Tai gal ir teroro nebuvo ? Kas čia blogo jei auklėtoja vaiką iš lovos pakėlė ir perspėjo. Gal mergaitė paprasčiausiai bijo eiti nes nenori pietų miegoti ir taip į auklėtoją reaguoja
QUOTE(vėdrynė @ 2007 08 15, 22:23)
principai? Kokie gali būti principai jei kalba eina apie vaikus?
Aš sakiau prieš aukles,ir aišku galvoju pirmiausia apie vaiką,o auklė man nepriimtina todėl,kad nenoriu svetimo žmogaus namie,tiesiog dėl to,bet labai smagu,kai yra kas džiaugiasi jomis
Aš netgi nesakau,kad man darželis netinka,aš ėjau ir neskaitant kai kurių nesamonių mano paminėtų aš tik už darželį,bet pasikartosiu,jog ten būtų elgiamasi gerai su vaikais,aišku gali ir vaikai skausmingiau sureaguot ir netgi galėjo būti ne visai taip kaip sako,bet iškart teisinti auklėtojas tai tikrai negerai
QUOTE(Ingoša @ 2007 08 16, 13:16)
aš tik už darželį,bet pasikartosiu,jog ten būtų elgiamasi gerai su vaikais,aišku gali ir vaikai skausmingiau sureaguot ir netgi galėjo būti ne visai taip kaip sako,bet iškart teisinti auklėtojas tai tikrai negerai
Man atrodo , kad čia visos sutinka su tuo , kad su vaikais darželyje būtų elgiamasi gerai ir tik gerai.Ir netgi nepasakyčiau, kad čia yra teisinama auklėtoja,-os.Tiesiog lankstom situaciją iš visų pusių, taip sakant.O kad apie tai yra kalbama, mano nuomone, labai gerai.
[ iškart teisinti auklėtojas tai tikrai negerai
[/quote]
Tai žinoma negerai auklėtojas teisinti. Geriau vaiką atsiimti ir paieškoti geresnių auklėtojų. Mat ta ragana pagriebė ir išvertė iš lovos ramiai gulintį vaiką tik atmerktom akim. Taip išvada aiški Ragana arba psichikos ligonis juokinga nedarykit iš musės dramblio.Nesveikos darželyje nedirba, nes priverstos kas metus tikrintis sveikatą.
o dėl auklių žiūrint kaip tarsieis galima vaikus ir pas auklę į namus nuvežti kas čia tokio ir principams netukdo? Aš tik noriu pasakyti kad norin prisikabinti visada rasi prie ko kaip toj patarlej-blogiausiu atveju prie stulpo
[/quote]
Tai žinoma negerai auklėtojas teisinti. Geriau vaiką atsiimti ir paieškoti geresnių auklėtojų. Mat ta ragana pagriebė ir išvertė iš lovos ramiai gulintį vaiką tik atmerktom akim. Taip išvada aiški Ragana arba psichikos ligonis juokinga nedarykit iš musės dramblio.Nesveikos darželyje nedirba, nes priverstos kas metus tikrintis sveikatą.
o dėl auklių žiūrint kaip tarsieis galima vaikus ir pas auklę į namus nuvežti kas čia tokio ir principams netukdo? Aš tik noriu pasakyti kad norin prisikabinti visada rasi prie ko kaip toj patarlej-blogiausiu atveju prie stulpo
QUOTE(vėdrynė @ 2007 08 17, 14:22)
Nesveikos darželyje nedirba, nes priverstos kas metus tikrintis sveikatą.
netgi sveikatos patikrinimas kas metus nieko neįrodo,su psichika gal ir gerai,bet su vaikais nemoka gražiai elgtis ir viskas aš pagalvojau,arba tu auklėtoja dirbai/dirbi,arba labai daug negerų vaikų matei,taip jau įsikabinus gini ne vaikus o apie aukles nesikartosiu,jų namie manęs vistiek nevilioja
kadangi mama užvedusi temą neužeina čia,matyt reikalai susitvarkė
Ne blogų vaikų iš viso nėra yra tik blogas auklėjimas dirbu sesele.Šokiruoja mane tėvų požiūris .Mano vaikas kai prisidirbdavo eiti į daržą nenorėdavo, bet padegogų aš nekaltinu dėl to .Aš galvoju , kad darželyje kaip ir šeimoje visko būna ir blogų dienų ir gerų. KartAIS REIKIA PAGLOSTYTI, O KARTAIS IR PABARTI
[quote=Ingoša,2007 08 15, 12:48]
prisimenu,tokių bajerių savo vaikystėj jkad dabar pagalvojus baisu darosi,pavyzdžiui kai valkas nenori valgyt yra tremkiama su šaukštu per dantis,o paskui jie kliba arba vaikas kišamas po karštu vandeniu vien todėl jog po pietų miego,jo lova šlapia
Siaubas!O man is darzelio liko geri prisiminimai,man pasiseke!
prisimenu,tokių bajerių savo vaikystėj jkad dabar pagalvojus baisu darosi,pavyzdžiui kai valkas nenori valgyt yra tremkiama su šaukštu per dantis,o paskui jie kliba arba vaikas kišamas po karštu vandeniu vien todėl jog po pietų miego,jo lova šlapia
Siaubas!O man is darzelio liko geri prisiminimai,man pasiseke!
QUOTE(vėdrynė @ 2007 08 20, 14:25)
Ne blogų vaikų iš viso nėra yra tik blogas auklėjimas dirbu sesele.Šokiruoja mane tėvų požiūris .Mano vaikas kai prisidirbdavo eiti į daržą nenorėdavo, bet padegogų aš nekaltinu dėl to .Aš galvoju , kad darželyje kaip ir šeimoje visko būna ir blogų dienų ir gerų. KartAIS REIKIA PAGLOSTYTI, O KARTAIS IR PABARTI
Atleisk, bet jau ne kartą pastebėjau, kad žmonės, susiję su medicina, kažkaip neturi širdies Arba ji pas juos nesugeba jaust. Bjauru skaityt
NA TU STRING ir pakomentavai, dėl tos širdies....Net juokinga tampa.Eik į privačias ligonines ir pamatysi širdį,bet nepamiršk ir storos piniginės .O šiaip manau ,obuolys netoli rieda nuo obels.Piktos ,kovojančios mamos vaikai irgi kovoja -darželiuose,mokyklose ....ir skaudžiai gauna per nosį susidūrę su kitu kovotoju.
QUOTE(pupa663 @ 2007 08 27, 21:25)
NA TU STRING ir pakomentavai, dėl tos širdies....Net juokinga tampa.Eik į privačias ligonines ir pamatysi širdį,bet nepamiršk ir storos piniginės .O šiaip manau ,obuolys netoli rieda nuo obels.Piktos ,kovojančios mamos vaikai irgi kovoja -darželiuose,mokyklose ....ir skaudžiai gauna per nosį susidūrę su kitu kovotoju.
O mums kaip tik atvirkščiai - mes patys jautrūs, ramūs žmonės, ir vaikas mūsų - rami, jautri mergytė, musės nenuskriaus. Kai tokį vaiką auklėtoja pagąsdina, reikia ne pulti ir gintis, o bandyti kaip nors pagelbėti vaikui, per maždaug mėnesį ištaisyti "pedagogiką". Manau, tai daugiau jautrių vaikų (ir tėvų) problema, o ne hiperaktyvių ar pan.
As patarciau pakeisti grupe ar net darzeli. Zinau is savo patirties kiek gali daug kainuoti tas noras pataisyti padeti ir laukimas kol viskas susitvarkys. Musu vaikas klykdavo vezamas i darzeli jau nuo pusiaukeles. Galvojom, kad tai tik vaiko nenoras skirtis nuo tevu. Vaikas nekalbejo tad pasakyti kas ne taip jis nepajege. Aukletojos regis malonios, seimininkute gera. O pasirodo viena aukletoja mokejo tik gera buti prie tevu, tada vaikas ir grazus ir pats geriausias ir protingiausias budavo. O vaikai kentejo nuo jos, maniskis taip pat. Isvada tokia, kad darzeli lankem pusmeti, kita pusmeti sedejom namie su aukle, ir dar ilgai klykdavom vaziuojant tuo keliu kuriuo vaziuodavo i darzeli. Bet tai ne viskas, vaikas susirgo butent nuo ten patirto streso. Vaistus geriam jau 1,5 m. panasu i tai, kad juos dar teks gerti ne vienerius metus...
String aš visai nepykstu juk kiekvienas galvojame skirtingai esame kitokie tiesa? yra tokia gera vaikiška patarlė "Kas ant kito sako ant saves pasisako" manau čia ir slypi visa tiesa .Kaip tik beširdziai tie , kurie pagimdo ir su savo vaiku nebendrauja ,nepasakoja vaikui kas ir kaip( jei mama nesugeba išsiaiškinti kas nutiko-) tai jau koks čia auklėjimas.O tenkinti vaiko užgaidas tai irgi nesprendimas.Pačiam vaikui bus laaabai sunku kai pripras kad visi aplinkiniai visad tik nusileidžia. Turi būti kažkokie rėmai kiek vaikui galima ir kas galima.Paskui ir depresijos , nervai pakrinka net vaikai pradeda kalbėti apie savižudybes pagalvok ir apie tai. Gal ir beširdė bet savo vaikus myliu ir jokių diržų auklėjimui nereika, o ožius pririšame prie medžio šalia daržo, kad netrukdytų vaikui darbelį dirbti .