Namie turiu tik elektroninį termometrą-jis turbūt tiks matuoti BT Ar tiksliai išmatuos
QUOTE(agnesse @ 2007 03 20, 15:00)
Aš tai BT nepasitikiu , kai dar lankiausi pas paprastą ginę, tai pusę metų piešiau tuos grafikus, ir ką - jie pas mane gražiausi buvo, ir rodydavo, kad O vyksta, o pasirodo, ji pas mane tai vyksta, tai ne. Ir dar pas mane mmm pramuša nors ir 37 laipsniai būna. Kažkuri forumietė rašė, kad jai pramušė, kai buvo 37,2. Tai va ir sakau, kad ja pasitikėti aklai negalima. O ir ginis man sakė, kad tai tik šiaip, dėl informatyvumo, bet šiaip iš jos negalima daryti jokių išvadų
as visiskai sutinku, kad vien BT aklai pasitiket negalima. Beje, mmm gali ateit ir prie 37... bet jau sekancia mmm diena ji bus pakritus
Bet siaip tai profilaktiskai matuotis nekenkia Bent jau man, kai uzeina ikvepimas, kaip si cikla, tai as matuoju...
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 20, 15:14)
Sveikos merginos
Gilaja su 2clost. tabletėmis irgi nieko? Tai kiek iš viso galima didinti? Man sakė, kad clost. lengviausias stimuliuojantis vaistas, dėl to perspėjo iš karto, kad gali būti ir tokių rezultatų.
Beje, ar realu, kad per 4 dienas atsirastų dominuojantis folikulas? man atrodo nelabai, bet gyd. liepė ateiti.
Gilaja su 2clost. tabletėmis irgi nieko? Tai kiek iš viso galima didinti? Man sakė, kad clost. lengviausias stimuliuojantis vaistas, dėl to perspėjo iš karto, kad gali būti ir tokių rezultatų.
Beje, ar realu, kad per 4 dienas atsirastų dominuojantis folikulas? man atrodo nelabai, bet gyd. liepė ateiti.
Gyd turi stebeti kaip ten kas auga, gal papildomai ka pasiulys
QUOTE(Murauskė @ 2007 03 20, 15:16)
Namie turiu tik elektroninį termometrą-jis turbūt tiks matuoti BT Ar tiksliai išmatuos
as matuoju su paprastu, nes mano elektroninis rodo 0.2 laipsnio maziau nei bet koks gyvsidabrinis. Bet gal cia tik pas mane grybiskas elektroninis...
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 20, 16:14)
Sveikos merginos
Gali ir net labai Man po 5 dienų atsirado
vajei, tada lėksiu penktadienį gal kokį ras nes dabar tik daug karoliukų
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 20, 15:26)
vajei, tada lėksiu penktadienį gal kokį ras nes dabar tik daug karoliukų
mano gine sake, kad folikulai paauga mazdaug 2mm kasdien. Tie dominuojantys, manyciau. Nes 11CD vakare mano didziausias folikulas buvo 11.7mm, 15 CD ryta didziausias jau buvo 16.8mm, tai per 3 dienas paaugo apie 6mm... o pagal BT 16 CD buvo O...
QUOTE(Amade @ 2007 03 20, 16:48)
mano gine sake, kad folikulai paauga mazdaug 2mm kasdien. Tie dominuojantys, manyciau. Nes 11CD vakare mano didziausias folikulas buvo 11.7mm, 15 CD ryta didziausias jau buvo 16.8mm, tai per 3 dienas paaugo apie 6mm... o pagal BT 16 CD buvo O...
na žiūrėsi, tik, kad nėra kol kas ten nei vieno dominuojančio...visi mažiukai. Na, gal atsiras. beje gleivinė super plona, tai dėl to nelabai reikšmės teikiu, jog vaistai sureaguotų.
Na va, mergytės, man lyg ir " pramušo"-pasirodė pirmieji mmm požymiai Jaučiu, po tokio susilaikymo,tai skausmas bus nerealus Gerai,kad šiandien ir užsiregistravau pas gydytoją-bus kaip tik 4 cd-žiūrėsim ką rasim
QUOTE(Šarūniukė @ 2007 03 20, 17:00)
O tu pati nebandei siūlyti, kad norėtum Gonal, aš tai neeksperimentuočiau taip savp sveikata
turbut taip ir reikes daryti, nes perskaiciau anotacijoj, kad 750mg per viena cikla (15tableciu) yra maksimumas..
agnesse
privaciai as einu, tai per kisene kerta labai, bet ka padarysi
QUOTE(lucky_star @ 2007 03 20, 14:58)
paskutini karta geriau po 3p/d 5 dienas, tia man pasake, kad kol galima didinti doze geriausia isnaudoti sio vaisto galimybes, tai turbut didinsim kita karta
pas K as vaikstau
pas K as vaikstau
Man dabar taip skyre po 3 tab 5 dienas ir 7 c.d ziures ar reikia gonalio ar ne.
QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 20, 15:55)
na žiūrėsi, tik, kad nėra kol kas ten nei vieno dominuojančio...visi mažiukai. Na, gal atsiras. beje gleivinė super plona, tai dėl to nelabai reikšmės teikiu, jog vaistai sureaguotų.
na, 11 CD tas 11 mm folikulas irgi nebuvo optimistiskai nuteikiantis 15 CD jei gerai fotkej supratau, gleivine buvo 7.5mm... irgi mazoka turbut... Nu nezinau nezinau... As is Gines kaip supratau, 15CD kai buvau, kad net O nebus, nes jau tipo 15 CD, o folikulas mazokas... Se tau, bent jau pagal bT tai O buvo... Ziuresim, jei mmm laiku ateis, tai tikesiu, kad O tikrai buvo... o jei jos neateis ir atnes dziugiu naujienu tai isvis... Ech... bijau bijau svajot...
Papildyta:
QUOTE(lucky_star @ 2007 03 20, 16:45)
as ir kaip ir privaciai, bet jau man dzin, moku, kad tik viskas butu...
QUOTE(elephant @ 2007 03 20, 16:47)
Man dabar taip skyre po 3 tab 5 dienas ir 7 c.d ziures ar reikia gonalio ar ne.
o Gonali kartu su Clost geriat ar kaip cia?...