tokias auklėtojas

JURGAKUKTIENE, 25 Sau 2007 - 12:18, parašė:
JURGAKUKTIENE, 25 Sau 2007 - 12:18, parašė: ![]()
Ką daryti jeigu auklėtoja mano, kad 4 metų vaikas turi viską mokėti pats. Kad mes mokėdami už darželį, mokam tik už maitinimą, o ne už vaiko priežiūra ir jos visai nepaiso tavo nuomonės. Jei šlapios pirštinės įdėtos į kepurę, tai yra jom normalu, ir mano pastaba jom sukelia juoką. Vaikai būna lauke be šalikų ir ant kojų užsidėję priešingai batus ir taip jie išbūna lauke apie valandą, tačiau nieko negali padaryti, nes jos iškarto puolą pirmos, nespėjus nieko pasakyt.Negi, joms nėra priemonių, gal jos ten jaučiasi visagalės?

Jei gyveni miestelyje, jei nelaiku ir ne vietoje išsižiosi, viskas atsisuks prieš vaiką, čia reikėtų atsargiai, vedėja ir auklėtojos čia viena ranka. Rasti ką nors konkrečiai, kad žinotų jog už savo elgesį gali nukentėti pačios. Juk jų nepagąsdinsi "vilkais" ir "baubais'.
JURGAKUKTIENE, 25 Sau 2007 - 12:40, parašė:
JURGAKUKTIENE, 25 Sau 2007 - 12:40, parašė: ![]()
Jei gyveni miestelyje, jei nelaiku ir ne vietoje išsižiosi, viskas atsisuks prieš vaiką, čia reikėtų atsargiai, vedėja ir auklėtojos čia viena ranka. Rasti ką nors konkrečiai, kad žinotų jog už savo elgesį gali nukentėti pačios. Juk jų nepagąsdinsi "vilkais" ir "baubais'.

Reikejo paklausti aukletoju uz ka jos gauna atlyginima?

JO/NE, 27 Sau 2007 - 19:21, parašė:
JO/NE, 27 Sau 2007 - 19:21, parašė: ![]()
Nu man tai nerealu tokia situacija ir poziuris i vaika
Kai savo dukryte vedziau i lopseli, situacija buvo panasi, pastabos aukletojai nepadejo. Pakeiciau darzeli, nuo 3m pradejau vest i montesori. Aukletojos ten nuostabios, tokios prieziuros ir bendravimo su vaikais tikrai nesitikejau. Aciu joms
Manau, kad skundai valdziai nelabai pades. Gal prieziura ir pasikeis, bet tokiu aukletoju gerbti vaika kaip zmogu jau nepriversi...

Na net ir nežinau, mums teko spręst kai kuriuos konfliktus su auklėtojomis, bet užteko tik paminėti valdžią viskas susitvarkė ir vaikučiai labai jau myli jas ir jo mylimos yra