Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(cooliuke @ 2007 02 01, 22:31)
cia ziuriu jau kitos turi po viena arba du lelius..... as tai net to pirmojo sulaukti negaliu..... baigiu prakeikti savo darba kad  per ji gydytis negaliu normaliai...  gyvenu siauliuos  gydausi vilniuje is darbo neisleidzia...  o biuletenio neraso kol nera uzdegimu temperaturos kraujavimu ir pan. sestadieni gyd nedirba............... amen

Ojojoj, kokia nepavydetina situacija... Is tiesu, jei man reiketu vazineti i Vilniu - butu kazkiek problematiska, bet imanoma. Bet kai dirbau kitame darbe, vos neverkdama prasiau koleges, kad pakeistu mane, nes man reikejo vaziuoti... tuoktis... doh.gif Tikrai tave suprantu.
Del leliu. As turiu viena lelka, mano vyras - ne vienos blush2.gif Labai norim vaikiuko, nu bet "zakon podlasti" - dukrytes tevas jos nenorejo - ji gime, mano vyras (beje, dabar jau isivaikines mano dukra) nori ir savo - nu bet nesigauna verysad.gif Tai vat tuo ir guodziames, kad turim nors viena...
(beje, kai gimdziau, sakiau, kad daugiau ginkdie negimdysiu, tikiuosi tai nebus zodziai Dievui i ausi...) schmoll.gif
Atsakyti
[quote=lasiniuotis,2007 02 02, 14:09]
Sveikos merginos, reikia patarimo kaip susileisti gonali- K sake kad po oda i pilva ar slauni, bet kazkaip suabejojau ar tikrai?

Man taip pat buvo neaisku kaip ji leistis? Tai skambinau gyd. ir klausiau, sake leistis po oda i pilvo, slaunies raumens dali. Pati leistis bijojau, tai leisdavo vyras rytais i pilvo dali po oda. Si karta leisiuos i raumenis, nes i pilva labai nepatiko ir si karta gyd. patare leistis vakarais.

Sekmes tau lasiniuoti tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2007 02 01, 19:18)
Del progesterono as tyrima galiu pasidaryti po stimuliacijos. Clost. rezultatu neiskreips. Tik paziuresiu ar uzteks normalios duph. dozes ar reiks padidinti.

Minutele, man atrodo, kad zaidi su savo sveikata. Tik nesupyk, bet negalima vykdyti stimuliaciju ir naudoti hormoninius pakaitalus nezinant tavo rezultatu!!!!
Bet koks hormoninio preparato naudojimas, tame tarpe ir clostilbegyt, iskreipia hormoniniu tyrimu rezultatus, kartais tie 0,001 gali labai daug reiksti. Hormonius trymus reikia darytis du menesius nenaudojant jokiu hormoniu preparatu (clostyl. diuphaston ir t.t.)!!!
Ir kaip gali buti kad tu geri vaistus 31 c.d. jei tau 28 dienu ciklas, tai tada reiskias geri 3 c. d. arba kazka ne taip parasei blink.gif
Sutinku su femmes komentarais del diuphaston gerimo.
Tikiuosi, kad viskas tau gerai eisis wub.gif Tikrai nelinkiu nieko blogo, linkiu tik visa ko geriausio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(elephant @ 2007 02 05, 09:53)
Ir kaip gali buti kad tu geri vaistus 31 c.d. jei tau 28 dienu ciklas, tai tada reiskias geri 3 c. d. arba kazka ne taip parasei blink.gif
Sutinku su femmes komentarais del diuphaston gerimo.
Tikiuosi, kad viskas tau gerai eisis wub.gif Tikrai nelinkiu nieko blogo, linkiu tik visa ko geriausio wub.gif

Tu nedaskaitei toliau. As dar karta rasau , kad duph. pradejau gerti tada, kai nestumo testas buvo teigiamas. Todel ir gavosi 31 c.d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 05 vasario 2007 - 20:16
QUOTE(Minutėlė @ 2007 02 05, 21:15)
Tu nedaskaitei toliau. As dar karta rasau , kad duph. pradejau gerti tada, kai nestumo testas buvo teigiamas. Todel ir gavosi 31 c.d.

Nėštumo testai gali meluoti ax.gif , gal pas tave buvo ,,kibimas'', bet niekaip negali prisitvirtinti folikulas, o kai jis neprisitvirtinęs ir tu pavrtoji Duph, tai kaip tik ir iššaukia tau mmm. Jį reikia vartoti po O praėjus cviem dienom, va tada jis padės, jei yra problemų su progesteronu. Bet taip tikrai negalima daryti doh.gif , pirmiausia reikia visus tyrimus pasidaryti.
Papildyta:
Na, o kas naujo mūsų fronte ax.gif
Pas mane dvi savaites interneto nebuvo, tai negalėjau parašyti, o taip norėjosi įlįsti čia ir sužinoti ką nors gero ax.gif Bet tuščia blink.gif , kur jūsų apsilankymų rezultatai pas ginius blush2.gif
Kapril, prapuolei, kaip į vandenį, kur tu.
Elephant, kas pas tave naujo?
Noir, kaip antra stimuliacija, kas užaugo?
Mergaitės, prašom duoti ataskaitą cool.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 02 06, 16:13)
Nėštumo testai gali meluoti ax.gif , gal pas tave buvo ,,kibimas'', bet niekaip negali prisitvirtinti folikulas, o kai jis neprisitvirtinęs ir tu pavrtoji Duph, tai kaip tik ir iššaukia tau mmm. Jį reikia vartoti po O praėjus cviem dienom, va tada jis padės, jei yra problemų su progesteronu. Bet taip tikrai negalima daryti doh.gif , pirmiausia reikia visus tyrimus pasidaryti.

nu ir kam čia dabar pasakot tokius siaubekus? taigi netiesa... duphastonas kaip tik palaiko nėštumą, o iššauktų mmm nebent pagėrus ir nutraukus gėrimą, ot doh.gif
Atsakyti
Nevisiškai pasitikiu savo gydytoja, jau vien dėl to, kad jinai pati neechospuoja. Bet šiaip maloni, švelni, be to pažystama... tai mane ir stabdo atsisakyti jos paslaugų... kaip kvaila
Mano mmm visada buvo nereguliarios. Kokios priežastys? Niekas nežino. Svoris tikrai neperdidelis, vargina tik spuogai. Kad policistinės - FSH/LH santykis gydytojai buvo vienintelis konkretus įrodymas - 1,8...
Trūkus "cistai" ar folikului paskyrė gerti duphastoną nuo 16 c.d. Dabar geriu ir laukiu mmm. Dar darysiu PRL tyrimą 26 c.d. Gal sakau dar kokį pasidaryti tyrimą? Gydytoja man nieko daugiau nerekomendavo. Man tik gaila, kad aš taip ir nepasidariau PRG tyrimo... nespėjau, nes kai trūko ta "cista" man iškarto liepė gerti duphastoną, taip, kad net ir nežinau koks pas mane PRG. Krūtys padidėjusios, išspaudžiamas skystis iš jų.. nors prieš du mėn. kai tyriausi PRL- buvo norma (viduriukas).

Po mmm išaukimo nori stimuliuoti mane nuo 5 c.d. Clostybegitu. Gal žinot, kaip tai vyksta, ar verta man prasidėti? Gal reikia kokius tyrimus pasidaryti? Patarkit. Man truputį neramu.
Atsakyti
QUOTE(Fliquiti @ 2007 02 06, 17:19)
nu ir kam čia dabar pasakot tokius siaubekus? taigi netiesa... duphastonas kaip tik palaiko nėštumą, o iššauktų mmm nebent pagėrus ir nutraukus gėrimą, ot  doh.gif

O vat ir ne tongue.gif , na iš tiesų, nesipešiu su tavim blush2.gif , bet man ginis paskyrė gerti Duhp nuo 14 c.d., nes pas mane po streso, folikulai pradėjo nykti ir 14 c.d. buvo vos 11 mm, todėl liepė gerti Duph, kad greičiau mmm ateitų ir kad greičiau naujas ciklas prasidėtų. Ir po 10 dienų Duph, man atėjo mmm. Vat. ax.gif
Atsakyti
tau atėjo mmm, nes nebuvo apvaisinimo. na kam ginčytis, jei žinai tik vieną variantą - savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Li ute @ 2007 02 06, 17:20)
Krūtys padidėjusios, išspaudžiamas skystis iš jų.. nors prieš du mėn. kai tyriausi PRL- buvo norma (viduriukas).

Po mmm išaukimo nori stimuliuoti mane nuo 5 c.d. Clostybegitu. Gal žinot, kaip tai vyksta, ar verta man prasidėti? Gal reikia kokius tyrimus pasidaryti? Patarkit. Man truputį neramu.

Teko girdėti, kad ir esant normaliam Prol, iš krūtų teka skystis, bet gydytoja gali skirti po puse tab. Bromkriptino (kartoju TIK GYDYTOJA). O Prol niekada nebuvo pas tave užkilęs g.gif , nes jis gali keistis.
Clost - tai vaistai, kuriuos reikia gerti ax.gif , visai neskausminga procedūra nei fiziškai, nei finansiškai lotuliukas.gif
Na, bet pirmiasia reikėtų pasidaryti Prog tyrimus, kurie parodys, ar pas tave vyksta O. Jei ne, tai dar skirs vaistų, kad ji vyktų.
O daugiau jokių problemų, nei pas vyrą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 02 06, 14:44)
Teko girdėti, kad ir esant normaliam Prol, iš krūtų teka skystis, bet gydytoja gali skirti po puse tab. Bromkriptino (kartoju TIK GYDYTOJA). O Prol niekada nebuvo pas tave užkilęs g.gif , nes jis gali keistis.
Clost - tai vaistai, kuriuos reikia gerti ax.gif , visai neskausminga procedūra nei fiziškai, nei finansiškai lotuliukas.gif
Na, bet pirmiasia reikėtų pasidaryti Prog tyrimus, kurie parodys, ar pas tave vyksta O. Jei ne, tai dar skirs vaistų, kad ji vyktų.
O daugiau jokių problemų, nei pas vyrą ax.gif

Sakau, gal man pasidaryti, kažkokį "skiesta" PRL tyrimą. Nes kažkaip yra, kad jis toks koncentruotas dėl to ir telpa į normas? Kažką nusišnekėjau...
Kaip nenoriu tų stimuliacijų... negaliu... man taip baisu, kad prigersiu visokių hormonų...
PRG jau nebedarysiu, nes tikriausiai geriant duphastona rodys nesamones.
Ir kaip ten, kai stimuliuoja ovuliaciją, tada tuo metu reikia bandyti pastoti? Ar ne taip supratau... ar čia tik gydymas... blush2.gif
Atsakyti
Na merginos as gryzau is savo gin, mane apziurejo echoskopu ir pas mane kaip ir viskas tvarkoj, nes uzauginau du folikulus, ir gleivine normali, tai liepe 4 dienas smileysex.gif ir tada po dvieju savaiciu ateiti ziureti ar :uzkibo" o jei ne tai mano gin. sake nezino ka tada daryti reiks, bet as tikiuosi viskas bus gerai. Grysiu siandien po paskaitu namo ir atlikinesim reikal;iu, bet sake negalvoti, kad darom butent vaiko, o galvoti apie kanors grazaus, nes jei galvosim apie vaiko daryma, tai tada jis tikmrai nesigaus g.gif o apie ka as galiu galvoti, kad tokie dalykai darosi as neisivaizduoju tada, nu bet kazkaip reiks rolleyes.gif nes labai labai labai noriu (kaip ir visos cia) 2.gif
Atsakyti