Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(agnesse @ 2007 02 06, 16:13)
Nėštumo testai gali meluoti ax.gif , gal pas tave buvo ,,kibimas'', bet niekaip negali prisitvirtinti folikulas, o kai jis neprisitvirtinęs ir tu pavrtoji Duph, tai kaip tik ir iššaukia tau mmm. Jį reikia vartoti po O praėjus cviem dienom, va tada jis padės, jei yra problemų su progesteronu. Bet taip tikrai negalima daryti doh.gif , pirmiausia reikia visus tyrimus pasidaryti.

Visiškai sutinku su Fliquiti. Nu kam tokius neteisingus dalykus rašyti. Ir ne pirmą kartą. Turėk bent truputi atsakomybės.
Atsakyti
Sveikos, mergytes. Turiu toki rupesteli. Dabar man 5a stimuliacija. Sugeriau Cl. 9a cd desineje kiausideje buvo keli 16- 17 mm folikulai (man jie visus kartus gerai augo), gleivine apie 10 mm. 11 cd susileidau Pregnyli. Ovuliacija turejo (teoriskai) ivykti po 36 val. 13 cd vel nulekiau echo, tik pas kita gine, nes manoji negalejo: tie patys folikulai 19 mm dydzio, bet susijunge i vientisa mase (kas tas yr?), gleivine 12 mm. Laisvo skyscio nera. Tai galima spresti, kad ov. neivyko blink.gif Nieko nebesuprantu. Rytoj skambinsiu savo gydytojai. Bet, sakau, gal jus kokiu minciu turesit. Jei ov jau buvo, tai turesiu pradeti gerti dufastona. Ir is viso, keista ta mano situacija: praeinamumas geras (daryta laparoskopija), visi hormonai norma, isskyrus PRL (24) ir PRG (7), taigi, diagnoze- nevyksta ov. Ta pati nustate ir VK, nors dabar gydausi kitur. Pirmoji stimuliacija pavyko, bet persileidau, nes gine "pamirso" skirti dufastona. Kitos trys stimuliacijos vyko sklandziai, bet be rezultatu. Ar gali buti, kad pas mane folikulai neovuliuoja, o tiesiog sunyksta? Hormoniniai tyrimai po stimuliacijos nebutu informatyvus, tai ir svarstau, kur cia suo pakastas g.gif
Na ir prirasiau cia as. Jeigu nepabodo skaityti ir kuri nors turesite kokiu nors minciu, busiu dekinga notworthy.gif
Pamirsau parasyti, kad pas mano vyra viskas gerai, ir nesuderinamumo nera.
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 06, 17:41)
tau atėjo mmm, nes nebuvo apvaisinimo. na kam ginčytis, jei žinai tik vieną variantą - savo  mirksiukas.gif

Aciu FLIQUITI. Tu viena tik mane apgynei. O jau galvojau kad man su galva negerai jeigu taip darau.
Atsakyti
norejau jusu patarimo...
esu tundra, labai smarkiai nesidomiu o poto zliumbiu.... Klimas paskyre eiti darytis gimdos foto. As pasiskambinau tai gydytojai, ji sako geriausia daryti po mmm, galima iskart po poros dienu (praejus mmm)... as negalejau po poros dienu nes darbas.... taip gavosi kad po savaites kai praejo mmm jai pasiskambinu vel susitart kada einu "fotkintis" tai sako per velu..... nu blin as gyvenime nepataikysiu.... ir dabar dar neiasku kada vel pasirodys mmmm kai paskutini karta jas isvydau po 49 dienu.... ar duphastona kada nors ir kaip nors galeciau pradet vartot kad jas prisauktu greiciau? ar geriau cia nedaryt eksperimentu?
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2007 02 06, 22:13)
Aciu FLIQUITI. Tu viena tik mane apgynei. O jau galvojau kad man su galva negerai jeigu taip darau.

nėr už ką 4u.gif kodėl negint, jei skleidžiama dezinformacija mirksiukas.gif paskui kitos prisiskaito ir supanikuoja... veltui blink.gif doh.gif

aišku, duphastoną reiktų pradėt gert anksčiau, bet teiginys, kad jis tau nutraukė nėštumą tiesiog absurdiškas blink.gif doh.gif gerai sako Miglužė, kad reik turėt atsakomybės, rašant tokius dalykus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fliquiti: 07 vasario 2007 - 00:01
Sveikos , visoms linkiu is visos sirdies pastoti .Svarbiausiai tikejimas ir viskas bus gerai . As irgi vartojau vaistus ir dariau insiminacija . Taip kad zinau ka reiskia noreti ir netureti. Visoms sekmes.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2007 02 05, 20:15)
Tu nedaskaitei toliau. As dar karta rasau , kad duph. pradejau gerti tada, kai nestumo testas buvo teigiamas. Todel ir gavosi 31 c.d.

4u.gif atsiprasau blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(agnesse @ 2007 02 06, 16:13)
Nėštumo testai gali meluoti ax.gif , gal pas tave buvo ,,kibimas'', bet niekaip negali prisitvirtinti folikulas, o kai jis neprisitvirtinęs ir tu pavrtoji Duph, tai kaip tik ir iššaukia tau mmm. Jį reikia vartoti po O praėjus cviem dienom, va tada jis padės, jei yra problemų su progesteronu. Bet taip tikrai negalima daryti doh.gif , pirmiausia reikia visus tyrimus pasidaryti.
Papildyta:
Na, o kas naujo mūsų fronte ax.gif
Pas mane dvi savaites interneto nebuvo, tai negalėjau parašyti, o taip norėjosi įlįsti čia ir sužinoti ką nors gero ax.gif Bet tuščia blink.gif , kur jūsų apsilankymų rezultatai pas ginius blush2.gif
Kapril, prapuolei, kaip į vandenį, kur tu.
Elephant, kas pas tave naujo?
Noir, kaip antra stimuliacija, kas užaugo?
Mergaitės, prašom duoti ataskaitą  cool.gif

Agnesse, jei jau yra pastojimas, arba jei "kibimas" diuphastonas atvirksciai palaiko ir sustabdo persileidimus mirksiukas.gif
O man dar niekaip sekasi, tik ryt einu pas gini ir tik ryt galesiu parasyti kas ir kaip tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 02 06, 22:57)
norejau jusu patarimo...
esu tundra, labai smarkiai nesidomiu o poto zliumbiu.... Klimas paskyre eiti darytis gimdos foto. As pasiskambinau tai gydytojai, ji sako geriausia daryti po mmm, galima iskart po poros dienu (praejus mmm)... as negalejau po poros dienu nes darbas.... taip gavosi kad po savaites kai praejo mmm jai pasiskambinu vel susitart kada einu "fotkintis" tai sako per velu..... nu blin as gyvenime nepataikysiu.... ir dabar dar neiasku kada vel pasirodys mmmm kai paskutini karta jas isvydau po 49 dienu....  ar duphastona kada nors ir kaip nors galeciau pradet vartot kad jas prisauktu greiciau? ar geriau cia nedaryt eksperimentu?

cooliuke, nežliumbk 4u.gif
gimdos nuotrauką iškart po mmm patariama darytis tik todėl, kad nebūtų rizikos, kad netyčia gali būti pastojimas ax.gif Tu paskambinai ciklo vidury, ir tau pasakė, kad per vėlu, nes gydytoja nežinodama tavo situacijos pagalvojo, kad neužilgo tau ovuliacija... O kaip suprantu, pas tave ovuliacija nevyksta? g.gif tai ir gimdos nuotrauką galima daryti bet kada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 02 07, 08:50)
cooliuke, nežliumbk 4u.gif
gimdos nuotrauką iškart po mmm patariama darytis tik todėl, kad nebūtų rizikos, kad netyčia gali būti pastojimas ax.gif Tu paskambinai ciklo vidury, ir tau pasakė, kad per vėlu, nes gydytoja nežinodama tavo situacijos pagalvojo, kad neužilgo tau ovuliacija... O kaip suprantu, pas tave ovuliacija nevyksta? g.gif  tai ir gimdos nuotrauką galima daryti bet kada mirksiukas.gif

Femme, koks grazutis tavo sunelis wub.gif wub.gif Man ypac patiko foto "jacuzi" thumbup.gif lotuliukas.gif
P.s. as cia biski ne i tema, bet negalejau susilaikyti ax.gif
Atsakyti
Nagrre Man tas pats... net nenoriu apie jokias stimuliacijas galvoti doh.gif Tai kaip tada smileysex.gif Man taip norėtučia truputį paslapties šitam reikale...
Atsakyti
QUOTE(elephant @ 2007 02 07, 09:12)
Femme, koks grazutis tavo sunelis wub.gif  wub.gif Man ypac patiko foto "jacuzi" thumbup.gif  lotuliukas.gif
P.s. as cia biski ne i tema, bet negalejau susilaikyti ax.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 02 07, 09:18)
Nagrre Man tas pats... net nenoriu apie jokias stimuliacijas galvoti  doh.gif  Tai kaip tada smileysex.gif  Man taip norėtučia truputį paslapties šitam reikale...

Merginos nenervuokit biggrin.gif Kad aš darau IVF žinojo matyt visi Lietuvoj, kas domisi nevaisingumu, mano apvaisintus embrionus (dar iki įsodinimo) filmavo ir rodė per TV "Srovės", apie mano nėštumą rašė berods "Tavo vaikas" - nu jooooooooooookios paslapties lotuliukas.gif Ir ką mano vaikas nuo to blogesnis ar mažiau mylimas lotuliukas.gif nepykit, bet briedas tokios kalbos....vėžininkas juk nesako - "Ai, nesigydysiu, paslapties noriu...." Mes SERGAM ir kaip ir bet kurią ligą ją reikia GYDYTI.....nejaugi vien tai, kad tai susiję su seksu, tą ligą padaro paslaptingą....

Agut, jaučiu vėl mane trinsi biggrin.gif
Atsakyti