Uz akiu uzkliuvo jusu tema. Jau gana senai ginius siulo skatinima, vis dar delsiau, bet dabar pati matau, kad laukti jau nera ko. Balandzio menesi pradesiu ir as skatinima. Siek tiek apie ji zinau, taciau dar daug kas lieka neaisku
QUOTE(Gilaja @ 2007 03 22, 08:28)
dabar dėl vaistukų - žinok tikrai nesiūlau jų vartoti be gygytojo leidimo beje, kažin ar jie parduodami be recepto?
Gilaja, parduodami be recepto, man ant paprasto lapelio israse
O kas liecia vyra, tai jei moteris nepastoja tai pirmiausia ir siulo tirti vyra. Tai paprasciausia ir pigiausia. O skatinimas nera skiriamas be kazkokios tai priezastes
QUOTE(pora @ 2007 03 22, 23:25)
Cia merginos visos patyrusios apie siuos vaistus, tai ir noreciau jusu paklausti apie siuos vaistus. Ar labai pakenktu jei as be ginekologo patarimo viena menesi (t.y. taip kaip recepte nurodyta) pagerciau siuos vaistus. Nes turiu viena pazistama moteryte akuseriniame skyriuje, ji sake, kad nepakenks. O kaip manote jus. Nes problemu del nevaisingumo neturiu, bet pastoti nesiseka. O taip norisi kad viskas ivyktu greiciau
Paciai vienai jei auga folikulai juos gerti net neverta, netgi pavojinga gali buti. Juk skatinamas folikulu augimas, veliau turi buti sekama ar jis sprogo, antraip tektu ji susprogdinti su vaistukais. Jei sito nepadarysi gali buti cistos ir daug rimtesnes bedos. Taip mane ginius informavo O sake kiek moteriskiu guli skyriuj po netiksliai ivykdytos stimuliacijos ir pan. As nerizikuociau Tik su ginekologes prieziura galima tuom uzsiimti
Dar noriu paklausti nuo kada pradedat stimuliacija? Man skyre nuo 5 cd. gerti 5 dienas + nuo 15 cd. pradeti gerti Duphastona. Ar kas geriat po stimuliacijos Duphastona? Nes kiek zinau jei pastoji, ji vertetu nenutraukiamai gerti iki 12 savaites.