QUOTE(Čiunčia @ 2007 07 05, 08:55)
Jau vien šis pasakymas daug pasako apie žmogaus mąstymą Rūšiavimas į gerus ir blogus , na, atsiprašau, bet jums paprasčiausiai nepasisekė su pedagoge, jei tik yra galimybė, keiskit grupę ar net darželį, čia jau kalbėjęs ar ne kalbėjęs kaži ką pakeisi, jei ji taip skirsto vaikučius Nenorėčiau, kad mano dukrytė eitų pas tokią auklėtoją Sėkmės jums dar kartą
Šiandien su auklėtoja pasišnekėjau.. Tai ji jau ko gero žinojo kad aš ateisiu.. nes atrodė labai išsigandusi.. Drebėjo širdelė ir man ir jai. Tai aš jos taip ir paklausiau kas atsitiko, kad mano dukra jusu siaubingai bijo?? Tai ji man papasakojo, kad ji jos neklause ir nemiegojo, kalbino kitus vaikus ir ji tada supyko ir liepė jai išlipti iš lovos ir liepė stovėti ant žemės, jei miegoti nenori, tai tada mergaitė labai issigando ir prapliupo verkti ir tada auklėtoja išsigando. Ji atseit nesuprato kodėl vaikas taip išsigando, ka ji tokio padarė, na ji galvoja, kad gal smarkiau užšaukė, pripratusi atseit prie didelių vaikų.. Tai sakau kad jei vaikas nemeiga, tai gal jam pasakėle kokia paskaityti..ai ka ir šnekėti širdi skaudėjo beprotiškai, kad taip elgėsi, kad išdrąskė ta vaika iš lovytės ant grindu ir klausimas kiek dabar laiko vaikas apie tą išgąstį galvos.. Palikau šiandien klykiančią iš siaubo. Širdis man vos ne perplyšo. Auklėtoja pažadėjo pasistengti atitaisyti padarytą žala, nes nežinojo, kad ji lanko darželi dar vos tik 3 menesiai ir pateko i tokia aplinka, kurioje visi svetimi ir dar skriaudžia, drasko iš lovytės ant šaltų grindų.. Nebenoriu galvot. Neteisinga. Nei vienai mamai nelinkiu išgyventi tokiu kad ir smulkių situacijų, po kuriu vaikas pasidaro nestabilus, bailus, nors jau buvo pripratusi.. jau džiaugiausi..kad jau pasilieka.. ir še tau.. mišrios grupės..naujos šaltos auklėtojos.. Suksimės kažkaip kad galėtume ištrinti slogius prisiminimus.
Ačiu visoms už patarimus ir nuomones