Įkraunama...
Įkraunama...

Nesutarimai su darželio auklėtojomis

QUOTE(zydruteM @ 2010 08 02, 15:44)
O tai nebandete kalbeti su direktore, kad perkeltu i ta grupe, kur nuo 7val. dirba aukletoja? gal tada nebutu problemu.. tuo labiau jei jum toj grupej nepatinka... baisu kokiu dar aukletoju siais laikais yra...  doh.gif

Man ne patinka darbo laikas,no cia dar nera dydele beda,o del aukliu dar patilesiu. Liktai ir jus musu darzele ? g.gif Nevisada auksas ka blizga mirksiukas.gif jai supratot apie ka as.
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2010 08 02, 19:26)
Man ne patinka darbo laikas,no cia dar nera dydele beda,o del aukliu dar patilesiu. Liktai ir jus musu darzele ?  g.gif  Nevisada auksas ka blizga  mirksiukas.gif  jai supratot apie ka as.

O nuo kelintos auklėtojos turi dirbti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 08 02, 20:40)

Kaip dauguma darzelese nuo 7 val.
Atsakyti

Labai ivairiai. Priklauso nuo paties darzelio darbo laiko ir vidaus taisykliu.
Atsakyti

Priklauso, kokia grupė, mūsų nuo 7.30, prailgintose grupėse dirbančios nuo 7.00. Ne visos grpės vienu metu dirbt pradeda, tai ir auklėtojos ne vienu metu turi ateit. Kiekvienam darželyje yra nurodyta,kurios grupės dirbt anksčiau pradeda, bet nebūtinai visos kartu.
Atsakyti
QUOTE(ernoja @ 2010 08 09, 00:01)
Priklauso, kokia grupė, mūsų nuo 7.30, prailgintose grupėse dirbančios nuo 7.00. Ne visos grpės vienu metu dirbt pradeda, tai ir auklėtojos ne vienu metu turi ateit. Kiekvienam darželyje yra nurodyta,kurios grupės dirbt anksčiau pradeda, bet nebūtinai visos kartu.

Musu darzelis dirba nuo 6.30.
Atsakyti
QUOTE(zydruteM @ 2010 07 31, 13:45)
Beje, jei spręstume pagal parašą (ką darote Jūs) - tai Jūs apskritai vaikų neturite tongue.gif

As suprantu, kad jus neturite pedagoginio issilavinimo, dar neuzauginote savu vaiku, todel esate labai greita teisti zmones pagal knygu autoriu mintis. tokias frazes, kaip "fizines bausmes yra negalimos " zinome visi, bet netikiu, kad uzauginsite vaika ir per visa laika nei karto nesuduosite jam per uzpakaliuka.

Na ,dar klausimas,kuri kuria gali mokinti...,va tikrai ,kai uzauginsite savus vaikus,va tada gal padiskutuosime...,nes pagal jusu parasa...tai jusu vaikui dar augti ir augti...
Taip, pedagoginio neturiu,bet turiu kitoki issilavinima...,ir manote,kad negaliu sakyti,kad bausti fizinemis bausmemis vaiku negalima...,na saviskio nemusiau nei karto,zodiniu bausmiu buvo,bet tik ne fizines...,lyg tai uzaugo neblogas vaikas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 11 rugpjūčio 2010 - 19:28
Žinau tokį posakį "mėlynės išnyksta per 2 savaites, tačiau žodis gali ir užmušti"!

Aš pati, kai buvau paauglė, tai pamenu mamo mano nuolat rėkdavo ir bumbėdavo, taip ji galėdavo valandų valandas savo kambary bumbmėti - na žinokit sunku, labai sunku tai klausytis. Jai esu pasakiusi - tu geriau, mama, mane primušk (gal greičiau išsilietų) negu pusdienį bumbėk (aišku aš buvau ne kūdikėlis, o pana beveik). Tada ji kažką suprato.
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite69 @ 2010 08 12, 11:37)
Žinau tokį posakį "mėlynės išnyksta per 2 savaites, tačiau žodis gali ir užmušti"!

Aš pati, kai buvau paauglė, tai pamenu mamo mano nuolat rėkdavo ir bumbėdavo, taip ji galėdavo valandų valandas savo kambary bumbmėti - na žinokit sunku, labai sunku tai klausytis. Jai esu pasakiusi - tu geriau, mama, mane primušk (gal greičiau išsilietų) negu pusdienį bumbėk (aišku aš buvau ne kūdikėlis, o pana beveik). Tada ji kažką suprato.

Na ,kaip kas supranta "zodines bausmes"...,nebumbedavau,bet grieztai pasakydavau,kad pvz. kelias dienas nezaisi kompa...,ir zinote ,padedavo,ir ne vienai dienai... mirksiukas.gif Girdziu kai mamytes pasako,kad "neziuresi televizoriaus...",o kita diena girdziu kai tas pats vaikas atsako jau i toki pasakyma..." juk vistiek leisi...",ir tada gaunasi ,kaip zodziai lieka tik zodziai ,ir neveikia jie todel,kad tik lieka pasakyti ...,o va jei tuos zodzius paverstu tikrove...,manau pries kreciant kazkokia isdaiga,vaikas susimastytu,kad bus nubaustas...
Nemanau,kad jusu dabartines nuoskaudos butu lengvesnes,jei jus karts nuo karto "primustu",o ne nuolatinai bambetu...,bet neaisku kaip jus dabar reaguotumete,nes fizines nuoskaudos butu skaudesnes,ir jusu psichologinei ir moralinei busenai...,gal jums tik taip atrodo,kad butu lengviau...,nes as esu tikra,kad butu skaudziau prisiminti... wacko.gif
Atsakyti
Labukas mirksiukas.gif Paskaitykit mamos ir auklėtojos,laaabai įdomus straipsnis ir kaip nebūtu gaila laaabai tesingas g.gif

http://www.lpsk.lt/?...t&mID=3&id=2469
Atsakyti
QUOTE(Tėtsi @ 2010 08 29, 00:37)
Labukas  mirksiukas.gif  Paskaitykit  mamos ir auklėtojos,laaabai įdomus straipsnis ir kaip nebūtu gaila laaabai tesingas g.gif

http://www.lpsk.lt/?...t&mID=3&id=2469

Tikrai - labai teisingas straipsnis! Gaila, kad tai tiesa... g.gif
Atsakyti
Iš tiesų straipsnyje tiek daug tiesos. Visi tai žino, bet niekas nieko nedaro. verysad.gif
Atsakyti