Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(Minutėlė @ 2007 01 31, 17:01)
Man ginek. buvo paskyrusi clost. Bet pries tai darem spermos tyrima. Echoskopu mate kad neauga folikulai. Todel manau kad hormonai sutrike. O jie,, pakeiciami'' vaistais. Clost.+ pregnyl+duphast. Gaunasi pilnas komplektas. Arba as dar kazko nezinau.

būtų gerai išsiaiškinti kokie hormonai sutrikę ir kodėl nevyksta ovuliacija nes ši schema toli gražu nėra vienintelis gydymo metodas g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2007 01 31, 18:04)
būtų gerai išsiaiškinti kokie hormonai sutrikę ir kodėl nevyksta ovuliacija nes ši schema toli gražu nėra vienintelis gydymo metodas g.gif

As jokiu hormonu tyrimu nesidariau. Du kartus preitais metais buvau pastojusi su clost.+pregnyl. Duphast. gerti pradedavau gerti nuo 31 c.d.( ciklas 28 c.d). Bet 30 c.d. pradedavo teplioti. Gal per velai pradejau gerti duph., nes pirmas buvo nesivystantis(6 sav. abrazija), antras persileidimas 32 c.d. Man toli iki nevaisingumo spec.(250-300 km.). Todel bandau pati aiskintis kiek tai imanoma. Nes dabar vel geriu clost. Matai mane spaudzia laikas ( 36 m.). Man kiekvieni metai - nuostolis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minutėlė: 31 sausio 2007 - 17:23
QUOTE(Minutėlė @ 2007 01 31, 17:21)
As jokiu hormonu tyrimu nesidariau. Du kartus preitais metais buvau pastojusi su clost.+pregnyl. Duphast. gerti pradedavau gerti nuo 31 c.d.( ciklas 28 c.d). Bet 30 c.d. pradedavo teplioti. Gal per velai pradejau gerti duph., nes pirmas buvo nesivystantis(6 sav. abrazija), antras persileidimas 32 c.d. Man toli iki nevaisingumo spec.(250-300 km.). Todel bandau pati aiskintis kiek tai imanoma. Nes dabar vel geriu clost. Matai mane spaudzia laikas ( 36 m.). Man kiekvieni metai - nuostolis.

kažkokiais čia eksperimentais užsiimi g.gif duphastoną reikia pradėti gerti iškart po ovuliacijos, t.y. apie ciklo vidurį, 14-16 c.d.
Nelabai suprantu kaip galima pradėti gerti vaistus 31 c.d. jei pats ciklas 28 dienos? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 31 sausio 2007 - 17:27
QUOTE(femme @ 2007 01 31, 18:25)
kažkokiais čia eksperimentais užsiimi g.gif  duphastoną reikia pradėti gerti iškart po ovuliacijos, t.y. apie ciklo vidurį, 14-16 c.d.
Nelabai suprantu kaip galima pradėti gerti vaistus 31 c.d. jei pats ciklas 28 dienos? mastau.gif

Tada kai parodo nestumo testas tada tik ginek. paskiria man ji gerti. Man kiekvienu nestumu buvo po 2 puslytes. Gal mano organizmas neatlaiko tokio nestumo( dvigubo). Ir truksta progesterono.
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2007 01 31, 17:32)
Tada kai parodo nestumo testas tada tik ginek. paskiria man ji gerti. Man kiekvienu nestumu buvo po 2 puslytes. Gal mano organizmas neatlaiko tokio nestumo( dvigubo). Ir truksta progesterono.

gali būti, kad tuomet jau per vėlu schmoll.gif pasikartosiu, paprastai duphastonas per stimuliaciją skiriamas iškart po ovuliacijos ir iki mmm arba teigiamo testo - o pastaruoju atveju geriama iki 12 savaičių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minutėlė @ 2007 01 31, 18:32)

Tai progesterono trukuma ir parodo hormoniniai tyrimai. Tavo vietoje be ju jojiu stimuliaciju nedaryciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(simutė @ 2007 01 31, 20:38)
Tai progesterono trukuma ir parodo hormoniniai tyrimai. Tavo vietoje be ju jojiu stimuliaciju nedaryciau schmoll.gif

Del progesterono as tyrima galiu pasidaryti po stimuliacijos. Clost. rezultatu neiskreips. Tik paziuresiu ar uzteks normalios duph. dozes ar reiks padidinti.
Atsakyti
cia ziuriu jau kitos turi po viena arba du lelius..... as tai net to pirmojo sulaukti negaliu..... baigiu prakeikti savo darba kad per ji gydytis negaliu normaliai... gyvenu siauliuos gydausi vilniuje is darbo neisleidzia... o biuletenio neraso kol nera uzdegimu temperaturos kraujavimu ir pan. sestadieni gyd nedirba............... amen
Atsakyti
Sveikos merginos, reikia patarimo kaip susileisti gonali- K sake kad po oda i pilva ar slauni, bet kazkaip suabejojau ar tikrai?
Man pirmoji stimuliacija.nuo 5cd.geriu chlostil iki 9cd, o nuo siandien pridejo gonali +estrafem.Pas mane folikulai bresta tik kairej, nors geriau butu desinej.K izvelge 11mm folikula kairej.Deja, desinej, tai kazkoki maziuka labai tik uzmate, neaisku ar spes uzaukt.Gaila:(
Pirmadieni ziuresim ka uzauginsim
Atsakyti
QUOTE(lasiniuotis @ 2007 02 02, 13:09)
Sveikos merginos, reikia patarimo kaip susileisti gonali- K sake kad po oda i pilva ar slauni, bet kazkaip suabejojau ar tikrai?
Man pirmoji stimuliacija.nuo 5cd.geriu chlostil iki 9cd, o nuo siandien pridejo gonali +estrafem.Pas mane folikulai bresta tik kairej, nors geriau butu desinej.K izvelge 11mm  folikula kairej.Deja, desinej, tai kazkoki maziuka labai tik uzmate, neaisku ar spes uzaukt.Gaila:(
Pirmadieni ziuresim ka uzauginsim

Tikrai taip, į lašinukus biggrin.gif O tai 11 mm, tai kokią ciklo dieną ax.gif
Atsakyti
Aciu agnesse:)

11mm buvo 8 ciklo diena
Atsakyti
QUOTE(cooliuke @ 2007 02 01, 23:31)
cia ziuriu jau kitos turi po viena arba du lelius..... as tai net to pirmojo sulaukti negaliu..... baigiu prakeikti savo darba kad  per ji gydytis negaliu normaliai...  gyvenu siauliuos  gydausi vilniuje is darbo neisleidzia...  o biuletenio neraso kol nera uzdegimu temperaturos kraujavimu ir pan. sestadieni gyd nedirba............... amen

O man iki siauliu dar apie 60 km. Todel pati domiuosi viskuo. Nes privazineti nelabai turiu galimybiu.
Atsakyti