Įkraunama...
Įkraunama...

Nesutarimai su darželio auklėtojomis

Adeliukas, nelaukusi eik pakalbeti su aukletojom. Jos, patikek manim, labai bijo direktoriu mirksiukas.gif jei tau pasirodys, kad jos praignoravo tave ar pan, vaikas ir kita diena pasakos ta pati- tada eik pas direktore ir rasyk skunda. Jau dauzyti per nagus ir uzdaryneti wc yra tikrai negerai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenele Raganele: 31 sausio 2009 - 10:52
QUOTE(Elenele Raganele @ 2009 01 31, 11:52)
Adeliukas, nelaukusi eik pakalbeti su aukletojom. Jos, patikek manim, labai bijo direktoriu  mirksiukas.gif  jei tau pasirodys, kad jos praignoravo tave ar pan, vaikas ir kita diena pasakos ta pati- tada eik pas direktore ir rasyk skunda. Jau dauzyti per nagus ir uzdaryneti wc yra tikrai negerai  schmoll.gif

drinks_cheers.gif Tikrai nereikia laukti!Siūlau kuo greičiau pasikalbėti ir išsiaiškinti situaciją.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 12 03, 15:50)
Elenele..issilavinimas zmogui ne tik vidines,bet ir isorines kulturos ne visada duoda mirksiukas.gif viskas priklauso nuo seimos,auklejimo,ir pacio zmogaus vidaus mirksiukas.gif ...o aukstesnes,atsakingos pareigos kartais pasiekiamos ir ne paciu svariausiu budu mirksiukas.gif  cool.gif ( na pvz..tarnybinis romanas biggrin.gif )bet cia mes jau visai ne i tema drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

kuo Jus siuo metu dirbate ? biggrin.gif
idomu kokias aukstas pareigas pavyko pasiekti tarnybinio romano deka bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FaTaFeE: 01 vasario 2009 - 01:47
QUOTE(FaTaFeE @ 2009 02 01, 00:46)
kuo Jus siuo metu dirbate ?  biggrin.gif
idomu kokias aukstas pareigas pavyko pasiekti tarnybinio romano deka  bigsmile.gif

man ne,darba gaunu savo idirbiu ir protu biggrin.gif
bet panarsius visko galima SM platybese rasti cool.gif
Atsakyti
FATAFEE, ne visi juk garbes kodekso nesilaiko. Ne tik atvirai raso apie neistikimybe vyrui, bet dar ir vaiko nuotraukas profily prisega, kad visi atpazintu. Na, tad visko gali buti su tais meiles romanais darbe, ane ? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2009 02 02, 20:13)
FATAFEE, ne visi juk garbes kodekso nesilaiko. Ne tik atvirai raso apie neistikimybe vyrui, bet dar ir vaiko nuotraukas profily prisega, kad visi atpazintu. Na, tad visko gali buti su tais meiles romanais darbe, ane ?  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ta ir norejau pasakyti
ir pasiryskina....esmei ivardinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 02 vasario 2009 - 22:49
QUOTE(Poskis @ 2007 07 04, 11:18)
Nutiko toks dalykas, ...

NU BET ZIAURU..MANAU TOKS ELGESYS NETURI BUT PATEISINAMAS...KADANGI MANO MAMA DIRBA DARZELY TAI IRGI PASAKOJO VIENA ISTORIJA KAI AUKLETOJA NESUSIVALDE IR TRENKE VAIKUI PER VEIDA-ZINOKIT IR ISKRT BUVO ATLEISTA IS DARBO...
Papildyta:
QUOTE(Kosmeta @ 2007 07 04, 20:29)
Pati dirbu darzelyje..niu ne aukletoja,bet...ir bent jau mano poziuro y waiku prieziura nekeicia atnese tewai man dowanele ar nea...Y wisus waikus ziuriu wienodai..wienodai wisus myliu ir kartais wienodai ant ju supykstu  smile.gif 
O sioje situacijoje manau butina pasikalbeti pirmiausia su aukletoja,bet jokiu budu nerekiant ar pan...imti ir ramiai dwiese pasikalbeti....o toliau ka daryti jau spresti pagal situacija(pagal tai ka ji kalbes)...

IDOMU AR JI PIRMA KARTA TAIP PASIELGE, JEI TAI NUOLAT KARTOJASI IR SU KITAIS VAIKAIS MANAU TOKS ZMOGUS NETINKAMAS DIRBTI TOKI DARBA..

Papildyta:
QUOTE(Adeliukas @ 2009 01 31, 11:49)
Sveikutes visos!!!!!!!!
Prasau patarimo ir pagalbos!!!!!!!!!!!!
.................

JEI TAI PASIKARTOS TIK NEPALIK VISKO TAIP IR NIEKO NELAUK...
Atsakyti
Žinot, dar mokykloje turėjom tokią gerokai psichinę fortepijono mokytoją. Per rankas daužydavo, staugdavo nesavu balsu. Per vieną pamoką taip man vožtelėjo per rankas, kad kita mokytoja net iš kito aukšto atbėgo pažiūrėt kas čia darosi, nes žliumbiau kaip pjaunama. Kita mokytoja pasakė mano mamai. Ir, skirtingai nuo sovietinių standartų, mano mama nuėjusi pas tą mušieką trumpai, be jokių isterijų ir skandalų pasakė: jei mano vaikas, dar nors kartą pas tave pamokoj apsiverks, tai ne tik kad svetimų vaikų negalėsi mokyti, bet ir savus matysi tik per šventes. Nuo tada jokio ignoravimo, jokio rėkimo ir mušimo per nagus nebuvo. Moralas: gerbiu savo mamą, kad nepraleido pro ausis mano problemų, nuėjusi griežtai pasakė, kokios yra ribos bendraujant su manimi. Niekada nelaukite, visada kalbėkite su auklėtojom, ieškokite sprendimo.
Pas mus atėjus naujai auklėtei, syki išgirdau, kaip ji užrėkė ant grupėje likusių vaiku. Jau kitą dieną pasakiau auklėtojai, ką girdėjau ir pabrėžiau, kad to netoleruosim (esu grupės komitete). Auklytė gavo pastabą, suprato, kad yra stebima ir dabar viskas tvarkoje. Jokio vaikų engimo tikrai nėra.
Atsakyti
Sveikos, mums tai irgi nelabai sekasi su aukletojomis.... mano sunus aktyvus, judrus penkiametis, jau nuo rugsejo eina i nauja grupe su truputi vyresniais vaikais ir tik siandien is aukletojos suzinojau,kad mano vaikas blogas...kitoks negu visi (isskyrus dar viena berniuka), kad piktybinis ir tt. O kiekviena kart iki sios dienos pasiimant vaika, klausiu kaip einasi, ar viskas gerai-negirdejau jokiu pastabu, apart,kad judrus..... tai taip sirdi suspaude..... tai kodel gi tas mano vaikas blogas??? ir ka reiskia -blogas. Tai jis vargsas nera mylimas aulkletojos reiskia...... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FaTaFeE @ 2009 02 01, 02:46)
kuo Jus siuo metu dirbate ?  biggrin.gif
idomu kokias aukstas pareigas pavyko pasiekti tarnybinio romano deka  bigsmile.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 02 02, 22:07)
man ne,darba gaunu savo idirbiu ir protu biggrin.gif
bet panarsius visko galima SM platybese rasti cool.gif

smalsumas gerai, prirašykite tai prie "privalumų" savo CV naujo darbo beieškant

QUOTE(Elenele Raganele @ 2009 02 02, 22:13)
FATAFEE, ne visi juk garbes kodekso nesilaiko. Ne tik atvirai raso apie neistikimybe vyrui, bet dar ir vaiko nuotraukas profily prisega, kad visi atpazintu. Na, tad visko gali buti su tais meiles romanais darbe, ane ?  mirksiukas.gif

kai gyvenimas patinka ir tinka, o antra puse aupranta ir pritaria iki kaulu smegenu - nera ko slepti smoke.gif

QUOTE(jolita.martyna @ 2009 02 02, 23:48)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ta ir norejau pasakyti
ir pasiryskina....esmei ivardinti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o kam taip isteriskai juoktis ? g.gif is pavydo ? hah.gif
Atsakyti
QUOTE(gendrita29 @ 2009 02 12, 21:55)
Sveikos, mums tai irgi nelabai sekasi su aukletojomis.... mano sunus aktyvus, judrus penkiametis, jau nuo rugsejo eina i nauja grupe su truputi vyresniais vaikais ir tik siandien is aukletojos suzinojau,kad mano vaikas blogas...kitoks negu visi (isskyrus dar viena berniuka), kad piktybinis ir tt. O kiekviena kart iki sios dienos pasiimant vaika, klausiu kaip einasi, ar viskas gerai-negirdejau jokiu pastabu, apart,kad judrus..... tai taip sirdi suspaude..... tai kodel gi tas mano vaikas blogas??? ir ka reiskia -blogas. Tai jis vargsas nera mylimas aulkletojos reiskia......  verysad.gif

O kodėl tu sakai kad jums nelabai sekasi su auklėtojomis? todėl kad pasakė, kad tavo vaikas blogas? Gal auklėtojoms sunku, jei vaikas piktybinis, neklauso, trukdo įgyvendinti suplanuotą veiklą, paklausinėk, daugiau, gal skriaudžia kitus vaikus, paskui jų tėvai kaltina auklėtojas. Matai, auklėtoja turbūt puikiai supranta, kad kol nesako pastabų, ji gera, jei pasako kad vaikas blogas, tuoj mamos ima galvoti, kad auklėtoja jo nemyli, jis nuskriaustas ir t.t. Jei vaikas labai judrus ir lipa kitiems per galvas, kodėl auklėtoja, negali tėvams to pasakyti? Nesuprantu, ko tu įsižeidei dėl išsakytos auklėtojos kritikos. Pasiklausinėk auklėtojos, kuo pasireiškia tas vaiko blogumas, nereikės apsikraut galvos nereikalingom mintim, kad tavo vaikas yra vargšas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erina: 16 vasario 2009 - 17:59
QUOTE(Adeliukas @ 2009 01 31, 10:49)
Viskas pasikeite kai musu aukletoja ir seimininkute pasikeite. Atsirado kazkokios kitos. Pasiimu penktadieni o mano vaikas sako mane teta .... muse, dauze per nagus. Po to mano vaika ir kita vaika uzdare i tuoleta. Man sunus pasakojo, kaip savo drauga gloste ir kaip abu verke tolete. Mane istiko sokas. Per visus puse metu nei karto nesake kad ji butu aukletojos uzdare ar muse. Vat pasikeite kazkokios ir prasidejo. Mano sunus tai pasakojo normaliai ir atrodo jam nepaliko skriaudos sirdutej. Po to dar sake, kad dave saldainiu. blink.gif . Cia gal kad vaikas pamirstu ka dare jam.
Prasau mamytes visu patarimu!!!!!!!

verysad.gif Siaubutis
Skaitau kokiu dalyku buna darzelija ir plaukai siausesi swoon.gif
Maniskei po tokio inicidento ir psichologai vargu ka bepadetu.. blink.gif
gendrita29 Paskelbta 2009 02 12, 21:55
  Sveikos, mums tai irgi nelabai sekasi su aukletojomis.... mano sunus aktyvus, judrus penkiametis, jau nuo rugsejo eina i nauja grupe su truputi vyresniais vaikais ir tik siandien is aukletojos suzinojau,kad mano vaikas blogas...kitoks negu visi (isskyrus dar viena berniuka), kad piktybinis ir tt. O kiekviena kart iki sios dienos pasiimant vaika, klausiu kaip einasi, ar viskas gerai-negirdejau jokiu pastabu, apart,kad judrus..... tai taip sirdi suspaude..... tai kodel gi tas mano vaikas blogas??? ir ka reiskia -blogas. Tai jis vargsas nera mylimas aulkletojos reiskia...... 

Manyciau tiesiog aukletojai pritruko jegu ar ismones su juo taip susibendrauti, kad taptu autoritetu.. ir pradejo mazylis ''lipti ant galvos''
Is pradziu galvojama as susitvarkysiu o kai nusivilia arba praso mamyciu pagalbos arba jusu vaikutis negeras (galbut is nevilties) ax.gif
Noriu tiketis kad visos aukletojos geros blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti