Be galo graudi istorija Aukit sveiki O kitai mamytei didžiausios stiprybės linkiu...
Istorija, kaip ir patsai gyvenimas - salia didziulio dziaugsmo ir laimes - skausmas ir liudesys...Linkiu, kad jusu ir dukrytes gyvenime butu kuo daugiau graziu, laimingu akimirku
koks tas gywenimas, laukiesi, lauki, sulauki ir ....stiprybes seimai ir didele uzuojauta. O Jums ,aukit sweikai!!!!
... aprašei jaudinančiai....kaip temoka tik mamos..... verkiau skaitydama.... nes patyriau labai panašiai..... irgi skaičius 13 buvo....ir tokie patys gydytojos žodžiai.....
Neturiu zodziu,neisivaizduoju ka pasakyti jums linkiu aukti didutem ir sveikutem
Na zinoma, kad ir vel apsi...
Labai graziai parasyta.
Sveikinu sulaukus sveikos dukrytes
Taip ligoninese labai jaudina kaimynu neleimes ir skausmas, teko patirti ne karta.
Nuo to niekur nedingsi, bet gal pats likimas taip skiria, kad galetume palaikyti vieni kitus
Labai graziai parasyta.
Sveikinu sulaukus sveikos dukrytes
Taip ligoninese labai jaudina kaimynu neleimes ir skausmas, teko patirti ne karta.
Nuo to niekur nedingsi, bet gal pats likimas taip skiria, kad galetume palaikyti vieni kitus
Labai grazi ir jaudinati istorija, skaiciau ir asara braukiau, taip gails tos mergytes Viltes As tokia laiminga , kad turiu savo angeleli , o buna ir kitaip
Labai graziai aprasiai ir labai skausmingai,
asaros pacios krito,
o dukryte rankos tvirtai glaude prie krutynes
stiprybes jums
asaros pacios krito,
o dukryte rankos tvirtai glaude prie krutynes
stiprybes jums
QUOTE(Kat @ 2007 01 25, 08:51)
Iš pradžių tokie netikėti jausmai mane buvo užplūdę: jaučiau net ir pyktį, kodėl tokią gražią dieną, mano dukrytės gimimo dieną, kada laimė netilpo širdyje, Dievas man pasiuntė išgyventi tokį košmarą, pajusti skausmą ir nusivylimą. Bet vėliau supratau, bet kokia patirtis mus praturtina. Mažoji Viltė (nors aš jos niekad nemačiau) apsigyveno mano širdyje. Ir kai degsiu savo mažylei gimtadienio žvakutes ant torto, visad širdy uždegsiu žvakelę mažajai angeliukei.
Tokie išgyvenimai priverčia į daug ką žiūrėti kitaip.
Tokie išgyvenimai priverčia į daug ką žiūrėti kitaip.
zinai, gyvenimas toks jau yra...vieniems duoda is kitu atima........bet kaip gaila......Didziausi jums palaikymai ir sekmes tavajai princesei...
Apsiverkiau...
Manau neįmanoma neapsiverkti sėkmės jums
Ačiū jums už palinkėjimus.
Jau prabėgo dveji metai. Prieš kelias dieneles degėm savo Julytei žvakutes ant torto.
Bet negaliu pamiršti tos mergytės.... Mažosios Viltės... Šiandien aplankėm jos kapelį, uždegėm žvakutę, padėjom baltą gėlės žiedą... Ir stovint prie to mažo kapelio vis kankina klausimas - kodėl??? Juk su Viltės mama, kol dar laukėm jų gimimo ligoninėje, svajojom, kaip kartu švęsim mergyčių gimtadienius, kaip jos draugaus, kaip mes dalinsimės patirtim, rūpesčiais, džiaugsmais... Deja...
Jau prabėgo dveji metai. Prieš kelias dieneles degėm savo Julytei žvakutes ant torto.
Bet negaliu pamiršti tos mergytės.... Mažosios Viltės... Šiandien aplankėm jos kapelį, uždegėm žvakutę, padėjom baltą gėlės žiedą... Ir stovint prie to mažo kapelio vis kankina klausimas - kodėl??? Juk su Viltės mama, kol dar laukėm jų gimimo ligoninėje, svajojom, kaip kartu švęsim mergyčių gimtadienius, kaip jos draugaus, kaip mes dalinsimės patirtim, rūpesčiais, džiaugsmais... Deja...