Įkraunama...
Įkraunama...

Nesutarimai su darželio auklėtojomis

QUOTE(galanthus @ 2011 01 25, 19:35)
O as savo akim maciau kaip mergaitei aukletoja per veida uzvaziavo kai ji prie stalo pakrykstavo. Tai buvo prestiziniu laikomu darzelyje. O ir maistas... as savajam tokiu dalyku kaip slapia desra, sasiskos neduodu. O darzelio meniu - baisus.

ar dažnai būna tokie produktai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(galanthus @ 2011 01 25, 20:35)
O as savo akim maciau kaip mergaitei aukletoja per veida uzvaziavo kai ji prie stalo pakrykstavo. Tai buvo prestiziniu laikomu darzelyje. O ir maistas... as savajam tokiu dalyku kaip slapia desra, sasiskos neduodu. O darzelio meniu - baisus.

oman atrodo normalus meniu...visko gauna, kosiu, darzoviu, vaisiu, mesytes, sriubytes.Net as savaitgaliais nespeju tiek pataisyti, kiek jie ten gauna... doh.gif
Kuriame rajone tas darzelis, kur vaikus lupa?

Maniske tai grizus is darzo pradejo "rukyti"...isikisa kreidele i burna ir po to pucia...kai paklausiau kas taip daro, tai sako dede...darzelyje... g.gif Na, visko jie ten ismoksta...gyvenimo mokykla... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2011 01 26, 09:11)

Maniske tai grizus is darzo pradejo "rukyti"...isikisa kreidele i burna ir po to pucia...kai paklausiau kas taip daro, tai sako dede...darzelyje...  g.gif Na, visko jie ten ismoksta...gyvenimo mokykla...  doh.gif

na gal koks kiemo valytojas,ar tėtis atvedęs vaiką rūkė g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 26, 11:27)
na gal koks kiemo valytojas,ar tėtis atvedęs vaiką rūkė g.gif

Aga, manau sargas... arba ten pas juos kiemelyje daznai paaugliai renkasi, ruko, alu gurksnoja...rasiau jau, kad turetu didesnis saugumas buti teritorijoj, kad pasaliniu neileistu, bet ka ten pakeis...tvoros kiauros...Gerai, kad bent zaidimu aikstelej vaikams esant nesirenka.Vakarais tai pati maciau kas ten darosi doh.gif Tai blyn, isvis turetu teritorija buti rakinama g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2011 01 25, 22:13)
ar dažnai būna tokie produktai? ax.gif

Nesvarbu koks cia rajonas, kam viesinti. O darzeliuose meniu skirtingas buna, juk lyg medicinos darbuotoja ten esanti ji sudaro. Pas mus tos slapiankos ir kitas "geris" pasirodo pusryciams ar vakarienei, na kas savaite tai tikrai o kiek kartu i savaite nepasakysiu, kazkaip taip atidziai neisimenu. Paskaitau atejus dienos meniu ir tiek.
Atsakyti
Sveikos mamytes ir as noreciau prisijungti prie sios temos. Mano sunus irgi eina y darzely , ten ir maistas neblogas ie aukletosjos normalios Tik jis pats labai tylus, tai gal siek tiek ir bendravimas nukencia, nes kaip paziuriu kiti vaikai atlekia ima uz rankos einam zaist , o jis tik tyliai nueina.O del sirgimo, irgi labai daznai serga, bet cia priklauso labai nuo vaiko, nes dukra eidama y darzely visai nesirgo Tai va ir nepasakysi , kas kaip ir nuo ko , grudinimas irgi nevisada padeda. Aisku gaila kad tik ateina y darzely ir suserga
Atsakyti
Laba diena,

Mes tai turim problemą su viena auklėtoja. Nenori vaikas pasilikti darželyje, kai ji dirba ir viskas. Ir ta problema ne tik su mano vaiku, bet ir su kitais. Man sako, kad ji muša, bet aš nelabai tikiu, nes jis dug fantazuoja, tik esmė, kad vis tiek kažkas negerai, nes negali visi vaikai nemėgti auklėtojos
Atsakyti
Treciadiene, manau, kad reikėtų atvirai pasikalbėti su auklėtoja, gal ir prie kavos puodelio, apie problemas. Nesuverskite visko vaiko fantazijai schmoll.gif Anot, Sartro dažniausia vaikų lūpomis sakoma tiesa.
Kokio amžiaus jūsų vaikutis? ~4.5 m. vaiko galima paprašyti,kad vaikas nupieštų save darželyje, auklėtoją, ką jis veikia per dieną. Vaikui išreikšti savo mintis žodžiais sudėtinga, todėl piešiniai yra tarsi sielos veidrodis.
Atsakyti
Siaip tai ir musiske nenoredavo pasilikti pas viena aukletoja, visad verkdavo, o kai ateidavau paimti zaisdavo kur kampe pasislepus, uz ko nors uzlindus...nezinau, matyt jaucia vaikai kas juos myli, o kas tik siaip atlieka pareiga.Gerai, kad ten tik laikinai buvo ir kai pervede ne pas ja papuole ax.gif O i kita grupe drasiai perejo, aukletoja irgi iskart patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mus panašiai, kai ateinam su sūnum į darželį ir randa auklėtoja, kuri vyresnė (jai virš 50 m.) viskas thumbup.gif bet jei tik būna jaunutė auklėtoja (jai kox 20 m.), tai nenori likti.. Bet klausiau, sakė nemuša, nieko.. Nesuprantu. g.gif

QUOTE(Treciadiene @ 2011 01 26, 14:37)
Laba diena,

Mes tai turim problemą su viena auklėtoja. Nenori vaikas pasilikti darželyje, kai ji dirba ir viskas. Ir ta problema ne tik su mano vaiku, bet ir su kitais. Man sako, kad ji muša, bet aš nelabai tikiu, nes jis dug fantazuoja, tik esmė, kad vis tiek kažkas negerai, nes negali visi vaikai nemėgti auklėtojos

Atsakyti
nu pas mus bedu jokiu nera,noriai keliauja i darzeli,bet manes kitas klausimas neramina,nuvedi sveika vaika i darzeli,o ten pilna snargliuotu, kosinciu ir panasiai.......net nezinau kas kaltesnis:aukletojos ar kvailos mamos,kurios negalvoja ne tik apie savo sergancio vaiko busena, bet ir apie sveikus vaikucius doh.gif
Atsakyti
O mums su auklėtojom labai pasisekė, tiesiog nuostabios smile.gif Jaunėlė kaip nuėjo pirmą dieną, taip mama ir nebereikalinga biggrin.gif
Bet čia labai aktualios diskusijos verda apie ligas ir maistą. Tiesiai šviesiai kalbant, mano akimis vaikų maitinimas yra tiesiog pasibaisėtinas. Aš vis niekaip nedrįstu nueit į virtuvę ir pasidomėt kokios sudėties koldūnai, dešros ir žuvų piršteliai keliauja vaikams ant stalo... Na, auklėtojos čia žinoma niekuo dėtos. Dėl sergančių vaikų, tai irgi belieka kaltint tik tėvų nesupratingumą. Žinau, vienos auklėtojos protina protina tuos tėvus be galo be krašto, bet beviltiška, dar ir bart gauna jei vidury dienos paskambina, kad paimtų savo vaiką, nes akivaizdžiai sergantis. Nors yra ir tokių, kurios priima vaikus su visais vaistais, kaip į ligoninę kokią blink.gif Argi ne idiotiška, kad tėvai turi laikyt savo sveikus vaikus namuose ir laukt kol darželyje vaikai išsisirgs?
O dėl to atvejo, kur vaikas nenori likt su konkrečia auklėtoja siūlau rimtai pagalvot. Asmeniškai turėjau tokios patirties su vyresnėle. Buvau jauna ir durna, maniau čia toks adaptacinis periodas turi praeiti, nes taip protingos knygos rašo... Baigėsi tuo, kad vaiką atsiėmiau iš darželio, nes pradėjo šlapintis į lovą ir paniškai bijoti eit pro tą vietą kur darželis (net jei į jį ir neidavom). O problemas išsiaiškinau stebėdama, kaip vaikas žaidžia su lėlėm. Viskas kaip ant delno unsure.gif
Atsakyti