, pasakojo viena vetgydytoja, kad jos kalė, taip pat negimdžiusi, parnešus mažą katinuką į namus, po kurio laiko (gana greit) pradėjo maitinti ir turėjo pieno tol, kol visai jį užaugino iki pusmečio... Taip kad fiziologiškai toks maitinimas visiškai įmanomas ir šiuo atveju.

na, teko girdėt, kad ir moterims, kurios įsivaikina naujagimį- pieno atsiranda... o turėta kalė po kiekvienos rujos praėjus dviems mėnesiams- pieno turėdavo, nors pas jokį šunį nebūdavo vesta... Susiguldydavo mūsų visų tapkes ant sofos, o užtiesalas nuo pieno permirkdavo doh.gif kažkokia psichozė doh.gif - dabar žinau, kad nuo to ir vaistų kažkokių šunims yra...
taigi , aisha7- galbūt jie ne veltui ten prie pilvuko snukelius kiša- gal tavo katytė jau ir pienuko turi g.gif ...
Atsakyti
ne deja ji jo neturi,bet manau kad pradziai gerai kad yra prie ko jiems pasisildyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aisha7 @ 2007 02 06, 09:22)
ne deja ji jo neturi,bet manau kad pradziai gerai kad yra prie ko jiems pasisildyt smile.gif

ir tiek gerai thumbup.gif ... ji turbūt juos ir apiprausia, aplaižo?
parodžiau vakar vyrui nuotraukas- sako žiūrėk- įmotė kokia kilminga biggrin.gif
gal be reikalo buvau tokia skeptikė ir maniau, kad neišgyvens... kai vyras pasakė (Kaune dar, prie mamos operuotos po narkozės tuo metu budėjau), kokius jis naujagimius parsinešė- rimtai griebiaus už galvos...
Atsakyti
Kaip gera skaityti tokias puikias naujienas. Vobuška, kaip gerai, kad yra tokių gailestingų žmonių, kurie nepalieka bėdon pakliuvusių gyvūnų. Ir didelis AČIŪ Pifo savanorėms.
Tuo pačiu norėčiau kreiptis į Pifo savanores. Mano kieme jau koks mėnuo yra benamis katinukas, labai gražus, pūkuotas rainis. Panašu, kad kažkam atsibodo rūpintis katuku ir jį tiesiog išmetė lauk. Jis jau nemažiukas, gal koks metinis. Visų savo pažįstamų ir bendradarbių perklausinėjau, ar negalėtų priglausti to katuko, bet taip ir neradau jam naujų namų. Aš su dukromis jį pamaitinu, bet tik tiek. Namo negaliu jo pasiimti net laikinai, nes mano taksas niekaip nesutinka su katinais draugauti.
Jei galit padėti, rašykit e-mailu dikas@elekta.lt arba į až.
Atsakyti