Įkraunama...
Įkraunama...

Nesutarimai su darželio auklėtojomis

QUOTE(Nataliuke @ 2007 09 29, 14:02)
Sunku net rasyt, ..
vakar pasiemiau vaiki (mums du metukai) is darzo, paemiau uz rankytes, sako, ne, kita ranka, kita tai kita. Atejom i aikstele, ziuriu, kad akmenukus ima, ir siaip viska stengiasi daryti su viena ranka. Klausiu, kas rankytej, sako "popa", o kas atsitiko: "auka mute" (aukletoja muse) ir rodo, kaip duoda per rankyte Klausiu ir ka sake, rekia " i gupa, i gupa, negama pe dulu" ( i grupe, negalima prie duru). Man sokas... nu tikiu, kad aprekia mazuosius, su tiek vaikuciu nervai pilnai gali neatlaikyti... Bet musti... Nu negalejo prisigalvoti, ne tas amzius dar... O ir per rankas gyvenime namuose nera gaves, nebent lengva pliauksta per sikniuka... Ir taip gaila maziuko verysad.gif  Eiti aiskintis su aukletoja? Ka sakyti? Juk atsakys, kad prisigalvojo...

Aš tai siūlyčiau tyliai ateiti į grupę,pabandyti prigauti.O dabar tai taip sunku ką įrodyti.Galima tik pačios auklėtojos paklausti ,kad buvo vaikučiui.Ir žiūrėti ką sakys.Tada jei dar kartosis tikrai eiti tieisiai pas direktorę.
Siaubas ,kad dirba tokie žmonės... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nataliuke @ 2007 09 29, 14:02)
Sunku net rasyt, ..
vakar pasiemiau vaiki (mums du metukai) is darzo, paemiau uz rankytes, sako, ne, kita ranka, kita tai kita. Atejom i aikstele, ziuriu, kad akmenukus ima, ir siaip viska stengiasi daryti su viena ranka. Klausiu, kas rankytej, sako "popa", o kas atsitiko: "auka mute" (aukletoja muse) ir rodo, kaip duoda per rankyte Klausiu ir ka sake, rekia " i gupa, i gupa, negama pe dulu" ( i grupe, negalima prie duru). Man sokas... nu tikiu, kad aprekia mazuosius, su tiek vaikuciu nervai pilnai gali neatlaikyti... Bet musti... Nu negalejo prisigalvoti, ne tas amzius dar... O ir per rankas gyvenime namuose nera gaves, nebent lengva pliauksta per sikniuka... Ir taip gaila maziuko verysad.gif  Eiti aiskintis su aukletoja? Ka sakyti? Juk atsakys, kad prisigalvojo...

o nemanot kad pats ta rankyte su durim prisivere?kazkaip nesitiki kad nuo aukletojos pliaukstelejimo per ranka jau tokia popa pasidare g.gif
Atsakyti
o nemanot kad pats ta rankyte su durim prisivere?kazkaip nesitiki kad nuo aukletojos pliaukstelejimo per ranka jau tokia popa pasidare

tai kad rode (dauze sau per rankute), kaip aukletoja muse cool.gif Popa tai nedidele, po keliu valandu, lengvai rankute darbavosi... tik va tuo momentu, todel ir atkreipiau demesi, ir uzklausiau, kas yra...
Atsakyti
QUOTE(Nataliuke @ 2007 09 30, 14:55)
tai kad rode (dauze sau per rankute), kaip aukletoja muse cool.gif Popa tai nedidele, po keliu valandu, lengvai rankute darbavosi... tik va tuo momentu, todel ir atkreipiau demesi, ir uzklausiau, kas yra...

pirmam kartui gal nutyleciau-ziureciau kaip toliau elgsis aukletoja.kas ten zino kas ji per zmogus.viena gali jei ka pasakysi pradet graziau su vaiku elgtis , o kita gal aplamai prades visiskai bjauriai su vaiku elgtis[nemanau kad dauzytu rankutes , bet gali jokio demesio vaikui nerodyt]. verysad.gif
Atsakyti
Na sunku issiaiskinti kai tokio amziaus vaikutis. unsure.gif bet kartais tie vaikiukai visai kitaip papasakoja,nei buvo is tiesu unsure.gif Dirbu su vaikuciais ir pvz,jei apsistumdo vaikai arba kuris dauzia su zaisliuku kitam,klausiu kaip cia buvo,kuris muse,ir kartais tokiu kuriozu buna.Buna pamatai ir klausi,kas muse,ir rodo visai ne i ta vaikuti arba prasau papasakoti vaiku ka veikeme,kokius darbelius dareme,ir..........buna kad pasako visai ne ta ka dareme,arba,kai pasakau,kad buvome lauke ten ir ten,tai vaikas purto galvute ne ten nebuvome biggrin.gif
Bet aisku juk sako ir is tiesu kaip buna. 4u.gif
Atsakyti
O siandien papasakosiu is sios dienos repertuaro:vienas berniukas bezaisdamas su masinyte suspaude pirstuka ir kai trauke is masinytes vidaus truputuka odyte nusilupo,verkti net neverke,bet matosi.,.Isejome i laukuti zaidziame su smeliuku ir jis man priejes rodo i pirstuka,sako....kando.Klausiu kas ikando,o jis man"mama ikando blink.gif "as jam klausiu ar tikrai ikando,o jis tvirtina tikrai tikrai.Aiskinu jam kad bezaisdama su masinyte pirstuka susizalojo,o jis ne ......"mama ikando".
Atsakyti
QUOTE(pupa663 @ 2007 08 27, 21:25)
.Eik į privačias ligonines ir pamatysi širdį,bet nepamiršk ir storos piniginės 4u.gif

Dar pasakyk kad nereikia nestis i paprasta poliklinika storos pinigines, iskart tik lipsnus kaip popieriukai tampa...

Siaip nenoreciau girdeti apie jokius aukletoju stumdymus, tampymus ir t.t. Niekada nedrisau suduoti, pastumti brolio vaiko ar kazkokio draugo sunaus. O juk galeciau, ir isveda is kantrybes, iserzina, tik manau, kad neturiu jokios teises, ka galiu, tai tik broliui papasakoti ka padare negero, taip kad neuzstojam aukletoju... tegu pasitaria su tevais, kaip sudrausminti ir t.t., o ne tampyti (prisiminkime savo vaikyste, juk pamenam, kad buvome kai kuriu numyletiniai, o kai kuriu tampomi po kitas grupes, statomi i kampus ir t.t.). Pvz as neatsimenu kad buciau jau labai buvusi kazkokia isdykusi, o turejau nekenciancia manes seimininkele... unsure.gif nors aukletojos mylejo, reiskiasi nebuvau kazkokia jau labai bloga...
Atsakyti
QUOTE(Povila @ 2007 10 01, 18:47)
pirmam kartui gal nutyleciau-ziureciau kaip toliau elgsis aukletoja.kas ten zino kas ji per zmogus.viena gali jei ka pasakysi pradet graziau su vaiku elgtis , o kita gal aplamai prades visiskai bjauriai su vaiku elgtis[nemanau kad dauzytu rankutes , bet gali jokio demesio vaikui nerodyt]. verysad.gif

Jau kad aš nenutylėčiau,tai tikrai.Mano bendradarbei buvo,kad atėjus pasiimti judrios dukters iš darželio, pamatė ant skruosto raudoną delno žymę(auklėtoja nežinojo,kad mergaitės jautri oda ir viskas lieka),tai tiesiu taikymu nulėkė aiškintis pas tą auklėtoją,prigrasino,kad kitą sykį lėks pas vedėją(aš iš karto eičiau pas vedėją,arba dar geriau nusiųsčiau vyrą pas tą auklėtoją),bet daugiau nepasikartojo panašūs dalykai.Bet iš tikro tai baisu,ką daro su mūsų vaikais kažkokios isterikės.
Atsakyti
QUOTE(fiona35 @ 2007 10 02, 18:12)
Jau kad aš nenutylėčiau,tai tikrai.Mano bendradarbei buvo,kad atėjus pasiimti judrios dukters iš darželio, pamatė ant skruosto raudoną delno žymę(auklėtoja nežinojo,kad mergaitės jautri oda ir viskas lieka),tai tiesiu taikymu nulėkė aiškintis pas tą auklėtoją,prigrasino,kad kitą sykį lėks pas vedėją(aš iš karto eičiau pas vedėją,arba dar geriau nusiųsčiau vyrą pas tą auklėtoją),bet daugiau nepasikartojo panašūs dalykai.Bet iš tikro tai baisu,ką daro su mūsų vaikais kažkokios isterikės.

o ka vyras tai aukletojai padarys?irgi trenks per zanda?vedejai nulekus pasiskusi?ir kas toliau?manai ims ja ir paliuosuos is darbo g.gif kazkaip nesitiki ,nes ir taip nelabai yra kam dirbt darzeliuose.o tavo vaikas po to visa diena atstumtas sedetu tai ar cia iseitis?
Atsakyti
QUOTE(Povila @ 2007 10 02, 19:54)
o ka vyras tai aukletojai padarys?irgi trenks per zanda?vedejai nulekus pasiskusi?ir kas toliau?manai ims ja ir paliuosuos is darbo g.gif kazkaip nesitiki ,nes ir taip nelabai yra kam dirbt darzeliuose.o tavo vaikas po to visa diena atstumtas sedetu tai ar cia iseitis?

Bet o ka daryti tokiu atveju? verysad.gif Nejau tyleti? As tai dar niekada nelekiau pas vedeja aiskintis, skusti ar t.t., bet gal dar nebuvau susidurusi su kazkokiu baisesniu dalyku (kaip prisiklausiau is vedejos, kad buna tik kas nors, iskart tevai i svietimo ministerija biggrin.gif )

Labai nenoreciau kad kas atsitiktu, tikrai net nezinociau ka daryti...nebent atsargiai aukletojos uzsiklausti o kas buvo? Kodel taip ar anaip?
Nes susikonfliktuoti tikrai nesinori, bet palikti likimo valiai irgi... unsure.gif

Na o blogiausiu atveju manau galima pereiti ir i kita grupe smile.gif
Pas mus kiek pamenu vaikai ir iseidavo (o man kazkaip nedadulo, nors vaikas klykdavo paliekamas...) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(cola @ 2007 10 03, 09:28)
Bet o ka daryti tokiu atveju? verysad.gif  Nejau tyleti? As tai dar niekada nelekiau pas vedeja aiskintis, skusti ar t.t., bet gal dar nebuvau susidurusi su kazkokiu baisesniu dalyku (kaip prisiklausiau is vedejos, kad buna tik kas nors, iskart tevai i svietimo ministerija biggrin.gif )

Labai nenoreciau kad kas atsitiktu, tikrai net nezinociau ka daryti...nebent atsargiai aukletojos uzsiklausti o kas buvo? Kodel taip ar anaip?
Nes susikonfliktuoti tikrai nesinori, bet palikti likimo valiai irgi... unsure.gif

Na o blogiausiu atveju manau galima pereiti ir i kita grupe smile.gif
Pas mus kiek pamenu vaikai ir iseidavo (o man kazkaip nedadulo, nors vaikas klykdavo paliekamas...) unsure.gif

man atrodo graziuoju daugiau galima pasiekt ,negu skundziantis kur auksciau.bandyk lig tarp kitko uzsimint tai moteriskei kad vaikas viska daug maz papasakoja kas darze vyksta.zinai galvoja vaikai mazi,dar ziopliukai, gal iki tevu ir nedaeis toks dalykas.o jei pradesi eit i konfliktus tai tikrai teks keist arba grupe arba darza.
Atsakyti
QUOTE(Povila @ 2007 10 03, 13:56)
man atrodo graziuoju daugiau galima pasiekt ,negu skundziantis kur auksciau.bandyk lig tarp kitko uzsimint tai moteriskei kad vaikas viska daug maz papasakoja kas darze vyksta.zinai galvoja vaikai mazi,dar ziopliukai, gal iki tevu ir nedaeis toks dalykas.o jei pradesi eit i konfliktus tai tikrai teks keist arba grupe arba darza.

mano sunus kiekviena ryta verkdavo kai vedziau i darzeli,ir i lova pridarydavo...kai viena karta pamaciau kaip seimininkele ji tampo uz ausu, tai supratau kodel jam taip nesinorejo ten eiti doh.gif nuejau pas direktore ir skunda parasiau...buvau nusiteikus ir i vaiku teisiu kontroliere kreiptis schmoll.gif bet direktore pati ja atleido....dabar vaikas i kita grupe eina tai nei verkia nei i lova daro biggrin.gif reikia su tokiom kovoti nes ju geri laikai jau senai baigesi schmoll.gif
Atsakyti