QUOTE(Ilgaplaukė @ 2010 03 24, 01:11)
Na, nuomone gali kiekvienas pareiksti :mirksiukas:Bet juokingai atrodo,kai va tokios mamytes,kurias dar pacias reiketu mokinti kaip aukleti vaikucius,bando "mokinti" prisidenge "sausa" teorija ,bet...jusu poziuris i pagarba konstitucijai labai jau atgrasus Beje ,gal daugiau reiketu gerbti zmones ,o ne ...abstraktuma
Issilavinimas svarbu,to neneigiu,bet... ar jus manote,kad prisiskaiciusi knygu isauklesite padoru,kulturinga zmogu ,ar paneigsite ,kad didelis darbas ,toks kaip pacios pavyzdys ,neisaukles vaiko geresnio,kulturingesnio...Jei ugdytoja ne "sausai" mokindama ,o "gyvais "pavyzdziais rodys vaikams kaip reikia kalbeti,elgtis,net ir kartais pafantazuodama,bet leisdama suprasti ,kad "fantazuoti- tai ne meluoti",manote,kad tai blogai Manau vaikai gali,net ir turi fantazuoti,bet tam ir reikalingi tevai,ugdytojai,kad jis skirtu kur yra ribos Tie tevai ,kurie mano ,kad vaikas nemoka prifantazuoti(net ir nebutu dalyku),yra ribotos asmenybes
Na,mano parasas nesako,kad pas mane NERA vaiku
Turite maza vaika ,o sedite prie kompiuterio 2:Va ir psichologu ,pedagogu pavyzdys(butent apie statistika ,7 min.per diena!!!) ,auklejate savo pavyzdziu
Viska perskaiciau ka jus parasete,bet... nieko naujo,ir nieko gero
Issilavinimas svarbu,to neneigiu,bet... ar jus manote,kad prisiskaiciusi knygu isauklesite padoru,kulturinga zmogu ,ar paneigsite ,kad didelis darbas ,toks kaip pacios pavyzdys ,neisaukles vaiko geresnio,kulturingesnio...Jei ugdytoja ne "sausai" mokindama ,o "gyvais "pavyzdziais rodys vaikams kaip reikia kalbeti,elgtis,net ir kartais pafantazuodama,bet leisdama suprasti ,kad "fantazuoti- tai ne meluoti",manote,kad tai blogai Manau vaikai gali,net ir turi fantazuoti,bet tam ir reikalingi tevai,ugdytojai,kad jis skirtu kur yra ribos Tie tevai ,kurie mano ,kad vaikas nemoka prifantazuoti(net ir nebutu dalyku),yra ribotos asmenybes
Na,mano parasas nesako,kad pas mane NERA vaiku
Turite maza vaika ,o sedite prie kompiuterio 2:Va ir psichologu ,pedagogu pavyzdys(butent apie statistika ,7 min.per diena!!!) ,auklejate savo pavyzdziu
Viska perskaiciau ka jus parasete,bet... nieko naujo,ir nieko gero
Kiek suprantu, nemažai laiko praleidote skaitydama, ką ir kur aš parašiau Galėtumėte jį praleisti ir turiningiau, pavyzdinga mamyte Bet, kaip jau ir minėjau, nematau jokio reikalo aiškintis santykius su pagiežingomis moteriškėmis Kaip jau minėjau, išsilavinimas, mano manymu, yra labai svarbu, o Pedagoginis ne visuomet tokį suteikia Sėkmės Jums darbuose ir gražesnio požiūrio į gyvenimą. Nepamirškite, kad rodote pavyzdį kitiems
Papildyta:
QUOTE(Bozena83 @ 2010 03 24, 09:37)
Sutinku, kad turetu but pranesta kitu vaiku teveliams, jeigu kas, bet svarbu ir paciai suzinot apie savo vaika
Ir aš sutinku Pirmiausia, visais atvejais, turi būti pranešta tėvams, kad mažasis kuo greičiau gautų tinkamą pagalbą, po to kitų vaikų tėvams - dėl viso pikto. ir stebėti...
O kad elgiasi kai kurie žmonės nemandagiai... Tai žinot, ne visi vienodai įtampas atlaiko, kai kurie išsigąsta, kai kurie supyksta - tai ir reaguoja netinkamai. Žinoma, pasakymas, kad šiandien buvo bloga diena, todėl galiu išsilieti ant kitų - nesąmonė, visiems pasitaiko blogų dienų ir svarbu turėti stiprybės susivaldyti. Tačiau visi mes žmonės, visi klystam (tą rodo net ir kai kurie pasisakymai forume, ypač pagiežingi ir pikti). Manau, geriausia visada pasišnekėti ir išsiaiškinti. Juk ir vaikučiui geriau, kai darželyje tarp mamos ir auklėtojos netvyro įtampa. esu tikra, kad viskas bus gerai ir Jūsų mažylis grįžęs į darželį džiaugsis malonia atmosfera ir draugų dėmesiu. Sėkmės
Papildyta:
Pirmą kartą supratau, kodėl atsirado osakis "Ilgas plaukas - trumpas protas"...