i | Šis pasakojimas Gimdymo istorijų konkurse (2007 sausis) laimėjo II vietą ir yra apdovanotas supermama.lt sidabro medaliu! |
Na, tas likimas kartais tikrai per ziaurus
O jums didziausios sekmes
O jums didziausios sekmes
istorija sugraudino iki sielos gelmių
QUOTE(Aurėja @ 2007 02 07, 12:06)
Šis pasakojimas Gimdymo istorijų konkurse (2007 sausis) laimėjo II vietą ir yra apdovanotas supermama.lt sidabro medaliu!
Labai ačiū. Nors ir ne dėl konkurso parašiau savo dukros gimimo istoriją, bet labai malonu, kai sulauki įvertinimo.
Graudi mano istorija.
be žodžių, niekad neskaitau ir nežiūriu istorijų apie vaikus Žiauru.Kat, stiprybės ir kantrybės auginant savo dukrytes.
Apsiblioviau ir dar tvirčiau apkabinau savo sūnelį.
Man irgi niekaip iš galvos neišeina moters, praradusios vaikutį veidas. Mes gulėjom vienoj palatoj. Galiu tik įsivaizduoti, kaip ji jautėsi tarp kitų mamyčių, su vaikučiais
Man irgi niekaip iš galvos neišeina moters, praradusios vaikutį veidas. Mes gulėjom vienoj palatoj. Galiu tik įsivaizduoti, kaip ji jautėsi tarp kitų mamyčių, su vaikučiais
liudna ,bet grazi istorija.styprybes jums
Sveikinu jus nuoširdžiausiai Graži istorija,labai skaudu,kai nežinai kaip paguosti netekus taip laukto mažiuko,pravirkau .Aukit didelės ir stiprios
Kartais dievulis buna labai ziaurus, kodel....... Linkiu jums didziausios laimes ir sveikatos
Graži, bet kartu ir liūdna istorija. Aukit sveikutės.