Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

Merginos, as cia biški ne į temą, bigsmile.gif bigsmile.gif bet kaip tuos folikulus matuoja? blush2.gif
Kadangi man gresia ta procedūra, todėl ir klausiu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chada @ 2007 03 20, 17:20)
Merginos, as cia biški ne į temą,  bigsmile.gif  bigsmile.gif bet kaip tuos folikulus matuoja?  blush2.gif
Kadangi man gresia ta procedūra, todėl ir klausiu...  ax.gif

Vaginaliniu echoskopu žiūri. Tada ekrane matmenis "nuima" pati gyd.
Tau nieko matuot ir skaičiuot nereiks, pagulėsi kaip ponia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnesse @ 2007 03 20, 15:00)
Aš tai BT nepasitikiu schmoll.gif , kai dar lankiausi pas paprastą ginę, tai pusę metų piešiau tuos grafikus, ir ką - jie pas mane gražiausi buvo, ir rodydavo, kad O vyksta, o pasirodo, ji pas mane tai vyksta, tai ne. Ir dar pas mane mmm pramuša nors ir 37 laipsniai būna. Kažkuri forumietė rašė, kad jai pramušė, kai buvo 37,2. Tai va ir sakau, kad ja pasitikėti aklai negalima.

vat ir aš jau 5 ciklą matuoju, ir jau nusivyliau BT doh.gif rodo kad kiekvieną ciklą vyksta O, paskui aukšta laikosi kelias dienas ir kai būna kelias dienas 37.1 visvien mmm ateina doh.gif verysad.gif
Atsakyti
UOj, Amade, aš tuomet nurašyta šį ciklą. blush2.gif Mat man išvis, kaip minėjau jokio dominuojančio nėra, o gleivinė tik 2,2 (0,2 padidėjo thumbup.gif lotuliukas.gif ) juokas juokais. Duok Die..., kad vaistukų padidinta dozė suveiktų.
Atsakyti
ar visos esat matavusios BT?
man tai buvo toks juokelis, kai buvau pas K. jau ejo visas pokalbis i pabaiga ir reikejo susitarti kada vel pasirodau... as issitraukiau savo darbo grafika o ten toks smulkus surasytos visos visu darbuotoju darbo valandos... K gerai nepaziurejes kad uzbambejo kam cia zaidziuos su tuo BT matavimu.... tipo nereikia cia jokiu zaidimu smile.gif Parodziau kad tai darbo grafikas tai atsiprase smile.gif
Kiekvienas gydytojas turi savo gydymo budus ir metodus smile.gif
Mano drauge panevezy gydosi, tai jai gydytoja irgi liepe matuoti ir stebeti BT. O as po tokios K reakcijos kazkaip zvairai i tos gyd. paliepima paziurejau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 20, 15:14)
Gilaja su 2clost. tabletėmis irgi nieko? Tai kiek iš viso galima didinti? Man sakė, kad clost. lengviausias stimuliuojantis vaistas, dėl to perspėjo iš karto, kad gali būti ir tokių rezultatų.

tarškaliuk, taip, ir su 2 nebuvo jokios reakcijos schmoll.gif Todėl ir keičiam vaistukus mirksiukas.gif
Taip, CL yra pats paprasčiausias vaistukas, bet jis turi įtakos gleivinei, t.y. ją plonina, kas tikrai nėra gerai.
Stipresni vaistukai kitaip veikia ir gleivinę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gilaja: 20 kovo 2007 - 22:24
QUOTE(Gilaja @ 2007 03 20, 23:22)
tarškaliuk, taip, ir su 2 nebuvo jokios reakcijos  schmoll.gif Todėl ir keičiam vaistukus  mirksiukas.gif
Taip, CL yra pats paprasčiausias vaistukas, bet jis turi įtakos gleivinei, t.y. ją plonina, kas tikrai nėra gerai.
Stipresni vaistukai kitaip veikia ir gleivinę  mirksiukas.gif

scolst. plonina? blink.gif jėtau, mano 2mm dar paploninti galima? blink.gif Na aš visiškai "žalia", tačiau, kokia šio vaisto prasmė, kai gleivinė yra super plona?
Atsakyti
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 20, 23:26)
scolst. plonina? blink.gif jėtau, mano 2mm dar paploninti galima? blink.gif Na aš visiškai "žalia", tačiau, kokia šio vaisto prasmė, kai gleivinė yra super plona?

Gleivinei storinti skiriamas Estrofemas, paklausk savo gines, arba kitus vaistus naudokite, pvz. Gonal, jis yra naturalus hormonas, todel gleivine neploneja. mirksiukas.gif

Amade, kaip testukas, nekankink musu ilgai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 03 21, 09:06)
Gleivinei storinti skiriamas Estrofemas, paklausk savo gines, arba kitus vaistus naudokite, pvz. Gonal, jis yra naturalus hormonas, todel gleivine neploneja. mirksiukas.gif

Amade, kaip testukas, nekankink musu ilgai tongue.gif

na, įdomu...manau, gyd. žino, ką daro. Tik man čia kol kas "aukštas pilotažas" blush2.gif

Išties, Amade, kaip? 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 20, 17:51)
g.gif o Gonali kartu su Clost geriat ar kaip cia?... mastau.gif

Clost. geriam, o Gonalį badom į pilvą mirksiukas.gif
Kaip, Amade, testuką darei ax.gif
Atsakyti
Labs ryc ax.gif
Mano istorija tai tokia... prabundu apie 6.30 ir viska pamirsus lekiu i WC, nes laaabai noriu. Ir nuleidus vandeni prisimenu doh.gif kad turejau gi testukui si geri skirt bash.gif: Aisku, sumasciau pries iseinant i darba apie 7.30 paziuret, gal... blush2.gif aisku, parode tik viena bruksniuka... verysad.gif
Na, nieko irnesakyk.gif nusipirkau dar viena testuka ir jau dabar lauksiu bent jau sekmadienio, jei iki tol neatsirioglins mmm beee.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 03 21, 09:39)
Labs ryc  ax.gif
Mano istorija tai tokia... prabundu apie 6.30 ir viska pamirsus lekiu i WC, nes laaabai noriu. Ir nuleidus vandeni prisimenu  doh.gif kad turejau gi testukui si geri skirt bash.gif: Aisku, sumasciau pries iseinant i darba apie 7.30 paziuret, gal...  blush2.gif aisku, parode tik viena bruksniuka...  verysad.gif
Na, nieko irnesakyk.gif nusipirkau dar viena testuka ir jau dabar lauksiu bent jau sekmadienio, jei iki tol neatsirioglins mmm beee.gif

na va...viską gėri išleidai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti