Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(Amade @ 2007 03 21, 09:39)
Labs ryc  ax.gif
Mano istorija tai tokia... prabundu apie 6.30 ir viska pamirsus lekiu i WC, nes laaabai noriu. Ir nuleidus vandeni prisimenu  doh.gif kad turejau gi testukui si geri skirt bash.gif: Aisku, sumasciau pries iseinant i darba apie 7.30 paziuret, gal...  blush2.gif aisku, parode tik viena bruksniuka...  verysad.gif
Na, nieko irnesakyk.gif nusipirkau dar viena testuka ir jau dabar lauksiu bent jau sekmadienio, jei iki tol neatsirioglins mmm beee.gif

Nu geras doh.gif , žinok tas testukas nieko kito ir negalėjo parodyti, nes juk per 1 val. to nėštukinio hormono sisiuke tikrai neprisikaups biggrin.gif , tik sugadinai testuką mirksiukas.gif Taip kad sekmadienį tikrai gali pamatyti II To tau ir linkiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 20, 16:51)

g.gif o Gonali kartu su Clost geriat ar kaip cia?... mastau.gif

Ne, pirmas penkias dienas clostyl, po to gonali, bet jei klausei apie cikla, tai taip tame paciame cikle ir gon ir clost
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 21, 08:42)
na va...viską gėri išleidai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

hihihi.gif bet as irgi avis fool.gif gi zinau, kad dar tik 11 dpo ir kad reikejo to prikoncentruoto naktinio sysiaus... bet ai, galvoju, jau jei turiu ta testuka, tai kodel nesugadinus? blush2.gif lotuliukas.gif

QUOTE(agnesse @ 2007 03 21, 08:44)
Nu geras doh.gif , žinok tas testukas nieko kito ir negalėjo parodyti, nes juk per 1 val. to nėštukinio hormono sisiuke tikrai neprisikaups biggrin.gif , tik sugadinai testuką mirksiukas.gif Taip kad sekmadienį tikrai gali pamatyti II To tau ir linkiu mirksiukas.gif

taip taip.... zinau... BT 37 siryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 21, 09:50)
hihihi.gif bet as irgi avis fool.gif gi zinau, kad dar tik 11 dpo ir kad reikejo to prikoncentruoto naktinio sysiaus... bet ai, galvoju, jau jei turiu ta testuka, tai kodel nesugadinus?  blush2.gif  lotuliukas.gif
taip taip.... zinau... BT 37 siryt  ax.gif

na, nieko, sekmadienį jau tikrai žinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 21, 09:00)
na, nieko, sekmadienį jau tikrai žinosi mirksiukas.gif

zinai, po to vieno bruksniuko tai visi ''pozymiai'' isgaravo. tik spenelius skaudena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 21, 10:08)
zinai, po to vieno bruksniuko tai visi ''pozymiai'' isgaravo. tik spenelius skaudena  unsure.gif

na, visko gali būti. Bet tikėkimės geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 21, 10:08)
zinai, po to vieno bruksniuko tai visi ''pozymiai'' isgaravo. tik spenelius skaudena  unsure.gif

Man po kiekvienos stimuliacijos spenelius skaudedavo, bet kogero nuo vaistu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 03 21, 14:26)
Man po kiekvienos stimuliacijos spenelius skaudedavo, bet kogero nuo vaistu verysad.gif

O man krūtinę skauda ne po stimuliacijų, o nuo duphastono unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 03 21, 13:26)

QUOTE(agnesse @ 2007 03 21, 13:45)
O man krūtinę skauda ne po stimuliacijų, o nuo duphastono unsure.gif

nu vavava... unsure.gif man nuo Duphastono pacius papukus skaudedavo labai. O si cikla spenelius kokia 4 dpo pradejo labai skaudet blink.gif As taip ir itariau, kad cia Clost sposai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 21, 14:49)
nu vavava...  unsure.gif man nuo Duphastono pacius papukus skaudedavo labai. O si cikla spenelius kokia 4 dpo pradejo labai skaudet  blink.gif As taip ir itariau, kad cia Clost sposai...  verysad.gif

na nieko, jei ką, gi labai smagu, kad tau vaistukai sureagavo thumbup.gif vadinasi, viskas tik laiko klausimas. Tik iš anksto nenukabink nosies.
Man šie vaitai visai nereaguoja, bet tikiu, kad padidinus dozę ar su kitais bus kitaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 21, 13:57)
na nieko, jei ką, gi labai smagu, kad tau vaistukai sureagavo thumbup.gif  vadinasi, viskas tik laiko klausimas. Tik iš anksto nenukabink nosies.
Man šie  vaitai visai nereaguoja, bet tikiu, kad padidinus dozę ar su kitais bus kitaip ax.gif

is esmes tai as labai dziaugiuosi, kad kazkokiu budu sureagavo net i pacia maziausia doze. Mano organizmui hormonai patinka blush2.gif Labai gerai Duphastonas reguliavo cikla... Dabar Clost irgi negaliu skustis... ax.gif Jei BT nemeluoja ir O tikrai buvo, tai jau tuo dziaugiuosi thumbup.gif thumbup.gif Aisku, norisi ir TO rezultato, bet bent jau judam... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 21, 15:06)
is esmes tai as labai dziaugiuosi, kad kazkokiu budu sureagavo net i pacia maziausia doze. Mano organizmui hormonai patinka  blush2.gif Labai gerai Duphastonas reguliavo cikla... Dabar Clost irgi negaliu skustis...  ax.gif Jei BT nemeluoja ir O tikrai buvo, tai jau tuo dziaugiuosi  thumbup.gif  thumbup.gif Aisku, norisi ir TO rezultato, bet bent jau judam...  unsure.gif

thumbup.gif o gal tu kraujo nuleisk g.gif bus viskas aišku
Atsakyti