Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

Sveikos,
Uz akiu uzkliuvo jusu tema. Jau gana senai ginius siulo skatinima, vis dar delsiau, bet dabar pati matau, kad laukti jau nera ko. Balandzio menesi pradesiu ir as skatinima. Siek tiek apie ji zinau, taciau dar daug kas lieka neaisku doh.gif

QUOTE(Gilaja @ 2007 03 22, 08:28)
dabar dėl vaistukų - žinok tikrai nesiūlau jų vartoti be gygytojo leidimo  schmoll.gif beje, kažin ar jie parduodami be recepto?  g.gif

Gilaja, parduodami be recepto, man ant paprasto lapelio israse mirksiukas.gif
O kas liecia vyra, tai jei moteris nepastoja tai pirmiausia ir siulo tirti vyra. Tai paprasciausia ir pigiausia. O skatinimas nera skiriamas be kazkokios tai priezastes schmoll.gif

QUOTE(pora @ 2007 03 22, 23:25)
Cia merginos visos patyrusios apie siuos vaistus, tai ir noreciau jusu paklausti apie siuos vaistus. Ar labai pakenktu jei as be ginekologo patarimo viena menesi (t.y. taip kaip recepte nurodyta) pagerciau siuos vaistus. Nes turiu viena pazistama moteryte akuseriniame skyriuje, ji sake, kad nepakenks. O kaip manote jus. Nes problemu del nevaisingumo neturiu, bet pastoti nesiseka. O taip  norisi kad viskas ivyktu greiciau g.gif

Paciai vienai jei auga folikulai juos gerti net neverta, netgi pavojinga gali buti. Juk skatinamas folikulu augimas, veliau turi buti sekama ar jis sprogo, antraip tektu ji susprogdinti su vaistukais. Jei sito nepadarysi gali buti cistos ir daug rimtesnes bedos. Taip mane ginius informavo blush2.gif O sake kiek moteriskiu guli skyriuj po netiksliai ivykdytos stimuliacijos ir pan. As nerizikuociau schmoll.gif Tik su ginekologes prieziura galima tuom uzsiimti smile.gif

Dar noriu paklausti nuo kada pradedat stimuliacija? Man skyre nuo 5 cd. gerti 5 dienas + nuo 15 cd. pradeti gerti Duphastona. Ar kas geriat po stimuliacijos Duphastona? Nes kiek zinau jei pastoji, ji vertetu nenutraukiamai gerti iki 12 nestuke.gif savaites.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 23 kovo 2007 - 08:59
QUOTE(knielita @ 2007 03 23, 10:50)
Sveikos,
Uz akiu uzkliuvo jusu tema. Jau gana senai ginius siulo skatinima, vis dar delsiau, bet  dabar pati matau, kad laukti jau nera ko. Balandzio menesi pradesiu ir as skatinima.

Kiek laiko nepastoji?
Ar tau folikulai neauga, ar kitos bėdos?

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2007 03 23, 09:20)
Kiek laiko nepastoji?
Ar tau folikulai neauga, ar kitos bėdos?

blush2.gif

Planuoju jau metai, stimuliacija pradesim 13 mano planavimo cikla.
Pati pradzia buvo mano gausios mmm ir kresuliukai ju metu. Tada itare endimetrioze, patare pastoti ir skyre vartoti Duphastona. Taip ir pradejom planuoti, nes kaip ir pats laikas buvo jau, o ir abu tam pritarem. Duphastona geriau nuo 15 iki 25 c.d. mmm buvo reguliarios (mano visada jos buvo kas 28 dienos), nuo 5 men. issiderino ciklas. mmm ateidavo tai 36 tai 28 ar 32 diena. Pradejo sekti folikulu augima, deja, keli menesiai parode, kad nera dominuojanciu. Siule pradeti skatinima, taciau atsisakiau. po 11 menesiu Duphastono vartojimo pasitarusi su kita gine, nusprendziau pora ciklu Duphastono nevertoti, isiziebe kvaila viltis, kad atsistatys O. Taciau praeita cikla sekti folikulai nieko gero nezadejo. 12 cd. didziausias folikulas buvo 8 mm. o 15 cd. jo jau nebuvo. BT esu matavusi, kreive rodo O, taciau kiek zinau tai gali nieko nereiksti. Praejus 6 men. nuo pasiulymo pradeti skatinima as pati matau kad laukti daugiau nera ko. Kita cikla ji pradesiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knielita: 23 kovo 2007 - 09:29
QUOTE(knielita @ 2007 03 23, 11:28)
Planuoju jau metai. Kita cikla ji pradesiu...

supratau 4u.gif
sėkmės tau mirksiukas.gif Ir pasidalink kaip sekasi, o.k.?
Atsakyti
QUOTE(pora @ 2007 03 23, 00:25)
Cia merginos visos patyrusios apie siuos vaistus, tai ir noreciau jusu paklausti apie siuos vaistus. Ar labai pakenktu jei as be ginekologo patarimo viena menesi (t.y. taip kaip recepte nurodyta) pagerciau siuos vaistus. Nes turiu viena pazistama moteryte akuseriniame skyriuje, ji sake, kad nepakenks. O kaip manote jus. Nes problemu del nevaisingumo neturiu, bet pastoti nesiseka. O taip norisi kad viskas ivyktu greiciau g.gif

Tikrai negalima Clost. savavališkai vartoti, nes:
1) pirmiausia tai jis parduodamas su receptu,
2) tik tavo ginė gali žinoti kiek, t.y. kokios dozės tau reikia ir nuo kurios c.d. reikia pradėti gerti, nes kiekvienai individualiai,
3) stimuliacijas būtina stebėti echoskopiškai, ar padeda tie vaistai, ar neplonėjo gleivinė, ar nesukeliama hiperstimuliacija...
Čia ne šiaip kokie vitaminai, o hormoninis preparatas
Atsakyti
Knielita, pirmiausia Duph skiriamas ne nuo tam tikros c.d. , o po to, kai įvyksta O. man pavyzdžiui, O kaip tik ir būna apie 15 c.d. (nors visas ciklas 28 d.), todėl man Duph skiriamas nuo 16 ar 17 c.d. - čia individualiai, kam kada įvyksta O.
Kiek žinau, tai clost. parduodamas tik su receptu g.gif
O tau kraujo tyrimai atlikti, nes pagal tavo aprašymus, kad nevyksta kartais O, nesusiformuoja folikulai, ko gero su hormonai kažkas negerai. Ir gimdosfotkę reikėtų pirmiausia pasidaryti mirksiukas.gif , o tik tada stimuliuotis.
Čia aišku mano nuomonė, ne teigimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 03 23, 15:17)
Knielita, pirmiausia Duph skiriamas ne nuo tam tikros c.d. , o po to, kai įvyksta O. man pavyzdžiui, O kaip tik ir būna apie 15 c.d. (nors visas ciklas 28 d.), todėl man Duph skiriamas nuo 16 ar 17 c.d. - čia individualiai, kam kada įvyksta O.
Kiek žinau, tai clost. parduodamas tik su receptu g.gif
O tau kraujo tyrimai atlikti, nes pagal tavo aprašymus, kad nevyksta kartais O, nesusiformuoja folikulai, ko gero su hormonai kažkas negerai. Ir gimdosfotkę reikėtų pirmiausia pasidaryti mirksiukas.gif , o tik tada stimuliuotis.
Čia aišku mano nuomonė, ne teigimas ax.gif

aš ir manau, jog be tyrimu taip eksperimentuoti su savo organizmu negalima. Todėl geriau apsilankyti pas gyd. Juolab, kad į šiuos vaistus organizmas gali visai nereaguoti. Tuomet skiriamas nuo kitos c.d. ir dar didinama dozė, tačiau būtinas stebėjimas....

Beje, šį vaistą man pardavė be recepto. Nors ir turėjau jį, buvau pamiršusi namie, surizikavau - pardavė.
Atsakyti

Sweikos mielosios, as cia dar wisai zalia, todel noriu kai ko jusus paklausti:
Nuo 5 c.d. pradejau gerti Clostilbegyt ir iki siol nesulaukiu mmmmm, o jos jau turejo prasideti pries savaite. Ar gali taip buti nuo situ vaistu? Ar kas man dawros. g.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta100 @ 2007 03 24, 12:07)
Sweikos mielosios, as cia dar wisai zalia, todel noriu kai ko jusus paklausti:
Nuo 5 c.d. pradejau gerti Clostilbegyt ir iki siol nesulaukiu mmmmm, o jos jau turejo prasideti pries savaite. Ar gali taip buti nuo situ vaistu? Ar kas man dawros.  g.gif

Gal tas kas darosi yra nėštumas? O kiek laiko tu gėrei Clostilbegit'ą?
Atsakyti
QUOTE(Nendrė @ 2007 03 24, 13:10)
Gal tas kas darosi yra nėštumas? O kiek laiko tu gėrei Clostilbegit'ą?

Geriau nuo vasario 27 iki dabar (dar vis geriu). Bet as dariau wakar nestumo testa- neigiamas, o mmm wis tiek nera ax.gif
Atsakyti
QUOTE(raminta100 @ 2007 03 24, 12:20)
Geriau nuo vasario 27 iki dabar (dar vis geriu). Bet as dariau wakar nestumo testa- neigiamas, o mmm wis tiek nera ax.gif

O tai tu čia pati sugalvojai jį gerti, ar kažkokia labai protinga gydytoja tau liepė jį gerti šitiek laiko? Ir dėl ko tu jį gėrei, kokiu tikslu?
Atsakyti
siaubas....ar tikrai clostilbegit geri? viespatie kas tau liepe menesi ji gerti? koks dar nestumo testas ir kokios dar menesines, niekas negeria clostilbegito menesi. kas tau taip liepe?

QUOTE(raminta100 @ 2007 03 24, 13:20)

Atsakyti