Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

Labas rytukas 4u.gif
Nusipirkau nuo pat ryto testuka blush2.gif Nes Bt jau 37.1, nakti prabudau kelis kartus ir pilvukas surakintas. Ryte apacioj kairiam sone ''bade''. Nu nezinau, ziauriai visko bijau... tai ryt bus 11 DPO, galima pradet gadint testukus, nes noriu anksciau suzinot, jei esu nestuke.gif , kad iskart mauciau pas gine... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 03 20, 09:44)
Jeigu ka, tai as tik spelioju mirksiukas.gif Gali buti cista, neivykusi O , policistines, ar ciklas sukvailiojo nuo skatinamuju, arba  nestuke.gif , ko tau labiausiai ir linkiu. 4u.gif

Jo jo,suprantu, o aš tik garsiai mastau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2007 03 20, 09:47)
Labas rytukas  4u.gif
Nusipirkau nuo pat ryto testuka  blush2.gif Nes Bt jau 37.1, nakti prabudau kelis kartus ir pilvukas surakintas. Ryte apacioj kairiam sone ''bade''. Nu nezinau, ziauriai visko bijau... tai ryt bus 11 DPO, galima pradet gadint testukus, nes noriu anksciau suzinot, jei esu  nestuke.gif , kad iskart mauciau pas gine...  blush2.gif

Tai, Amade, ar jau darei testuką mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 03 20, 09:41)
g.gif Bet kas gali įtakoti,kad tiek laiko vėluoja mmm g.gif

Oi Murauske, gaila... Jei pas tave nebuvo O, o tai rodo PRL tyrimas, gal ir galėjo sutrikti ciklas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 03 20, 09:50)
Oi Murauske, gaila... Jei pas tave nebuvo O, o tai rodo PRL tyrimas, gal ir galėjo sutrikti ciklas g.gif

Tai jo, turbūt net neverta net laukti mmm, o registruotis pas gydytoja ir žiūrėti kas darosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 03 20, 09:52)
Tai jo, turbūt net neverta net laukti mmm, o registruotis pas gydytoja ir žiūrėti kas darosi g.gif

Žinai, būtų protingiausia smile.gif O gal jau jaučiasi kokie mmm požymiai, paskaudenimai, tai mmm neužkalnų.
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 03 20, 08:50)

Tai, Amade, ar jau darei testuką mirksiukas.gif

schmoll.gif schmoll.gif As tik pakeliui i darba nusipirkau... blush2.gif ryt gadinsiu... blush2.gif
Atsakyti
labukas 4u.gif

Godulia, dar kartelį sveikinimai wub.gif

QUOTE(tarškaliukas @ 2007 03 19, 22:52)
na man, nei vieno...daug "burbuliukų" tik priauginau. Gėriau po 1 5d. padidinom po 2

lygiai tas pats buvo ir man mirksiukas.gif tik deja ir į 2 tabletes nesureagavo verysad.gif

QUOTE(Murauskė @ 2007 03 20, 08:07)
Šyryt pasidariau nėštumo testą-ryškiausia viena juostelė g.gif , nesuprantu, o mmm neaiteina g.gif

Murauske, grynai mano situacija dabartinė. Po stimuliacijos 2 CL tabletėm, šiandien jau 48 CD, mmm nė kvapo, testas buvo neigiamas. Buvau ir ketvirtadienį, ir vakar pas ginį, tai išrašė, kaip jau Simutė ir minėjo Duphastoną mmm iššaukimui. Pas mane irgi O neįvykus, tik "labai gražūs karoliai" biggrin.gif Grynas PK vaizdas verysad.gif

QUOTE(Amade @ 2007 03 20, 08:47)
Labas rytukas  4u.gif
Nusipirkau nuo pat ryto testuka  blush2.gif Nes Bt jau 37.1, nakti prabudau kelis kartus ir pilvukas surakintas. Ryte apacioj kairiam sone ''bade''. Nu nezinau, ziauriai visko bijau... tai ryt bus 11 DPO, galima pradet gadint testukus, nes noriu anksciau suzinot, jei esu  nestuke.gif , kad iskart mauciau pas gine...  blush2.gif

Amade, labai labai stipriai laikau už tave kumštukus, mergyt wub.gif
Atsakyti
labai dziugu, kad daug kam stimuliacijos duoda labai laukiamus nestuke.gif
mano kiausydes uzsispyre ir nepasiduoda, gabar geriau clost. po 3p/d 5 dienas ir beveik nepaaugo! gal kas zinote kiek maksimum clost. galima gerti?
man sake kad po 5 tabletes per diena, bet tokie kiekiai vaistu mane gasdina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucky_star: 20 kovo 2007 - 09:13
QUOTE(lucky_star @ 2007 03 20, 10:12)
labai dziugu, kad daug kam stimuliacijos duoda labai laukiamus  nestuke.gif
mano kiausydes uzsispyre ir nepasiduoda, gabar geriau clost. po 3p/d 5 dienas ir beveik nepaaugo! gal kas zinote kiek maksimum clost. galima gerti?
man sake kad po 5 tabletes per diena, bet tokie kiekiai vaistu mane gasdina  g.gif

blink.gif blink.gif Nu daugoka, gal geriau kombinuoti Clost. + Gonalis g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky_star @ 2007 03 20, 09:12)
man sake kad po 5 tabletes per diena, bet tokie kiekiai vaistu mane gasdina  g.gif

matyt tavo organizmas nereaguoja į CL, kaip ir mano, todėl, bent jau man, tai pasiūlė tik keisti vaistus mirksiukas.gif ir manau, kad dozę turėtų paskirti tik gydytojas, savavališkai nesiūlyčiau jos didinti. gal tikrai verta pakeisti vaistus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky_star @ 2007 03 20, 09:12)

g.gif siaip tai nepamenu, bet info lapely tikrai skaiciau kiek maximum per viena cikla galima isgerti... paskaityk ir pasitark su gine... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky_star @ 2007 03 20, 10:12)

Tikiuosi tu gydais pas rimtą nevaisingumo specą, nes tokiu atveju žaisti pavojinga blink.gif 4u.gif
Atsakyti