Įkraunama...
Įkraunama...

Gyvenimui ir dangui

kazkoks kosmaras verysad.gif vienoj vietoj ir gimimas ir mirtis-man nesuvokiama verysad.gif aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
Labai dviprasmiškus jausmus sukelianti tavo mergytės gimimo istoriija wub.gif verysad.gif
Jums kuo dideliausios laimės 4u.gif wub.gif
O kitai mamytei susitaikymo su netektim 4u.gif verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Gyvenimas ir mirtis - dvi neišskiriamos draugės... Viena kitą anksčiau ar vėliau aplanko unsure.gif Ir džiaugiuosi ir liūdžiu...
Labai gražiai papasakota wub.gif
Atsakyti
Labai gražiai aprašyta...daug jausmų...atėjimas ir išėjimas, džiaugsmas ir skausmas, palaima ir kančia...vienas šalia kito taip arti...Kaip sunku džiaugtis savo stebuklėliu, kai kitas stebuklėlis palieka...Begalo gražu, kai viena žvakelė simbolizuojanti gimimą visuomet degs dviems mergytėms wub.gif
Atsakyti
Liudna istorija, isivaizduoju kaip mirusios mergaites mamyte sunkiai viska isgyveno, nelengva prarasti ko taip stipriai laukiai.
Atsakyti
Tavo istorija labai garzi,aukit didutes ir grazutes wub.gif
Labai gaila,kad Vilte negalejo suteikti tokio dziaugsmo savo mamytei,bet ji dabar yra angeliukas ir savo mamyte saugo is virsaus wub.gif
Atsakyti
kaip man gaila tu maziuku leliuku, kuriuos dievas pasiima, gaila ir mamyciu.man taip skauda sirdele, negaliu susilaikyt neverkus.
jums daug sveikatytes
Atsakyti
QUOTE(Kat @ 2007 01 25, 09:51)
Iš pradžių tokie netikėti jausmai mane buvo užplūdę: jaučiau net ir pyktį, kodėl tokią gražią dieną, mano dukrytės gimimo dieną, kada laimė netilpo širdyje, Dievas man pasiuntė išgyventi tokį košmarą, pajusti skausmą ir nusivylimą. verysad.gif  Bet vėliau supratau, bet kokia patirtis mus praturtina. Mažoji Viltė (nors aš jos niekad nemačiau) apsigyveno mano širdyje. Ir kai degsiu savo mažylei gimtadienio žvakutes ant torto, visad širdy uždegsiu žvakelę mažajai angeliukei.
Tokie išgyvenimai priverčia į daug ką žiūrėti kitaip.  verysad.gif

kaip skauda sirdi del tokiu istoriju ir isgyvenimu, stiprybes, bukit sveikos ir laimingos
Atsakyti
Kokia graudi istorija verysad.gif Ir kodėl taip būna: kas nori ir laukia iš to atima, o kas nenori, tam vistiek duoda..? ( čia apie motinas, atsikratančias vaikais)
Atsakyti
Labai dziugu del taves ir tavo lelytes ,aukite stiprios ir sveikos wub.gif wub.gif

labai liudna del kitos lelytes verysad.gif verysad.gif ...deja .. taip jau buna verysad.gif verysad.gif ir teisti nieko negalim uz tai unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Viena gyvenimui, kita - dangui...
kaip graudu... angel_sadangel.gif cray.gif
Nieko nera baisiau tevams kaip netekti kudikelio... Jau kai suserga, rodos, imsi ir atiduosi visa save, kad tik zuikuciui butu gerai... O cia... neduok Dieve tokios nelaimes...

Atsakyti
Graudi kaimynes istorija verysad.gif Geriau, kad tokiu ivykiu nebutu verysad.gif
Atsakyti