Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(cooliuke @ 2007 02 07, 19:41)
noriu mmmmmmmm!!!!!!  smile.gif

As irgi noriu mmmmm!!!!! O jos kaip visada veluoja blush2.gif
Atsakyti
mergaites, as cia naujoke, bet man labai reikia jusu pagalbos kad pakomentuotumet mano echo rezultatus, uzsirasiau i vaisingumo klinika 20 d, bet sunku laukti, kai taip neramu, nes kazkaip jauciu kad rezultatai nekokie sad.gif
taigi:
gimdos forma taisyklinga, ilgis 6,5, storis 3,8, plotis 4,4, nepraplesta, lygi. gleivines storis 12,5.
desinieji gimdos priedai: kiauside 38,7x26,4 mm, policistiskos struktūros, vedanciojo folikulo nera.
kairiejo gimdos priedai: kiauside policistiska, vedanciojo folikulo nera, folikulai smulkus, 37,4x25,6.
Isvada: abieju kiausidziu policistozes vaizdas. Netaisiklinga gimdos padetis

Gal galetumet m,an pakomentuot, ar cia viskas labai baisu, nes visokios durnos mintys i galva lenda ir baimes pilnos kelnes, noriu vaikiuko, o padariau echoskopa del to kad po 3 menesius nesulaukiu menesiniu sad.gif
Gal cia biskuti ir ne i tema, bet nezinau pas ka paklaust..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilkaa: 08 vasario 2007 - 09:24
o as nenoriu mmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!! noriu nestuke.gif 2.gif !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 02 08, 09:13)
mergaites, as cia naujoke, bet man labai reikia jusu pagalbos kad pakomentuotumet mano echo rezultatus, uzsirasiau i vaisingumo klinika 20 d, bet sunku laukti, kai taip neramu, nes kazkaip jauciu kad rezultatai nekokie sad.gif
taigi:
gimdos forma taisyklinga, ilgis 6,5, storis 3,8, plotis 4,4, nepraplesta, lygi. gleivines storis 12,5.
desinieji gimdos priedai: kiauside 38,7x26,4 mm, policistiskos struktūros, vedanciojo folikulo nera.
kairiejo gimdos priedai: kiauside policistiska, vedanciojo folikulo nera, folikulai smulkus, 37,4x25,6.
Isvada: abieju kiausidziu policistozes vaizdas. Netaisiklinga gimdos padetis

Gal galetumet m,an pakomentuot, ar cia viskas labai baisu, nes visokios durnos mintys i galva lenda ir baimes pilnos kelnes, noriu vaikiuko, o padariau echoskopa del to kad po 3 menesius nesulaukiu menesiniu sad.gif
Gal cia biskuti ir ne i tema, bet nezinau pas ka paklaust..

Polisictuke esi nera tai nei labai baisu nei labai gerai. Nueisi pas gydytoja paskirs pasidaryti hormonius, kad paaisketu del ko nera vedanciojo folikulo ir ar vyksta tau savaime ovuliacija. Nepergyvenk manau esi gerose rankose nuejusi i VK mirksiukas.gif
Atsakyti
Elephant tu pati stipriausia moteris kokia as tik pazystu wub.gif buckis tau
tikiuos po keliu metuku abidvi turesim leliukus o dar fainiau kad gal ir kaimynkos busim smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Ir as islindau is pogrindzio:)Si cikla buvo pradeta pirmoji mano stimuliacija.Nuo 5 iki 9 c.d. chlostil+ nuo 8c.d gonalis (3 vnt)+ estrofem.Rezultatas- 21 mm folikulas desinej ir daug mazu, kairej 2 folikulai 16mm ir daug mazu.Jau gavau doze Ovitrele- ovuliacija ivyko.Siandien mano daktariukas pamate geltonkuni ir laisvo skyscio.Paskyre diuphastona ir nuteike optimistiskai.Tikiuosi kad tie maziukai folikulai sunyks ir problemu man nepridarys.
Tai tokios naujienos.Sekmes visom ir mums pasiseks:)
Atsakyti
QUOTE(Vilkaa @ 2007 02 08, 10:12)
Elephant tu pati stipriausia moteris kokia as tik pazystu  wub.gif  buckis tau
tikiuos po keliu metuku abidvi turesim leliukus o dar fainiau kad gal ir kaimynkos busim smile.gif

blush2.gif susigedau, aciu.
Cia daug labai stipriu merginu yra 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lasiniuotis @ 2007 02 08, 12:49)
Sveikos merginos.Ir as islindau is pogrindzio:)Si cikla buvo pradeta pirmoji mano stimuliacija.Nuo 5 iki 9 c.d. chlostil+ nuo 8c.d  gonalis (3 vnt)+ estrofem.Rezultatas- 21 mm folikulas desinej ir daug mazu, kairej 2 folikulai 16mm ir daug mazu.Jau gavau doze Ovitrele- ovuliacija ivyko.Siandien  mano daktariukas pamate geltonkuni ir laisvo skyscio.Paskyre diuphastona ir nuteike optimistiskai.Tikiuosi kad tie maziukai folikulai sunyks ir problemu man nepridarys.

Lauksime taves us geromis naujienomis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2007 02 08, 10:49)
Sveikos merginos.Ir as islindau is pogrindzio:)Si cikla buvo pradeta pirmoji mano stimuliacija.Nuo 5 iki 9 c.d. chlostil+ nuo 8c.d  gonalis (3 vnt)+ estrofem.Rezultatas- 21 mm folikulas desinej ir daug mazu, kairej 2 folikulai 16mm ir daug mazu.Jau gavau doze Ovitrele- ovuliacija ivyko.Siandien  mano daktariukas pamate geltonkuni ir laisvo skyscio.Paskyre diuphastona ir nuteike optimistiskai.Tikiuosi kad tie maziukai folikulai sunyks ir problemu man nepridarys.

Sėkmės 4u.gif

O ar svoris neauga Jums nuo tų hormonų? Aš kai pradėjau gerti duphastoną, man labai pilvas išpūstas. Ir į WC labai lakstyt pradėjau. hihihi.gif O valgyt kaip noriu doh.gif Man iškarto pasijuto hormonų poveikis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 02 08, 17:26)
Sėkmės 4u.gif 

O ar svoris neauga Jums nuo tų hormonų? Aš kai pradėjau gerti duphastoną, man labai pilvas išpūstas. Ir į WC labai lakstyt pradėjau. hihihi.gif  O valgyt kaip noriu doh.gif  Man iškarto pasijuto hormonų poveikis  doh.gif

As nieko blogo nejauciu .Dideles sekmes tau:)
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 02 08, 17:26)
Sėkmės 4u.gif 

O ar svoris neauga Jums nuo tų hormonų? Aš kai pradėjau gerti duphastoną, man labai pilvas išpūstas. Ir į WC labai lakstyt pradėjau. hihihi.gif  O valgyt kaip noriu doh.gif  Man iškarto pasijuto hormonų poveikis  doh.gif

Man nuo visu hormonu svoris pakilo 10 kg. per 10 men. BAISU.
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 02 08, 16:26)

Kadangi dar neseniai gydausi, sunku pasakyt g.gif Pries tai bandziau sveikai maitintis, geriau visokias "kudinancias" arbatas, tai pora kilu buvau numetusi, o dabar manija "kudintis" pakeite manija "pastoti", tai valgau tikrai daugiau, dazniau, riebiau blush2.gif , aisku tie pora kg jau sugrizo doh.gif , tik nezinau, ar jie nuo hormonu rolleyes.gif
Atsakyti
Nu, nenoriu priaugti schmoll.gif ir taip jau ant ribos. Rytoj eisiu sportuoti. Ir dabar sėdžiu, o pilvas išpūstas. Gal čia man nuo to, kai ta cistelė trūko prieš 6 dienas g.gif
O kaip jūsų krūtys? Mano padidėjusios ir sunkios... nebeįsivaizduoju. Pas gydytoją eisiu tik po po 8 dienų... Mano kiaušidės, hormonai tikriausiai visai streikuoja. Jau aš apie SEX'Ą net galvoti nenoriu. Vargšas mano vyras wub.gif
O stimuliacija turėtų teoriškai prasidėti po 13 d.
Atsakyti