Gyvenimas mus kartas nuo karto isbando...
Bet skausma duoda tam, kad po to dziaugsma labiau ivertintum... vertybes perkainuotum... ivertintum supancia aplinka...
dziugu, kad tavo mazylei viskas gerai, bet kartu ir labai liudna, kad tos moteriskes mazute pavirto angeliuku labai graudi, graziai aprasyta istorija
Papildyta:
gyvenimas tikrai tesiasi, reikia tik sutelk savyje stiprybes, o Dievas ne tik atima, bet ir duoda. Tikiuos Jums jis duos be galo daug, tiek daug kiek net nepagalvojot. Linkiu Jums susilaukt sveiku, graziu ir laimingu vaikuciu.
Papildyta:
QUOTE(geldute @ 2008 09 23, 15:01)
grazi ir labai graudi istorija...perskaiciau ir negaliu patiketi, kad ji apie mano angeleli...prisiminimai taip arti...
Bet gyvenimas grazus ir jis nesustojo ta birzelio 13 diena ....jis tesiasi...
aciu jums visoms ir ypac tau "Kat"
Viltes mama
Viltes mama
gyvenimas tikrai tesiasi, reikia tik sutelk savyje stiprybes, o Dievas ne tik atima, bet ir duoda. Tikiuos Jums jis duos be galo daug, tiek daug kiek net nepagalvojot. Linkiu Jums susilaukt sveiku, graziu ir laimingu vaikuciu.
Net apsiasarojau, labai jau jausmingai parasyta... Dievas atima - Dievas duoda. O jums stiprybes ir svarbiausia - sveikatytes.
QUOTE(geldute @ 2008 09 23, 15:01)
grazi ir labai graudi istorija...perskaiciau ir negaliu patiketi, kad ji apie mano angeleli...prisiminimai taip arti...
Viltes mama
Viltes mama
Taip, gyvenimas tęsiasi. Ateity dar laukia širdyje nešiojamos svajonės išsipildymas. Būtinai.
Ačiū, kad parašei. Man tai labai svarbu, tai mudviejų prisiminimai.
Vakar perskaičiau, apsiverkiau ir nebegalejau nieko parašyti, šiandien prisėdau parašyti, bet ir vėl verkiu, labai graudi gražios istorijos pabaiga....