Įkraunama...
Įkraunama...

Nesutarimai su darželio auklėtojomis

QUOTE(FaTaFeE @ 2008 11 24, 23:31)
tai kam vedam vaikus i darzelį ????
kad išmokytų kaip reikia elgtis , kada miegoti , kada žaisti ir pan. ne visi taip greit priima taisykles ir ne visi miega , žaidžia, valgo tada kai jiems pasakai, asmenybės kiekvienas.

o jeigu dirbi auklėtoja - tokį atsakingą darbą, tai būk miela ir elkis normaliai, ką reiškia ištempė iš lovos, pastatė, užrekė ??? išdaužysiu kiekvienai dantis ir nurausiu plaukus, jei tik sužinosiu, kad kaip nors nepriimtinai man arba ne pagal priimtas valstybėje normas elgsis su mano vaiku. negali būt auklėtoja tai prašau būk vadove, direktore, prezidente !

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ojeigu auklėtoja bus fiziškai stipresnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 11 25, 14:26)
gal prireiks,jei jau tokios necivilizuotos emocijos unsure.gif
(8 800) 2 88 88

Anoniminė psichologinė pagalba telefonu

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aukletojoms perduokit si telefono numeri rolleyes.gif

ir pradekit ginti savo vaikus bigsmile.gif

viskas tuose darzeliuose yra gerai, bet jeigu nutiks kazkas noriu kad kiekviena zinotumet, kad ginciau ne tik savo bet ir jusu vaikus ir pasielgciau lygiai taip pat kaip aukletoja pasielgtu su mano ar jusu vaiku ..

niekas neturi teises rekauti tampyti tyciotis is musu vaiku, kaip elgiames mes taip elgiasi ir musu vaikai.

tease.gif
Atsakyti
nieks nesako, kad nereikeik vaiku ginti, bet jei tampysites kaip kokia turgaus boba, tai is to bus mazai naudos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FaTaFeE @ 2008 11 28, 22:30)
aukletojoms perduokit si telefono numeri  rolleyes.gif 

ir pradekit ginti savo vaikus  bigsmile.gif

viskas tuose darzeliuose yra gerai, bet jeigu nutiks kazkas noriu kad kiekviena zinotumet, kad ginciau ne tik savo bet ir jusu vaikus ir pasielgciau lygiai taip pat kaip aukletoja pasielgtu su mano ar jusu vaiku ..

niekas neturi teises rekauti tampyti tyciotis is musu vaiku, kaip elgiames mes taip elgiasi ir musu vaikai.

tease.gif

Suaukite.....tik tiek... biggrin.gif
Ir nereikia ginti kitu vaiku,pacios mamos savarankiskos daryti sprendimus 4u.gif manau jusu pagalbos nepaprasys 4u.gif
Jei kazkas nutiks,tai netampysiu uz plauku,ir neismusinesiu dantu aukletojai,yra kitu budu..civilizuotu,teisiniu.....savo vaikus mokyti reikia tinkamai elgtis...o ne ringa daryti ir purve tampytis su aukletojom biggrin.gif
Atsakyti
kovos būdai matyt priklauso nuo įgyto išsilavinimo mirksiukas.gif
Atsakyti
kadangi baigiau magistrą ir dabar dirbu viešbučio rinkodaros direktore įgytas išsilavinimas tenkina tease.gif

Suaugti g.gif galbūt artėjant 30 - mečiui pavyks laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FaTaFeE: 02 gruodžio 2008 - 23:30
QUOTE(FaTaFeE @ 2008 12 03, 00:28)
kadangi baigiau magistrą ir dabar dirbu viešbučio rinkodaros direktore  įgytas išsilavinimas tenkina  tease.gif

Suaugti  g.gif  galbūt artėjant 30 - mečiui pavyks  laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ( cool.gif tikrai?)
Atsakyti
QUOTE(Elenele Raganele @ 2008 11 29, 12:45)
kovos būdai matyt priklauso nuo įgyto išsilavinimo   mirksiukas.gif

Elenele..issilavinimas zmogui ne tik vidines,bet ir isorines kulturos ne visada duoda mirksiukas.gif viskas priklauso nuo seimos,auklejimo,ir pacio zmogaus vidaus mirksiukas.gif ...o aukstesnes,atsakingos pareigos kartais pasiekiamos ir ne paciu svariausiu budu mirksiukas.gif cool.gif ( na pvz..tarnybinis romanas biggrin.gif )
bet cia mes jau visai ne i tema drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 03 gruodžio 2008 - 14:53
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 11 29, 13:54)

Ir nereikia ginti kitu vaiku,pacios mamos savarankiskos daryti sprendimus 4u.gif manau jusu pagalbos nepaprasys 4u.gif

jeigu kuri mama,pamacius kad tampo mano vaika ar kazkaip kitaip netinkamai elgtusi,nueitu pas direktore,informuotu mane,paliudytu(o ne kaip iprasta nutyletu),tai atsilyginciau visaip kaip smile.gif ,ir pati negalvodama taip pasielgciau.
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2008 12 04, 13:20)
jeigu kuri mama,pamacius kad tampo mano vaika ar kazkaip kitaip netinkamai elgtusi,nueitu pas direktore,informuotu mane,paliudytu(o ne kaip iprasta nutyletu),tai atsilyginciau visaip kaip smile.gif ,ir pati negalvodama taip pasielgciau.

Nueiti pas direktore,informuoti,tiek vaiko tevelius,tiek darzelio vadovybe yra vienas(cia jau kaip as sakau,musu mamu pareiga),bet.....kibti i plaukus aukletojai ir ismusineti dantis...yra 2 skirtingi dalykai.
Atsakyti
Sveikutes visos!!!!!!!!
Prasau patarimo ir pagalbos!!!!!!!!!!!!
Jau pusmeti lankom darzeli, bet jokiu problemu nebudavo. Aisku vaikas averkia kai ji palieku, bet pati girdziu uz duru kaip jis laimingas nubega i grupe ir zaidzia. Viskas pasikeite kai musu aukletoja ir seimininkute pasikeite. Atsirado kazkokios kitos. Pasiimu penktadieni o mano vaikas sako mane teta .... muse, dauze per nagus. Po to mano vaika ir kita vaika uzdare i tuoleta. Man sunus pasakojo, kaip savo drauga gloste ir kaip abu verke tolete. Mane istiko sokas. Per visus puse metu nei karto nesake kad ji butu aukletojos uzdare ar muse. Vat pasikeite kazkokios ir prasidejo. Mano sunus tai pasakojo normaliai ir atrodo jam nepaliko skriaudos sirdutej. Po to dar sake, kad dave saldainiu. blink.gif . Cia gal kad vaikas pamirstu ka dare jam.
Gal tom naujom moteriskem nepatiko kad as padariau viena pastaba del ju darbo. Bet as labai graziai paprasiau del vieno dalyko. Net ne pastaba padariau, o paprasiau. Ir paliko nepatenkintos. Negi del to galetu musti vaika.
Kaip man elgtis? Laukti kol gris is po ligos senos musu geros aukletojos. Ar eiti klausti kas nutiko? Kitos mamos pradejo sakyti, kad jei eisiu aiskintis tada is vis mano vaika prades ignoruoti. Keisti darzelio nenoriu, nes viskas mano vaikui patinka. Gal reikia tik islaukti, kol musu auklytes pasveiks ir neispusti burbulo. As galvoju, kad nuvesiu pirmadieni kaip niekur nieko ir matysiu ka po to vaikas sakys. Jei dar karta pasakys kad ji skriaude ar uzdare kitam kambari tai tikrai bus jom blogai. Be to kad visos musu aukletojos kur dabar serga sako kad su mano vaiku darzeli nera jokiu problemu. Jis geras vaikas.
Prasau mamytes visu patarimu!!!!!!!
Atsakyti