Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

Buna gi kad Dufastona skyria, jei "netycia" pastoja, kad islaikyti zirniuka..
Seip kibima as irgi supratau kaip isitvirtinima...
Atsakyti
QUOTE(Trusty @ 2007 02 07, 17:02)
Buna gi kad Dufastona skyria, jei "netycia" pastoja, kad islaikyti zirniuka..
Seip kibima as irgi supratau kaip isitvirtinima...

Aš ,,kibimą'' suprantu kaip kiaušinėlio apvaisinimą. O prisitvirtinimą - kai apvaisintas kiaušinėlis tvirtinasi prie gimdos. Jei ,,kibimas'' vyko, tai nereiškia, kad jis buvo pilnai apvaisintas (t.y. apvaisinimas įvyko, bet zigota nesidalina arba nustoja dalintis po 3 dienų pavyzdžiui), o tokiu būdu jis niekaip ir negalėjo prisitvirtinti. Taigi jokio nėštumo ir nebuvo. Nu jau nežinau kaip aiškiau parašyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 02 07, 16:01)
1. O tai ne tas pats ax.gif
2. Juk taip ir parašiau, tik kitais žodžiais.
3. Daivute, ta mergina rašė (tfu, jau pamiršau jos niką), kad jai nėštumo testas buvo teigiamas 28 c.d. , ir ji pradėjo gerti Duph, o 31 c.d. jai atėjo mmm.
Va, kažkuri mergina iš IUI skyrelio du kartus darėsi kažkokios neaiškios firmos testuką ir jai rodė II, o pasidarius HCG, nė velnio, jokio nėštumo nėra. Ir po HCG tyrimo ji dar kartą pakartojo tą nėštumo testą ir vėl rodė II. Tai kaip čia suprasti?

1. tai ne tas pats. reikia skirti, kuris sakinys papildo kurį doh.gif
2. tai, kas buvo parašyta tavo žodžiais (tiksliau, tas sakinys, kurio aš laikausi įsikibus tongue.gif) reiškė vienareikšmiškai kaltinimą, kad Minutėlė pati nutraukė savo nėštumą, kuris jau gal buvo prasidėjęs, išgerdama duphastoną. Nes pasak tavęs, taip vėlai išgertas duphastonas iššaukia mmm. Tu teisi, kad ji per vėlai jį išgėrė, ta prasme, kad išgerdama anksčiau, gal būtų išsaugojus, bet neteisi, kad išgerdama vėliau tik pablogino reikalą. mirksiukas.gif
3. O ką čia suprasti norėtum? jei nebuvo to nėštumo ok, taip galėjo būt, bet juk tavo teigimu, jei ir buvo, jis nutrūko dėl išgerto duph....
Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2007 02 07, 16:12)
Aš ,,kibimą'' suprantu kaip kiaušinėlio apvaisinimą. O prisitvirtinimą - kai apvaisintas kiaušinėlis tvirtinasi prie gimdos. Jei ,,kibimas'' vyko, tai nereiškia, kad jis buvo  pilnai apvaisintas (t.y. apvaisinimas įvyko, bet zigota nesidalina arba nustoja dalintis po 3 dienų pavyzdžiui), o tokiu būdu jis niekaip ir negalėjo prisitvirtinti. Taigi jokio nėštumo ir nebuvo. Nu jau nežinau kaip aiškiau parašyti ax.gif

gal pažiūrėk į žodyną, ką reiškia žodis 'kibti' mirksiukas.gif spėju, senokai nebegyveni Lietuvoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 02 07, 17:01)
O tai ne tas pats ax.gif
Juk taip ir parašiau, tik kitais žodžiais.
Daivute, ta mergina rašė (tfu, jau pamiršau jos niką), kad jai nėštumo testas buvo teigiamas 28 c.d. , ir ji pradėjo gerti Duph, o 31 c.d. jai atėjo mmm.
Va, kažkuri mergina iš IUI skyrelio du kartus darėsi kažkokios neaiškios firmos testuką ir jai rodė II, o pasidarius HCG, nė velnio, jokio nėštumo nėra. Ir po HCG tyrimo ji dar kartą pakartojo tą nėštumo testą ir vėl rodė II. Tai kaip čia suprasti?

Siaip as 27 c.d. dariausi nest. testa. Jis buvo neigiamas. O 31 c.d. pasidariau testa- teigiamas. Taip pat nuejus i WC 32 c.d. ant tual. pop. liko kraujo ir 2 vandens pusleles( 4 mm). Taip kad nestumas tikrai buvo. Tik mano darbas kartais reikalauja daug fiz. jegu. 2-3 kartus per savaite kraunuosi masina(apie 600 kg). Todel ir gavosi su nest. blogai. Dar turbut prisidejo prog. trukumas( nes per velai pradejau gerti). Bet merginos nesipykim. Juk mes cia esame kad palaikytume viena kita. Uztenka kad pasaliniai musu nesupranta.
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 07, 17:19)
1. tai ne tas pats. reikia skirti, kuris sakinys papildo kurį  doh.gif
2. tai, kas buvo parašyta tavo žodžiais (tiksliau, tas sakinys, kurio aš laikausi įsikibus tongue.gif) reiškė vienareikšmiškai kaltinimą, kad Minutėlė pati nutraukė savo nėštumą, kuris jau gal buvo prasidėjęs, išgerdama duphastoną. Nes pasak tavęs, taip vėlai išgertas duphastonas iššaukia mmm. Tu teisi, kad ji per vėlai jį išgėrė, ta prasme, kad išgerdama anksčiau, gal būtų išsaugojus, bet neteisi, kad išgerdama vėliau tik pablogino reikalą.  mirksiukas.gif
3. O ką čia suprasti norėtum? jei nebuvo to nėštumo ok, taip galėjo būt, bet juk tavo teigimu, jei ir buvo, jis nutrūko dėl išgerto duph....
Papildyta:
gal pažiūrėk į žodyną, ką reiškia žodis 'kibti'  mirksiukas.gif  spėju, senokai nebegyveni Lietuvoj smile.gif

O tai spermiukas negali ,,kibti'' prie kiaušinėlio ir ,,užkibti'' tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 02 07, 16:30)
O tai spermiukas negali ,,kibti'' prie kiaušinėlio ir ,,užkibti'' tongue.gif

Kiek suprantu ne schmoll.gif "Kimba" tada kai implantuojasi, tada pradeda gamintis progesteronas, tada pradeda kilti HCG. Apvaisinimas - tai ne "kibimas" , tai du skirtingi dalykai
Atsakyti
Agnesse,

Dėl testų visada reikia turėti omeny keletą dalykų - testas gali būti nekokybiškas (užtenka to, kad būtų pasibaigęs jo galiojimo laikas arba jis laikytas netinkamose sąlygose...arba tiesiog abejotinas gamintojas)....kartais merginos, deja, pamato tai, ką norėtų matyti....o dar dažniau antra juostelė pasirodo vėliau nei turėtų ir tuomet jau į testą vertėtų tiesiog nebežiūrėti

viso to netaikau tai merginai, apie kurią kalbi, nes neįsigilinau į jos istoriją
Atsakyti
Merginos, visu pirma dufastonas skiriamas ne iš karto po IUI, o po tariamos ovuliacijos praėjus porai dienų, tai dažniausiai gaunasi, kad po IUI praėjus porai dienų. Taip liepiama daryti todė, kad jei dar neįvykus ovuliacijai vartojamas duf., jis gali ją užslopinti. Dufastons gali būti vartojamas keliems tikslams: 1. siekiant palaikyti nėštumą, ta prasme jis gamina progesteroną. Antra, jei dėl kažkokių priežasčių neprasideda mėnesinės, jis gali būti skiriamas kaip vaistas jas iššaukti. Tačiau tokiu atveju jis skiriamas apžiūrėjus gydytojui.
Agnesse, tu gal nuo per didelio domėjimosi kartais pati pradedi maišytis. Susikoncentruok, tik po to rašyk patarimus, nes iš tikro pastebiu, kad tavo pateikiama informacija ne visuomet yra teisinga. O dėl "kibimo", tai ir man peršasi tokia išvada, kad liaudiškai tariant "užkibai", kai jau tikrai žinai, kad esi nestuke.gif
Atsakyti
wacko.gif nieko nebesuprantu... Keistai cia ta tema pakrypo. g.gif
bigsmile.gif Ai, nu bet nesvarbu, "kibo" "uzkibo", koks skirtumas...
Na, tikiuosi, bent jau man "uzkibo" bigsmile.gif (turiu minty - spermiukas apvaisino kiausineli ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 02 07, 08:50)
cooliuke, nežliumbk 4u.gif
gimdos nuotrauką iškart po mmm patariama darytis tik todėl, kad nebūtų rizikos, kad netyčia gali būti pastojimas ax.gif Tu paskambinai ciklo vidury, ir tau pasakė, kad per vėlu, nes gydytoja nežinodama tavo situacijos pagalvojo, kad neužilgo tau ovuliacija... O kaip suprantu, pas tave ovuliacija nevyksta? g.gif  tai ir gimdos nuotrauką galima daryti bet kada mirksiukas.gif

nu va baigiat susipykti smile.gif
femme, jau sutariau su gyd. kad atvaziuosiu po savo mmmm....

tai dabar kt. klausimas:
labai smarkiai diskutuojat apie duphaston tai man pasakykit. ar as galiu pati savarankiskai dabar gerti duphst. ka prisisaukciau mmmm. noriu mmmmmmmm!!!!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 02 07, 19:41)
labai smarkiai diskutuojat apie duphaston tai man pasakykit. ar as galiu pati savarankiskai dabar gerti duphst. ka prisisaukciau mmmm. noriu mmmmmmmm!!!!!!  smile.gif

Nepatarčiau užsiimti saviveikla nepasitarus su gydytoja doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilma J.: 07 vasario 2007 - 20:45
QUOTE(cooliuke @ 2007 02 07, 20:41)
nu va baigiat susipykti smile.gif
femme, jau sutariau su gyd. kad atvaziuosiu po savo mmmm....

tai dabar kt. klausimas:
labai smarkiai diskutuojat apie duphaston tai man pasakykit. ar as galiu pati savarankiskai dabar gerti duphst. ka prisisaukciau mmmm. noriu mmmmmmmm!!!!!!  smile.gif

negalima, hormonius vaistus skiria ir jų vartojimą nustato gydytojas
Atsakyti