QUOTE(vobla @ 2007 10 03, 10:23)
ne, dar nedaviau...žinau, kad tąsyk išvėmė, bet norėjau biški palaukt, o jei visgi ne viską išvėmė... nenorėjau nuodyti organizmo, gi dar toks mažytis... bet manau jau pakankamai laiko praėjo, kad būtų galima iš naujo sugirdyt...savo katei duodavau kas tris mėnesius...
erkutės pasimatė iškart, tik nežinojau , kad ten erkutės... vis buvo purvinos ausys aš jas valiau valiau, per savaitę sunaudodavau pokelį krapštukų, tada susimasčiau, kad kažkas ne taip- nu negali taip katino ausys smarkai teptis... dėl visa ko apžiūrėkit saviškę, nes mažieji galėjo užkrėsti. jei jos ausys tamsios, tai gali nesimatyti...
erkutės pasimatė iškart, tik nežinojau , kad ten erkutės... vis buvo purvinos ausys aš jas valiau valiau, per savaitę sunaudodavau pokelį krapštukų, tada susimasčiau, kad kažkas ne taip- nu negali taip katino ausys smarkai teptis... dėl visa ko apžiūrėkit saviškę, nes mažieji galėjo užkrėsti. jei jos ausys tamsios, tai gali nesimatyti...
Nebus pas mano.Neuzkreciama tai.O jeigu ir uzsikrestu, tai purtytu galva ir kasytusi.Nepamenu dabar, ar erkutes su blusom susije, ar erkutes su kirminais.Zinau kad viska kartu reikia naikinti.Mes tai vel turim toki priglausta ryzika, tai jam Strongolda lasinom.Jis nuo visko is karto, bet erkutes sunkiai gydosi.Papildomai veziojam pas veterinara, kad isvalytu.