Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

teisingas ir vaizdingas komentaras biggrin.gif trinti negalima palikti (man kablelio vieta tai aiski) biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Daiva @ 2007 02 07, 12:01)
Merginos nenervuokit biggrin.gif.........

Agut, jaučiu vėl mane trinsi biggrin.gif

Liu te....grazhu kai vaikai gimsta paslaptingai...bet kai yra vaisingumo problemu.. paslaptis tampa nebeaktuali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 02 07, 11:01)
Merginos nenervuokit biggrin.gif Kad aš darau IVF žinojo matyt visi Lietuvoj, kas domisi nevaisingumu, mano apvaisintus embrionus (dar iki įsodinimo) filmavo ir rodė per TV "Srovės", apie mano nėštumą rašė berods "Tavo vaikas" - nu jooooooooooookios paslapties lotuliukas.gif Ir ką mano vaikas nuo to blogesnis ar mažiau mylimas lotuliukas.gif nepykit, bet briedas tokios kalbos....vėžininkas juk nesako - "Ai, nesigydysiu, paslapties noriu...." Mes SERGAM ir kaip ir bet kurią ligą ją reikia GYDYTI.....nejaugi vien tai, kad tai susiję su seksu, tą ligą padaro paslaptingą....

Agut, jaučiu vėl mane trinsi biggrin.gif

Kiekvienas norime, kad tai butu stebuklu, bet sutinku su Daivute, no to kad tu zinai kada ir kas, tas stebuklas, bus "blogesnis". As tikrai nelauksiu ir tikrai darysiu viska kad tik tureti mazyli. Dar pasakyk "Jei Dievas nedave tai ir neturesiu", tai jei susregi, gal irgi nesigidik, jgu DIevas dave
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 02 07, 10:18)
Nagrre Man tas pats... net nenoriu apie jokias stimuliacijas galvoti  doh.gif  Tai kaip tada smileysex.gif  Man taip norėtučia truputį paslapties šitam reikale...

As manau, kad reikia griebtis ir siaudo tokiame reikale. Kad tik veiksminga butu. Juk po 10- 15 metu atsisukes i praeiti gailesies kad sedejai rankas sudejus. Taip kad pesimistines nuotaikas palieki uz duru. Visos mes cia bandom. Buna ir daug nusivilimu( pas mane buvo 1 nesiv. ir 1 persileid.),bet vel nesekmes stumiam i kampa ir pirmyn.
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 02 06, 17:53)
Ir kaip ten, kai stimuliuoja ovuliaciją, tada tuo metu reikia bandyti pastoti? Ar ne taip supratau... ar čia tik gydymas... blush2.gif

Jo, tau tiksliai pasakys kada smileysex.gif smileysex.gif
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 07, 00:53)
nėr už ką  4u.gif  kodėl negint, jei skleidžiama dezinformacija  mirksiukas.gif  paskui kitos prisiskaito ir supanikuoja... veltui  blink.gif  doh.gif

aišku, duphastoną reiktų pradėt gert anksčiau, bet teiginys, kad jis tau nutraukė nėštumą tiesiog absurdiškas  blink.gif  doh.gif  gerai sako Miglužė, kad reik turėt atsakomybės, rašant tokius dalykus  blink.gif

Nu blin, sunervinot blink.gif Parodykit, kur parašiau, kad jis nutraukia nėštumą. Tikrai šiek tiek nusimanau tuose reikaluose. Paskaitot vieną sakinį ir darot išvadas. Aš tiesiog bandžiau aiškinti, kodėl testas rodo II, o po 2 dienų atsiranda mmm. Mane galit pulti tik dėl to, jei aš suklydau parašydama, kad buvo ,,kibimas''. Gal tiesiog jo visai nebuvo ir nebuvo jokio nėštumo.
Ir ne vienos čia mano patirtis, kad jei neįvyksta apvaisinimas, skiriamas Duph.
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 02 06, 16:13)
Nėštumo testai gali meluoti ax.gif , gal pas tave buvo ,,kibimas'', bet niekaip negali prisitvirtinti folikulas, o kai jis neprisitvirtinęs ir tu pavrtoji Duph, tai kaip tik ir iššaukia tau mmm. Jį reikia vartoti po O praėjus cviem dienom, va tada jis padės, jei yra problemų su progesteronu. Bet taip tikrai negalima daryti doh.gif , pirmiausia reikia visus tyrimus pasidaryti.
[

šiaip jau po IUI skiria duphastaną iškart, kai kiaušialąstė tikrai dar nebūna net iki gimdos daėjus, o ką jau kalbėt apie prisitvirtinimą... ar pgl tavo sapaliojimą tai reikštų, kad VK specialiai jį skiria, kad jis ir neprisikabintų? Juk pasak tavęs, kol neprisikabinęs, negalima jo skirt, nes iššauks mmm? nu nejuokink.

QUOTE(agnesse @ 2007 02 07, 15:36)
Parodykit, kur parašiau, kad jis nutraukia nėštumą. Tikrai šiek tiek nusimanau tuose reikaluose.

Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 02 07, 15:36)
Aš tiesiog bandžiau aiškinti, kodėl testas rodo II, o po 2 dienų atsiranda mmm. Ir ne vienos čia mano patirtis, kad jei neįvyksta apvaisinimas, skiriamas Duph.

Agnesse, jeigu kažkiek nusimanai, turėtum žinoti, kad testas fiksuoja hcg, o hcg pradeda išsiskirti tik po implantacijos...todėl, jei implantacijos nebuvo, tai ir testas nieko nerodys, net tuo atveju, jei kiaušinėlis (o ne folikulas) buvo apvaisintas. Teiginys, kad Diufastonas kažką padarys apvaisintam, bet nesiimplantavusiam kiaušinėliui, tikrai buvo neteisingas, todėl nėra ko nervintis.

Diufastonas skiriamas ne tada, kai neįvyksta apvaisinimas, o pora dienų po galimo apvaisinimo - tai didelis skirtumas, ir būtent tam, kad nėštumo atveju jį palaikytų, o jei nėra nėštumo, kad iššauktų mėnesines.
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 07, 15:42)
šiaip jau po IUI skiria duphastaną iškart, kai kiaušialąstė tikrai dar nebūna net iki gimdos daėjus, o ką jau kalbėt apie prisitvirtinimą... ar pgl tavo sapaliojimą tai reikštų, kad VK specialiai jį skiria, kad jis ir neprisikabintų? Juk pasak tavęs, kol neprisikabinęs, negalima jo skirt, nes iššauks mmm? nu nejuokink.

Na dufastona tikrai skiria iskart po IUI...
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 07, 16:42)

Ko tu įsikibus to vieno sakinio doh.gif , skaityk toliau ,, Duph reikia vartoti praėjus po O dviem dienom " Puikiai tai žinau. O prisitvirtinimas vyksta gal apie 5 d. po O (va šito tai tiksliai nežinau). Ar tu pati supranti žodį ,,kibimas'' ir jį skiri nuo prisitvirtinimas. Sorry, jei nesupranti mano terminologijos.
Vsio, kalbas baigiau
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 02 07, 15:52)
Ko tu įsikibus to vieno sakinio doh.gif , skaityk toliau ,, Duph reikia vartoti praėjus po O dviem dienom " Puikiai tai žinau. O prisitvirtinimas vyksta gal apie 5 d. po O (va šito tai tiksliai nežinau). Ar tu pati supranti žodį ,,kibimas'' ir jį skiri nuo prisitvirtinimas. Sorry, jei nesupranti mano terminologijos.
Vsio, kalbas baigiau

Tau nori padeti, o tu piksti...Negerai g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 02 07, 15:52)
Vsio, kalbas baigiau

o kodėl manai, kad pavartojus vėliau nei po dviejų dienų, jis iššaukia mmm, jei apvaisinimas ir įsitvirtinimas jau buvo (skaityk Daivos postą)?

Po 5dienų maždaug ateina į gimdą, tvirtinasi 7-10 dieną po apvasinimo. Na čia taip rašo kai kurie šaltiniai, kai kurie nurodo truputį trumpesnius terminus ax.gif

Ir dar... jei jau lituanistė nesupranta tavo "terminologijos", tai matyt su ta terminologija kažkas ne taip... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2007 02 07, 16:47)
Agnesse, jeigu kažkiek nusimanai, turėtum žinoti, kad testas fiksuoja hcg, o hcg pradeda išsiskirti tik po implantacijos...todėl, jei implantacijos nebuvo, tai ir testas nieko nerodys, net tuo atveju, jei kiaušinėlis (o ne folikulas) buvo apvaisintas. Teiginys, kad Diufastonas kažką padarys apvaisintam, bet nesiimplantavusiam kiaušinėliui, tikrai buvo neteisingas, todėl nėra ko nervintis.

Diufastonas skiriamas ne tada, kai neįvyksta apvaisinimas, o pora dienų po galimo apvaisinimo - tai didelis skirtumas, ir būtent tam, kad nėštumo atveju jį palaikytų, o jei nėra nėštumo, kad iššauktų mėnesines.

O tai ne tas pats ax.gif
Juk taip ir parašiau, tik kitais žodžiais.
Daivute, ta mergina rašė (tfu, jau pamiršau jos niką), kad jai nėštumo testas buvo teigiamas 28 c.d. , ir ji pradėjo gerti Duph, o 31 c.d. jai atėjo mmm.
Va, kažkuri mergina iš IUI skyrelio du kartus darėsi kažkokios neaiškios firmos testuką ir jai rodė II, o pasidarius HCG, nė velnio, jokio nėštumo nėra. Ir po HCG tyrimo ji dar kartą pakartojo tą nėštumo testą ir vėl rodė II. Tai kaip čia suprasti?
Atsakyti