Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija Clost. be IUI

QUOTE(godulia @ 2007 03 19, 10:34)
Sveikute, amade, laikau uz tave kustukus!!!!!!!!!!

duok dieve, kad stebuklai pasipiltu!!!!!
as tai pirma testuka dariau after 10, gal buvo 10 diena, bet jis buvo tuscias ir tik kai kita ryta norejau ismesti isispitrinus iziurejau kazkokia antra juostelike, kita karta dariau  testa easy cup, jis graziau parode neryskia rausva juostelike, dar kita ryta vel after10, bet buvau ilgai nesisiojus smile.gif vakare ankstokai gult nuejau o ryte tik 9 ryto dariau testa, cia as bandziau didesnes koncentracijos sulaukti  biggrin.gif
o kur sestadieni dariau, tai maziau laiko buvo praeje, tai man tokia jau super neryski juostele buvo  g.gif , issigandau, kad nyksta viskas  blink.gif
tai sekmadieni vyras jau nebeleido daryti testo, siandien jau nulekiau krauja atiduoti ir vel turiu laukti trecios valandos... dar niekad tos valandos neslinko taip ilgai..
o siaip kiti pozymiai tokie, kad skauda krutine, pamaudzia pilveli, sudurniavo biski visas virskinimo mechanizmas, yra kazkoks slapumo jausmas ten..
visa kita bijau, kad nebutu isivaziduojama: atsibundu labai alkana, visiskai nesinori saldumynu, kai pries tai abudu su vyru buvom patys didziausi sladkajeskos smile.gif
zodziu dabar laukiu triju, kad gautciau atsakymus ir vakare eisiu pasipasakoti gydytojai.
kazkaip viskas atrodo netikra ax.gif

Labai tikiuosi kad gine tau patvirtins nestuke.gif laikysiu uz tave kumstukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu godulia wub.gif Labai dziaugiuosi uz tave thumbup.gif thumbup.gif As turbut irgi iki kokios 12 DPO kad sulaukciau testukui.
Man labai spenelius skauda, o pries mmm man ju niekada neskauda, tik pacius papukus skauda... unsure.gif Pilvuka vakar vel maude... ir buvom sveciuose ir as kapojau raugintus agurkus blink.gif Ta moteris sako :''gal nelabai vyke, nes labai rugstus'', o man jie visai ne rugstus... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet nezinau, gal mano organizmas is manes vel tyciojasi
Atsakyti
Tikiuosi, kad tave aplankys dziaugsmas!!!

As ir bojau, kad is manes kazkas truputi tyciojasi... man tik reikia daktaro patvirtinimo, ir bus aisku... siandien, siandien...
o tu, jei turi kantrybes, dar palauk trupuciuka su testuku... nors as zinau, kad jokios kantrybes pas mane nerasta.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 19, 11:02)
Tikiuosi, kad tave aplankys dziaugsmas!!!

As ir bojau, kad is manes kazkas truputi tyciojasi... man tik reikia daktaro patvirtinimo, ir bus aisku... siandien, siandien...
o tu, jei turi kantrybes, dar palauk trupuciuka su testuku... nors as zinau, kad jokios kantrybes pas mane nerasta.. blush2.gif

si cikla tau pas mane nulis kantrybes, nes BT toookia... ax.gif
Atsakyti
kuo puikiausiai tave suprantu, nes nesvarbu kiek laiko lauki, ar metus ar tris ar astuonis... kiekviena karta didziule viltis...
gal pabandyk ir tu testuka puodelyje, kazkodel jis man atrodo jautriausias, nors ir 14 litu kainuoja..
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 19, 11:45)
kuo puikiausiai tave suprantu, nes nesvarbu kiek laiko lauki, ar metus ar tris ar astuonis... kiekviena karta didziule viltis...
gal pabandyk ir tu testuka puodelyje, kazkodel jis man atrodo jautriausias, nors ir 14 litu kainuoja..
ax.gif

irnesakyk.gif ai, jau manrods, kad pakentesiu... blush2.gif
Atsakyti
Nebuvau savaitgalį prisėdus prie neto, tai šiandien žiū - tiek prirašyta, taip širdelė ir nujautė, kad turim gerų žinių, Godulia, sveikinimai didžiausi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Kaip aš džiaugiuosi už jus, bet širdyje liūdžiu dėl savęs.
Vakar šventėm su vyru mūsų 5 metų pažinties jubiliejų ir vakare atėjo mmm verysad.gif O taip norėjau jam padaryti panašų siurprizą kaip tu, Godulia, jau buvau sugalvojus ax.gif blush2.gif , bet ir vėl verysad.gif
Tai ką, vėl viska iš pradžių ... Soriukas, jei sugadinau skyrelio nuotaiką, čia visos labai džiaugiamės kiekvienos sėkme, žinau, tiesiog man labai liūdna, kad mmm atėjo būtent tą dieną, bent ankščiau ar vėliau būtų atėję, tai taip nuotaiką sugadino, kad nieko nenorėjau. Tikrasis jubiliejus tai šiandien. Žinau, kad vyras atvilks puokštę gėlių, bet aš visai jomis nesidžiaugsiu...
Nu va, išsikalbėjau. Tai kimbam į darbą vėl cool.gif
Atsakyti
agneese 4u.gif
buk gerute, nenuleisk nosytes.. ir dziaukis vyro demesiu! nebukim paniureles, ramuma, gydytoju pagalba ir didelis noras priveda prie tikslo!..

pasakysi, kad man lengva dabar kalbeti.. gal ir taip, bet ir as 3 metus gyvenau tom paciom mintim..

koki gydyma tau taiko, agnese?

P.S. O mano rezultatai jau 100 procentiniai, nuo penktadienio iki siandien HCG uzaugo nuo 21 iki 123...

Sekmes jums dideliausios, o as laikysiu kumstukus, kad viskas butu gerai... 4u.gif
Atsakyti
Labas,
norėčiau prisijungti prie Jūsų, vasario 25 d. turėjau laparaskopiją, rado neovuliuojančias kiaušidės, ir jas "pradūrė" po 5 kartus. Dar nesulaukiau mmm tai jau 6 dieną vartoju Utrogestą, kad sulaukčiau mmm. Po jų darys stimuliaciją blush2.gif labai noriu sulaukti stebukliuko blush2.gif

godulia pamenu Tave iš PKS skyrelio, sveikinu pamačius II 4u.gif
Atsakyti
Kaip Dziaugiuosi uz Godulia, kad 100% aisku thumbup.gif thumbup.gif yahoo.gif Laukiam ir kitu geruju naujieneliu 4u.gif Nenusikabinkim nosiu friends.gif
Atsakyti
Tai jau taip, savrbiausia-tikėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(godulia @ 2007 03 19, 15:41)
agneese  4u.gif
buk gerute, nenuleisk nosytes.. ir dziaukis vyro demesiu! nebukim paniureles, ramuma, gydytoju pagalba ir didelis noras priveda prie tikslo!..

pasakysi, kad man lengva dabar kalbeti.. gal ir taip, bet ir as 3 metus gyvenau tom paciom mintim..

koki gydyma tau taiko, agnese?
P.S. O mano rezultatai jau 100 procentiniai, nuo penktadienio iki siandien HCG uzaugo nuo 21 iki 123...

Sekmes jums dideliausios, o as laikysiu kumstukus, kad viskas butu gerai... 4u.gif

godulia,
nerealu, sveikinimai dideliausi clap.gif yahoo.gif ploja.gif sokiai.gif
Atsakyti